Voormalig, Meerderheid in de Senaat Leider, Harry Reid, volgende caballisten leider die geëxecuteerd zal worden terwijl de militaire tribunalen beginnen, door Benjamin Fulford, 7 januari 2019

Voormalig, Meerderheid in de Senaat Leider, Harry Reid, volgende caballisten leider die geëxecuteerd zal worden terwijl de militaire tribunalen beginnen, door Benjamin Fulford, 7 januari 2019

De Bundy Ranch schurk en verrader, voormalig Meerderheid in de Senaat Leider, Harry Reid, zal John McCain en George Bush Sr. gaan vergezellen en worden geëxecuteerd wegens verraad, zeggen Pentagon bronnen. Net als McCain zal Reid officieel sterven aan kanker en zal hem, zoals veroordeelde mensen wordt toegestaan, het recht worden gegeven om een paar laatste woorden te spreken, zeggen de bronnen. Reid koos er voor kwaad te spreken over V.S. President Donald Trump.

https://www.dailykos.com/stories/2019/1/2/1823124/-Terminally-Ill-Harry-Reid-Minces-No-Words-About-Himself-Nor-Donald-Trump?detail=emaildkre

Terwijl senior publieke figuren als Reid wordt toegestaan om te sterven op “natuurlijke” manier, zullen anderen worden geëxecuteerd door een dodelijke injectie, zeggen Pentagon bronnen. De bronnen bevestigen ook dat militaire tribunalen al zijn begonnen en dat militaire rechtsspraak snel is.

Ondertussen zal het stilzetten van de regering van de V.S. wat nu zijn derde week in gaat, leiden naar de invoering van de krijgswet, zeggen de bronnen. Het zich ontrollende scenario zal militaire interventie laten zien nadat onbetaalde gevangenisbewakers en veiligheidsmensen in de luchtvaart weglopen van hun werk, terwijl ontvangers van voedselbonnen hongerrellen beginnen. Tussen twee haakjes het leger van de V.S. wordt het komende jaar volledig gefinancierd, dus er is geen reden om ongerust te zijn voor muiterij door niet betaalde soldaten.

https://www.nbcnews.com/news/us-news/hard-digest-inmates-eat-holiday-steak-during-shutdown-while-prison-n954971

https://www.pennlive.com/news/2019/01/airport-security-screeners-calling-in-sick-amid-the-government-shutdown.html

https://www.wtrf.com/news/funding-for-food-stamps-program-running-out-as-shutdown-lingers-on/1688602045

“De Romeinse Curie wordt verondersteld te heersen over hun scheppingen—trusts, stichtingen, C Corps, S Corps, LLCs, enzovoorts. Nu, het strekt de Curie tot eer dat zij een grote hoeveelheid stedelijke bedrijven hebben gewogen en geliquideerd die betrokken waren bij criminele activiteiten. Dit is inclusief de VERENIGDE STATEN, INC., welke onderworpen is geweest aan Chapter 7, Onvrijwillig Faillissement. Ze bevinden zich nu in het proces van het pand ‘ontruimen’ en moeten D.C. binnen 90 dagen stilzetten en verlaten,” dit was wat rechter Anna Von Reitz te melden had over de situatie.

http://www.paulstramer.net/2019/01/the-kingdom-of-dead.html

Het is voor velen als een droom die uit komt, we zien nu ook acties om de Internal Revenu Service (Interne Inkomsten Dienst) af te schaffen en de Federale Reserve Raad op te laten gaan in het Departement van Financiën van de V.S., zeggen de bronnen. Onder andere betekent dit dat de binnenkomende belastingen zullen worden afgeschaft en worden vervangen met een verkoop tax op niet-essentiële items, zeggen ze. Wat onafhankelijke bevestiging hiervan kan via onderstaande link gevonden worden:

https://prepareforchange.net/2019/01/06/h-r-24-and-h-r-25-bills-submitted-to-us-116th-congress-2019-2020-call-for-a-full-audit-of-the-fed-system-abolishing-the-irs-by-repealing-all-taxes/

Het leger van de V.S. bereidt zich ook voor op onderhandelingen met China over financiële systemen door het sturen van troepen naar Afrika en Brazilië met de bedoeling om sleutelbronnen te verkrijgen om te kunnen onderhandelen (coltan voor mobiele telefoons, sojabonen enz.) zeggen de bronnen.
Met deze onderhandelingstroeven in de hand zal Trump de Chinese Vice Premier en financieel expert Wang Qishan ontmoeten in Davos op 22 januari. Hier zal de beslissing vallen over de globale Valuta Reset, zeggen de bronnen. Terwijl vele details nog moeten worden uitgewerkt, zijn de Chinese, de Amerikaanse en de Europese koninklijken allemaal overeengekomen een bureau voor toekomstplanning op te richten met een budget veel groter dan de V.N., het IMF en de Wereldbank, volgens bronnen bij de Europese koninklijke familie en Aziatische geheime gemeenschap.

De bronnen bij de Europese koninklijke familie voegen toe dat een overeenkomst ook bereikt is om alle grote banken te nationaliseren die momenteel in privébezit zijn, inclusief de Bank van Japan en de Bank van Engeland.
Het faillissement van de V.S. Corporatie zal ook betekenen dat houders van welvaartsfondsen, farm claims, enz. slechts een fractie van de waarde zal worden betaald, zegt een Europese koninklijke familiebron.

Het andere ding dat niets betekent, is dat de Trump/Wang ontmoeting onmiddellijk zal plaatsvinden na de “Super Bloed Wolf Maan” die verschijnt op 20 en 21 januari. Zoals we eerder hebben opgemerkt, de geheime heersers over de aarde gebruiken planetaire bewegingen om belangrijke acties te plannen. Inheemse Amerikanen noemen de volle maan in januari de Wolf Maan omdat dat het moment is dat hongerige wolven menselijke nederzettingen naderen. Het feit dat het ook een maaneclips is, of bloedmaan en een supermaan, is een teken dat een soort van grote acties gepland staan.

https://www.techtimes.com/articles/236825/20181227/rare-super-blood-wolf-moon-to-coincide-with-total-lunar-eclipse-this-january.htm

Chinese Vrijmetselaars hebben lang gezegd dat beperkte oorlogsvoering misschien nodig is voor een laatste akkoord bereikt kan worden. Misschien is dat waarom de V.S.-carrier groepen, verouderd en kwetsbaar als ze zijn, in hun thuishaven blijven. Binnen deze context is het ook interessant om het recent toegenomen sabelgekletter boven Taiwan, op te merken
Het is ook mogelijk dat er een zuivering zal zijn van hoge ambtenaren die de Globale Valuta Reset blokkeren (GVR). Mensen als President Emmanuel Macron van Frankrijk, Eerste Minister Shinzo Abe van Japan en Benjamin Netanyahu van Israël komen in gedachten als mogelijkheden. Macron ligt onder aanval van patriottische gele vest protesteerders die roepen om revolutie en de nationalisering van de Bank van Frankrijk. Abe ligt onder aanval voor het verkopen van Japanse waterbronnen aan criminele bedrijven. Netanyahu ziet aanklachten voor meerdere misdaden tegemoet.

Ook verschaft de instorting van de V.S.-dollar, de Chinese yuan, de Britse pond en de Australische dollar en een plotselinge stijging van de goudprijzen en de Japanse yen op 2 januari, gevolgd door een tegenaanval op de volgende dag, geeft ons een hint over de geheime spelers achter GVR. Eigenlijk ondernamen, de Aziatische Koninklijke families, die het grootste deel van het goud in de wereld beheersen een actie tegen de olie mensen, die vervolgens de volgende dag terugvochten. Het feit dat de NASDAQ-index sloot op het satanische bedrag van 6,666 dollar ($6,665.94) op die dag was overduidelijk geen toeval.

In ieder geval zal het Westen doorgaan met zichzelf te zuiveren van zijn criminele overlords als voorbereiding op de planetaire reset. Aan dit front, zien we een grote documenten dump van 9/11 geheimen, ogenschijnlijk door de “Dark Overlord” hackersgroep maar waarschijnlijk door de NSA. Pentagon bronnen zeggen dat de documenten werden vrijgegeven op deze manier zodat Trump dit “plausibel kan ontkennen.”

https://www.zerohedge.com/news/2019-01-05/criminals-who-run-deep-state-will-be-exposed-kim-dotcom-teases-next-round-leaks

“Als een kikker die langzaam gekookt wordt, speelt Trump het lange spel om Israël te sussen over Syrië door de V.S.-ambassade te verplaatsen naar Jeruzalem totdat de Zionisten worden uitgeschakeld door onthullingen over 9/11,” is zoals een Pentagonbron de situatie beschreef.

Een grote gerelateerde actie was vorige week het plotselinge en erg ongewone ontslag van Sultan Muhammad V, de koning van Maleisië.

https://www.theguardian.com/world/2019/jan/06/sultan-muhammad-v-steps-down-as-malaysias-king

CIA-bronnen in Azië zeggen dat het aftreden te wijten was aan zijn betrokkenheid bij het Maleisische 1MDB verduisteringsschandaal waarbij Goldman Sachs, voormalig Eerste Minister Najib Razak en vele anderen betrokken zijn. Dit schandaal gaat niet alleen over het stelen van fondsen van de Maleisische regering maar is ook verbonden met de Maleisische Vlucht 370/17 kaping, massa moord op passagiers en nucleaire chantage van 58 wereldleiders in Holland in maart 2014.

Er zullen ook onthullingen zijn over Fukushima. Senior Britse Geheime Dienst bronnen zeggen dat VK-pogingen om rechtszaken uit te voeren verbonden aan de Fukushima nucleaire en tsunami massa moordaanval op 11 maart 2011 werden gestopt door “Jezuïeten agenten.” Een bron die zegt dat hij werd vergiftigd door de Jezuïeten en bijna stierf als gevolg hiervan, beweert dat “Britse en Ierse Eerste Ministers David Cameron en Theresa May, optreden in een gezamenlijke criminele onderneming met Enda Kenny en Leo Varadkar, en dat ze gedienstig zijn geweest bij deze zaak.” George W. Bush was diep betrokken bij die aanval, samen met voormalig top Jezuïet Peter-Hans Kolvenbach, voegen de bronnen toe. Toen was V.S. President Barack Obama hier niet bij betrokken, zeiden ze.

Ter aanvulling op 9/11, 3/11 en de Maleisische vlucht 370/17, het wereldpubliek begint misschien ook binnenkort te horen over mensenoffers en andere gruwelen die werden uitgevoerd door de elite van de wereld. Hier is bijvoorbeeld een cryptisch antwoord gegeven aan ons door een Europeaanse royal toen werd gevraagd naar mensenoffers:
“De activiteiten van de Ninth Circle Satanic Cult in de hele wereld zijn een bron voor erg grote schaamte. Opnieuw ben ik van mening dat het een Khazariaanse maffia-compromisnetwerk is dat moet worden opgeborgen in een doos en dat het op het laatste moment moet worden opengetrokken als dit nodig is. In enige en alle culten zijn allen slachtoffer. Dit is extreem serieus spul en dit moet behandeld worden door hoogopgeleide forensische teams. Het is een erg donker hoofdstuk in de geschiedenis van de mensheid.”

Wanneer de psychopathische regeerders van het Westen eindelijk omver worden geworpen en worden gedwongen om hun misdaden onder ogen te zien, zal de mensheid eindelijk een gouden tijdperk binnen gaan. Bijvoorbeeld, het werd aangekondigd dat “fotosynthese is gehackt” om 40% toename toe te staan in de landbouw productie zonder de noodzaak om meer maagdelijke natuur te vernietigen om plaats te maken voor boerderijen.

https://www.npr.org/sections/thesalt/2019/01/03/681941779/scientists-have-hacked-photosynthesis-in-search-of-more-productive-crops

Binnen deze context werd ons ook gevraagd om de volgende waarschuwing door te geven aan President Jair Bolsonaro van Brazilië: “Als je zelfs maar een vierkante meter van de Amazone vernietigd om het te vervangen met boerderijen voor sojabonen om Chinese varkens te voeren, zullen jij en elk lid van je regering worden opgejaagd en worden gedood.” Als Bolsonaro slim is, kan hij zelf uitvogelen dat dat maagdelijke natuur kan bestaan samen met een hoge bevolkingsdichtheid en welvaart.

Wanneer het nieuwe financiële systeem eenmaal overeind staat en werkt, zal het leger van de V.S. worden veranderd in een strijdkracht voor bescherming en een van hun taken zal zijn om het resterende natuurlijke leven op deze planeet te beschermen. Ze zullen er natuurlijk ook altijd zijn om de zwakken en de armen te beschermen voor pestkoppen en exploitatie.

Tenslotte, de quote uit Star Trek, het zal hen worden toegestaan “Vreemde nieuwe werelden te ontdekken, nieuw leven te ontdekken en nieuwe beschavingen, om stoutmoedig te gaan waar nog nooit eerder iemand is geweest.”

Source: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

Bron: https://benjaminfulfordtranslations.blogspot.com/2019/01/nederlands-benjamin-fulford-07012019.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: