De Wingmakers en het vijfde Neruda interview deel 8, door Ella Ster, 5 april 2019

De WingMakers en het vijfde Neruda interview deel 8, door Ella Ster, 5 april 2019


In de menselijke historie kwamen leraren zoals Jezus en Boeddha, Avatars, naar deze planeet om mensen te wijzen op het oneindige wezen wat ze van binnen zijn. Maar Anu creëerde wereldreligies om deze Avatars heen, die onderdeel werden van het controlesysteem. Deze waren gebaseerd op het reddersmodel, waarbij een redder van buitenaf het individu in het licht van illuminatie en verlichting zou plaatsten.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei

> Vervolg op deel 7 van het vijfde interview.

Sarah: “Maken we onszelf tot doelwit als dit wordt vrijgegeven? Ik bedoel, zal Anu besluiten ons uit te schakelen als dit bekend wordt?”

Dr. Neruda: “Geloof me, ik heb dat probleem onderzocht. Er is risico aan verbonden. Hoeveel, dat weet ik niet. De WingMakers leggen uit dat de makers van dit plan zich hebben neergelegd bij die interventie, maar dat hun gelijken hier op aarde dat vooruitzicht niet zo zien zitten. Het zal wel in orde komen, maar dat zal enige tijd duren.”

Sarah: “Wat gebeurt er, tussen nu en ‘The Grand Portal’ … wanneer de muur gesloopt wordt?”

Dr. Neruda: “Alles wat ik je kan vertellen is dat de ‘Drie-eenheid van Macht’ zal blijven consolideren. Het geldsysteem zal zich blijven verwijderen van de velen in de handen van de weinigen. Dit was onderdeel van de originele programmering.”

Sarah: “Met betrekking tot de terugkeer van Anu?”

Dr. Neruda: “Ja. Anu zou ingrijpen en de problemen van de wereld oplossen en gezalfd zijn. Anu zou de centralisatie van het geldsysteem gebruiken om technologie te integreren in biologische systemen, zodat ze oneindig kunnen bestaan in een Bel EenAarde. Op die manier, redeneerde Anu, zou hij voor altijd de god in deze wereld kunnen zijn.

Maar zoals ik zei, dit plan was niet perfect in de zin van zijn oneindigheid. Anu onderschatte de wezens in Bel Drieen nog verder.”

Sarah: “Is het ooit eerder geprobeerd?”

Dr. Neruda: “Wat?”

Sarah: “Deze scheur in de muur en dan de muur slopen?”

Dr. Neruda: “Nee. Niet in onze wereld. Dit is de eerste gecoördineerde poging om de mensheid te bevrijden.”

Sarah: “Maar hoe zit het met Jezus of Boeddha?”

Lees verder op: https://www.ellaster.nl/2019/04/05/de-wingmakers-en-het-vijfde-neruda-interview-deel-8/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: