Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld

Bijeenkomsten Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld

Bij de bijeenkomst / workshop ‘Nieuwe Wereld’ kijken we samen naar de samenleving op dit moment. In het groot, wereldwijd, en in het klein, bij jezelf. Deze workshop is meer een bijeenkomst in gelijkwaardigheid.

Als bruggenbouwers naar de Nieuwe Wereld komen wij, Joyce Uitentuis, Ella Ster en FrankW regelmatig bij elkaar; je bent van harte welkom om aan te schuiven. Je kunt meedoen of meeluisteren. Alles is goed.

Inhoud bijeenkomst:
Het oude loslaten en open staan voor het nieuwe zonder oordeel is … worden wie je werkelijk bent, in liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en alles wat is.

Dit is een middag / avond door en voor gelijkgestemden in deze Nieuwe Tijd. Voor en door mensen die wakker zijn (zich realiseren wat er in de wereld plaatsvindt en wat nodig is voor een individuele en collectieve verandering) en bewust ZIJN (spirituele inzichten, ervaringen hebben).
Bij gelijkgestemden is er een aantal gemeenschappelijke overeenkomsten waardoor men zich gesteund, (h)erkent, gehoord en gezien voelt. De bijeenkomst wordt door de deelnemers daarom zelf ingevuld. Voor iedereen is er ruimte te delen wat er voor jou belangrijk is.

Het is verandering en verschuiving alom, een soms wat verwarrend chaotische tijd … Iedereen wordt er momenteel wel op de één of andere manier mee geconfronteerd. Het oude loslaten en open staan voor het nieuwe. OK, … wat ‘oud’ is, is vaak wel bekend. Maar wat is dan het nieuwe? … Worden wie je werkelijk bent, in eenheid met jezelf, anderen en alles wat is.

Deze bijeenkomst (‘workshop’) gelijkgestemden is ontstaan vanuit een behoefte van mensen uit mijn praktijk die graag in deze Nieuwe Tijd van grote verandering op aarde en in de mensheid, met elkaar van gedachten willen wisselen over wat al deze veranderingen met je doen. Fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel?

In deze overgangstijd naar een hogere dimensie worden mensen steeds meer bewust. Ieder mens, iedere ziel, volgt zijn eigen pad en eigen tempo om de gewenste ervaringen op te doen in dit leven. Door toename van bewust-wording en bewust-zijn, veranderen gedachten en gevoelens in jezelf en naar anderen. Dingen die eerder belangrijk waren, zijn dat niet meer. Je wordt je meer bewust dat het niet gaat om macht, ego en geld, maar je ontdekt wat werkelijk waarde voor je heeft in het leven.

Doordat niet iedereen gelijk op gaat, kunnen er nu verschillen gaan ontstaan met mensen met wie je voorheen goed kon opschieten (familie, partner, vrienden, collega’s). Hierdoor kan je ‘alleen’ komen te staan, wat juist zo pijnlijk is, vanwege de enorme behoefte aan verbinding. Het delen van nieuwe kennis en ervaring met gelijkgestemden geeft je zelfvertrouwen en maakt je sterker.

Met name hoog-sensitieve personen (HSP) kunnen nog gevoeliger zijn dan anders voor de veranderingen en verhoging van de energie (frequenties op de aarde en in de mens). Dat kan ook leiden tot nieuwe ‘paranormale’ waarnemingen? ‘Para’ is overigens een onjuiste terminologie omdat deze waarnemingen oorspronkelijk bij ons als mens horen. Hoe hoger de frequenties worden, hoe hoger we in de dimensie gaan, hoe meer dergelijke natuurlijke waarnemingen er zullen zijn.

Wat doe je dan … als je merkt dat,
• je ervaringen, gedachten en ideeën veranderd zijn
• jij zo veranderd bent, en je geen (goede) aansluiting meer vindt in je omgeving
• je je niet begrepen, niet gehoord en gezien voelt
• je voelt dat belachelijk wordt gemaakt en veroordeeld
• maar ook dat je intuïtiever bent geworden, situaties en mensen sneller doorhebt, en goed aanvoelt
• je een rol bent gaan spelen
• gewenst gedrag laat zien
• jezelf verstopt en …. niet meer jezelf bent?

Aandacht voor het (on)bewuste geeft een betere balans tussen lichaam en geest. Het is een verdiepingsslag die veel mensen maken op dit moment en je dichter bij jezelf brengt.

De ‘workshop’ is een gelegenheid voor gelijkgestemden (maximaal 12 deelnemers) om elkaar te ontmoeten (aan de keukentafel), om je (nieuwe) gedachten en ervaringen te kunnen uitwisselen. Er alleen maar ‘zijn’ en luisteren kan natuurlijk ook!

Het is een gelegenheid waarbij je je veilig kan voelen, gehoord en gezien, (h)erkenning kan ervaren voor je innerlijk weten, voor wie jij bent, waar je jezelf kan zijn zonder oordeel … Je bent welkom.

Het voor jezelf gaan staan zal ervoor zorgen dat je beter in je eigen kracht komt te staan. Dit houdt je gezond en zal klachten voorkomen. Jouw groei helpt jezelf en anderen op deze aarde. Onderschat niet de kracht die daar van uitgaat.

Praktische informatie:
Aanmelden kan nog voor de volgende workshops van 2018:

Zaterdagmiddag 10 december 2018 in Apeldoorn (Gld) met Joan Tjioe.

• Locatie: Joans-Flow & thuis, Van Galenstraat 87, 7311 HE Apeldoorn

• Tijd: Aanvang: 13.30 uur
Sluiting: 16.00 uur

• € 5,00 contant per persoon te voldoen op de bijeenkomst. Er is onbeperkt koffie en thee. Er staat gezonde en minder gezonde lekkers.

• Wil je s.v.p. aanmelden via het contactformulier op https://www.joans-flow.eu/services.

Het is prettig voor de voorbereiding en hoeveel lekkers gekocht moet worden.

 

De bijeenkomsten in 2019 worden nog bekend gemaakt.

 

• Wil jij ook een bijeenkomst voor Gelijkgestemden Nieuwe Wereld bij jou in de buurt (Nederland of België)?

Wil jij een keer bij jouw thuis of bij een vriendin of vriend een bijeenkomst houden? Dan zou dat fijn zijn en wij helpen je er mee.

Mensen die bij hen thuis een bijeenkomst in de huiskamer of aan de keukentafel willen houden voor vrienden, kennissen en enkele andere gelijkgestemden die in de buurt wonen (maximaal 6 – 8 deelnemers) zijn welkom.

Als je er interesse in hebt een ochtend, middag of avond bij jouw thuis voor gelijkgestemden te houden, neem dan contact met ons op.
Wil je de mogelijkheden van de workshop/bijeenkomst ‘Nieuwe Wereld’ bij jouw thuis bespreken, neem dan contact op met Joyce 06 1049 0931.

Wij helpen je mee en zullen proberen om er ook bij te zijn of iemand anders die het al heeft meegemaakt, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Aanmelden workshops/bijeenkomsten
Aanmelden voor de workshops kan zoals aangegeven.
Alle workshops zijn inclusief onbeperkt koffie, thee en je bent 15 minuten van tevoren van harte welkom.

Afmelden bijeekomsten/workshops
Bij aanmelding rekenen wij ook op je komst.
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, horen we dat heel graag uiterlijk een dag van tevoren daar we tijd, ruimte en koffie/thee ook voor jou reserveren.

Betalen ‘Bijeenkomst Nieuwe Wereld’ 

Genoemde bedragen zijn per persoon. Betaling bijeenkomst is na afloop.

Meer informatie http://praktijkuitenthuis.nl/1workshop-data/

https://www.joans-flow.eu/services

 

%d bloggers liken dit: