Cobra’s Verslag van de Brazilië Ascensie Conferentie en Situatie Update, 7 december 2018

Cobra’s Verslag van de Brazilië Ascensie Conferentie en Situatie Update, 7 december 2018

Het weekend van onze Ascensie conferentie in Sao Paulo was vol met monumentale veranderingen voor de planeet.

Het is geen toeval dat slechts een paar uur voor het begin van de conferentie de leider van de onheilige vier (The Unholy Four) George Bush Sr. ter dood is gebracht:

https://www.rt.com/usa/445305-george-hw-bush-dead/

Onmiddellijk werd er een massa meditatie uitgeroepen om zijn gevangenname door de Lichtkrachten te verzekeren en zodoende zijn reïncarnatie in een nieuw gekloond lichaam te kunnen voorkomen:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/12/make-it-viral-meditation-for-george.html

De meditatie en het werk van de Lichtkrachten waren succesvol, hij werd gevangen genomen door het Licht en geëscorteerd naar de Galactische Centrale Zon, waar hij nu een desintegratieproces doormaakt.

De energie op de conferentie zelf was geweldig, ongeveer 400 mensen creëerden een enorm resonantieveld van Licht.

Op de tweede dag van de conferentie vond een enorme doorbraak plaats. We zijn erin geslaagd de energie van de Godin te verankeren als nooit tevoren:

https://peterpansblog.wordpress.com/2018/12/03/invitation-to-start-sisterhood-of-the-rose-groups/

Meer dan 100 deelnemers aan de conferentie uitten hun toewijding om fysiek een Sisterhood of the Rose-groep op te zetten in het gebied waar ze wonen.

Ze kunnen hier de instructies vinden voor het opzetten van een fysieke Sisterhood of the Rose-groep:

http://2012portal.blogspot.com/2018/06/sisterhood-of-rose-planetary-activation.html

De groep moet minstens één keer per week fysiek bijeenkomen om de energieën van de Godin op het fysieke vlak te kunnen verankeren.

Nadat de groep is opgezet, kunnen ze mailen naar sotrplanetarynetwork@gmail.com, zodat hun groep wordt vermeld op de website van Sisterhood of the Rose zodat mensen in hun omgeving deze groep kunnen vinden en zich er bij aan kunnen sluiten. Deze website is:

https://www.sisterhoodoftherose.network/groups

Veel mensen maakten aantekeningen tijdens de conferentie en deze opmerkingen zijn hier te vinden:

 

Onze conferentie heeft een enorme energetische impact gecreëerd:

En er is een bepaalde manifestatiecyclus gestart, waarover meer op een later tijdstip zal worden gezegd.

Tijdens het conferentieweekend vonden er achter de schermen belangrijke positieve veranderingen plaats, en vrij veel leden van mijn team ontvingen vanuit het Illuminatie-netwerk aanbiedingen voor geld en samenwerking. Onnodig te zeggen dat al deze aanbiedingen botweg werden geweigerd, maar dit is een aanwijzing dat na het vertrek van George Bush sr. de duistere machten zich verzwakt voelen en deze aanbiedingen de eerste tekenen zijn van hun aanstaande overgave.

Ook werd, de dag na de conferentie, een enorm metalen Maman-spinsculptuur uit een park in Sao Paulo verwijderd, net terwijl het Sisterhood of the Rose daar een meditatie deed. De spin werd daar in 1996 geïnstalleerd en uiteindelijk die maandag verwijderd.

Deze week brengt veel veranderingen met zich mee. Sinds de Goddess Vortex-activeringen die plaatsvonden achter de schermen in Parijs van 9 tot 11 november, komt de bevrijdingsbeweging Gilets Jaune (Gele Hesjes) in Frankrijk in een stroomversnelling:

https://www.rt.com/op-ed/445661-yellow-vest-victory-working-class/

Om te voorkomen dat infiltranten de beweging overnemen en om voor een vreedzame overgang te zorgen, hebben we op zaterdag een vredesmeditatie voor Parijs uitgeschreven (deze was gepland voor afgelopen zaterdag 8 december):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/12/urgent-peace-meditations-for-paris-at.html

Overwinning van het licht!
Cobra

Bron http://2012portal.blogspot.com/2018/12/brazil-ascension-conference-report-and.htm

Vertaling FrankW

%d bloggers liken dit: