Op Weg naar Zielsvreugde

Samen op weg naar de Nieuwe Aarde en de Gouden Eeuw

Blog

Over Op Weg naar Zielsvreugde…

Met mijn blog Op Weg naar Zielsvreugde ben ik in 2011 begonnen om diverse berichten over onze weg naar de Nieuwe Aarde en de Gouden Tijd te publiceren.

Een paar weken geleden werd deze blog gehackt middels een lek in een plugin waardoor men in de blog kon komen en alle inhoud zoals teksten, afbeeldingen en opmaak werd verwijderd. Welke schade nog meer werd aangericht is mij niet bekend.

Inmiddels ben ik weer begonnen om de Op weg naar Zielsvreugde opnieuw in te richten. Niet zeker is of de eerdere teksten nog terug gaan komen.

Ook is niet zeker of Op Weg naar Zielsvreugde in deze vorm blijft bestaan. Deze hectische tijden vragen om je steeds weer aan te passen en samen te werken met anderen om de Nieuwe Aarde, onze Nieuwe Wereld te kunnen realiseren.

We gaan het zien ?

Frank W [ info@zielsvreugde.nl ]

Lees hieronder de laatste berichten

  • Cobra’s Update 20 maart 2020 Een nieuw interview met Cobra en een korte boodschap aan de oppervlaktebevolking. De ‘We Love Mass Meditation’ heeft een interview met Cobra gehouden om meer duidelijkheid te brengen in de huidige planetaire situatie en om informatie over onze komende Ascension Timeline-meditatie te verspreiden.

Thema door Anders Norén