Rothschild overheersing eindigt na 250 jaar; een nieuw tijdperk begint, door Benjamin Fulford, 26 november 2018

Rothschild overheersing eindigt na 250 jaar; een nieuw tijdperk begint, door Benjamin Fulford, 26 november 2018

De aankondiging op 24 oktober, door Rothschild & Co dat ze zich terug zullen trekken uit het zaken doen via trusts (d.w.z. het beheren van andermans geld) is een belangrijk historisch punt van verandering dat bijna ongemerkt voorbij glipt.

https://www.rothschildandco.com/en/newsroom/press-releases/2018/10/24/rothschild-and-co-signs-agreement-sale-of-trust-business/

Het was in 1769 dat Mayer Rothschild, de oprichter van de dynastie, als eerste begon geld te beheren voor royalty. Nu, zeven generaties later, is zijn afstammeling Alexandre de Rothschild gedwongen te stoppen met deze zaken door meerdere internationale criminele onderzoeken die zich richten op zijn criminele familie, zeggen Pentagon bronnen. Het betekent dat voor het eerst in 249 jaar, het Westerse financiële systeem zichzelf bevrijdt van financiële controle van de Rothschilds.

Met name de arrestatie van Goldman Sachs bankiers, in het Maleisische Ontwikkelingsschandaal, betekent dat de betrokkenheid van Rothschilds op het punt staat onthult te worden, beweren Franse onderzoekers en andere bronnen.

https://en.wikipedia.org/wiki/1Malaysia_Development_Berhad_scandal

Bij dit gecompliceerde schandaal zijn ook Hillary Clinton, Barack Obama, de Saudische Koninklijke Familie en vele anderen betrokken maar het spoor leidt uiteindelijk naar de Rothschilds, zeggen de onderzoekers. Het zal ook onvermijdelijk leiden naar de Maleisische Vlucht 370/17 massa moord en het G20 nucleair chantage incident, zeggen CIA-bronnen. Dat is waarom de Rothschilds gedwongen worden om zich terug te trekken uit de trusts, volgens de onderzoekers.

Echter, een CIA-bron met Rothschild connecties bagatelliseert deze ontwikkeling, door te zeggen: “De linker hand wast de rechter hand,” doelend op dit deel van het volgende nieuwsbericht:
“Deze overname wordt geleid door Richard Martin, een senior bestuurder van Rothschild & Co, met financiële ondersteuning van een ervaren investeerder.”

Met andere woorden, de Franse tak van de familie reikte, onder ernstige druk, het bedrijf over aan ofwel de Zwitserse ofwel de Britse tak van de familie, zegt hij.

Niettemin, zegt voormalig CIA Operations Officer, Robert David Steele dat de Rothschilds allemaal zijn gedwongen uit het centrale banken systeem te stappen, zelfs al vroegen ze om een klein deel van 5% te mogen behouden.

https://beforeitsnews.com/v3/prophecy/2018/2501233.html

In feite, kwam een erg zichtbaar teken dat de Franse Rothschilds uit de gratie raken, vorige week van Nissan Voorzitter, Carlos Ghosn. Ghosn werd officieel gearresteerd wegens belasting redenen maar de werkelijke reden voor zijn arrestatie was militair, volgens bronnen bij het Pentagon en het Aziatische geheime genootschap. Pentagon bronnen zeggen dat de arrestatie van Ghosn “een actie is om de Renault-Nissan fusie te stoppen, [de Franse President Emmanuel] Macron te verzwakken en om de Rothschild invloed in Japan te reduceren.”

Bronnen bij het Aziatische geheime genootschap zeggen op hun beurt meer specifiek dat de Fransen probeerden om volledige controle te krijgen over de Renault/Nissan/Mitsubhishi Alliantie met de bedoeling om Japanse en V.S. militaire geheimen te stelen. Het deel van Mitsubishi Motors van de Nissan/Renault automobiel alliantie was voorheen onderdeel van Mitsubishi Heavy Industries.

https://www.mhi.com/products/defense/

MHI is de leidende militaire fabrikant van Japan en de bevelhebbers van de Zevende Vloot van de V.S. regelden de arrestatie van Ghosn en zijn daaropvolgende neergang met de bedoeling om zo te voorkomen dat de Fransen toegang kregen op hun technologie via Mitsubishi Motors, zeggen de Aziatische bronnen.

Herinner je alsjeblieft dat voormalig Rothschild bankier en Franse slaven President Emmanuel Macron recentelijk riep om een Europees leger om Europa te verdedigen tegen “Rusland, de V.S. en China.” Bedenk ook dat eerder dit jaar de President van de V.S., Donald Trump de EU bestempelde als de belangrijkste “vijand” van de V.S.

https://www.cbsnews.com/news/donald-trump-interview-cbs-news-european-union-is-a-foe-ahead-of-putin-meeting-in-helsinki-jeff-glor/

Dit openlijke gevecht tussen de regering van de EU en de V.S. is een zichtbaar teken van de voortgaande strijd om de controle over de wereld, waarbij de 13 koninklijke bloedlijnen en hun EU totalitaire staat, pal tegenover de anti-bloedlijn Gnostische Illuminatie staan, welke nu het militaire-industriële complex van de V.S. controleren, zeggen Illuminatie bronnen.

Een ander zichtbaar teken van dit conflict zijn de enorme en gewelddadige anti-Macron rellen in Frankrijk. Sinds driekwart van de Franse bevolking de anti-Macron activiteiten ondersteunt, kun je er zeker van zijn dat de druk op deze frauduleus gekozen president alleen maar zal toenemen, vooral nu zijn Rothschild bazen de macht verliezen.

In ieder geval, heeft de poging van de Fransen om Japanse militaire geheimen te stelen er voor gezorgd dat de Mitsubishi Group, de belangrijkste ondersteuning van de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe, zich ook tegen de Minister van Financiën Taro Aso keert, volgens leden van de Mitsubishi bezittende Iwasaki clan.

De dochter van Aso is getrouwd met Alexandre de Rothschild en Aso heeft Japanse waterrechten verkocht aan Veolia, een bedrijf verbonden aan zijn Rothschild schoonzoon, zeggen Japanse rechtervleugel bronnen. Nu, met zowel Mitsubishi en de nationalisten tegen hem, is Aso een gedoemd man, zeggen de bronnen.

De Franse Rothschilds waren ook intiem betrokken bij het Fukushima en tsunami massa moordincident op 11 maart 2011, volgens bronnen bij de Britse Rothschild familie en bronnen bij de Japanse rechtervleugel.
Een andere verdoemde man is Softbank CEO Masayoshi Son, zeggen Aziatische geheime genootschapsbronnen. Welk excuus precies zal worden gebruikt om hem uit te schakelen is nog niet duidelijk maar zijn betrokkenheid bij het stelen van de Japanse verkiezingen en de moordzuchtige Saudische Kroonprins (of meer accuraat zijn poppenmeesters) betekenen dat zijn tijd op raakt.

Bronnen bij het Aziatische geheime genootschap zeggen op hun beurt dat grote veranderingen in Japan zullen plaatsvinden na mei volgend jaar wanneer de nieuwe keizer formeel de troon accepteert. De bronnen leggen uit dat het speciale zegel of hakmes dat de Keizer bezit nodig is om deze veranderingen formeel in beweging te zetten. Terwijl de bronnen vaag waren over wat er precies zou gebeuren, maakten ze het duidelijk dat Azië niet langer zichzelf laat verdelen door Westerse intriges. Dus is het een goede gok dat nadat Korea verenigd is, de vreedzame terugkeer van Taiwan naar China ook in de maak is. Japanse en Chinese vriendschap zal zeer zeker ook opbloeien, zeggen de bronnen.

Het Aziatische geheime genootschap onderschreef het beeld dat de Westerse beschaving hetzelfde is als een mooie vrouw die geïnfecteerd is met syfilis. De syfilis verwijst natuurlijk naar de Khazariaanse maffia. Dat is waarom ze de huidige campagne om deze infectie te verwijderen uit het Westerse politieke lichaam, ondersteunen.

Het 28 jaar oude verslag via de link hieronder, onthult dat Speciaal Counsil Robert Mueller en anderen, een gedetailleerd voorbeeld zijn van de verschrikkelijke misdaden waarmee de Khazariaanse maffia weg kwam.

https://www.docdroid.net/eVAAjIq/doj-ig-memo-mueller-bribery-extortion.pdf

Deze laatste onthulling is maar een klein deel van de strijd die nog steeds woedt in de V.S. en in de Westerse wereld. De strijd blijft het felst in de V.S. met de voortgaande zuivering van de FBI, het Departement van Justitie, de CIA, het militaire-industriële complex, het politieke systeem enz.

Aan dat front, “dient de slag die voormalig CIA en NSA-baas Generaal Mike Hayden kreeg misschien om anti-Trumpers in de gemeenschap van de militaire geheime dienst tot zwijgen te brengen en spoort het anderen aan om ontslag te nemen of over te lopen,” zeggen Pentagon bronnen. Hayden was een van de agenten achter de Fukushima massa moord, zeggen Japanse militaire geheime dienst bronnen.

De verwijdering van satanisten als Hayden zal het makkelijker maken om het rechtssysteem van de V.S. op te schonen terwijl het zich verhaast om de verdergaande massa arrestaties af te handelen, zeggen CIA-bronnen. Als je niet gelooft dat de arrestaties al zijn begonnen, verbind je de puntjes niet aan elkaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze link, om te zien hoe de Clinton misdaad familie staat, Arkansas wordt opgeschoond.

https://www.coreysdigs.com/clinton-foundation/arkansas-swamp-bleeds-as-clintons-circle-the-drain/

Terwijl het politieke en justitiële systeem wordt opgeschoond, bereiden de goede jongens zich voor op een enorme oorlog tegen de “farmaceutische” industrie, zeggen Pentagon bronnen. Aan dit front, heeft “Big Pharma als eerste bloed aangeboord met de fatale aanslag op de adviseur van het Departement voor Gezondheid en Human Service en prijzen voor drugs bepalende, Daniel Best, gevolgd door Pfizer die uitdagend aankondigde dat de prijzen verhoogd zullen worden in januari 2019,” zeggen de bronnen. “Dus, gaan ze verder, “verwacht dat Trump en Congres zullen beginnen met een speciale benadering om het drugs kartel ten val te brengen.” We bevelen aan om te beginnen met invallen bij de American Medical Association voordat ze nog meer bewijs vernietigen dan dat ze al hebben gedaan.

Ook buiten de V.S., zal Interpol nog steeds worden gebruikt om de Khazarianen wereldwijd omver te halen, ondanks het feit dat de Russische Majoor Generaal Alexander Prokopchuk, we rapporteerden dit verkeerd vorige week, niet werd gekozen als nieuw hoofd, zeggen de Pentagon bronnen. “De Interpol verkiezing is misschien gemanipuleerd ten behoeve van een Koreaan om zo de Russische invloed te verminderen en zo de cabal op afstand te houden,” leggen ze uit. Maar ze voegen toe, “Nieuwgekozen hoofd Kim Jong-yang zal orders ontvangen van de geheime dienst van de V.S. en samenwerken met Vice President Prokopchuk.”

De Russen voeren ook eindelijk acties uit, welke laat zijn, tegen de gefaalde Nazi staat in de Oekraïne door het in beslag nemen van drie Oekraïne oorlogsschepen in het afgelopen weekend. Dit noopte de Oekraïense President Petro “Porky” Proshenko om de krijgswet in te voeren. Dit is wat een CIA-bron te zeggen had over Porky: “Hij heeft geen tijd meer, net als Bibi [Eerste Minister Benjamin] Netanyahu van Israël geen tijd meer heeft; beiden zijn oorlogsmisdadigers die voor het gerecht worden gebracht, zo niet op de ene dan op de andere manier.”

Terwijl de verwijdering van de Khazariaanse maffia uit de wereldmacht verder gaat, kunnen we verwachten dat dominostenen als Netanyahu, Macron, Porky en Aso zullen omvallen en uiteindelijk hun Rothschild poppenmeesters voor het gerecht zullen brengen. Het verkopen van hun trust zaken is te weinig, te laat voor deze misdaadfamilie.
Aan het einde van de dag zal de wereld leren over hun intieme betrokkenheid bij de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en vele andere verschrikkelijke misdaden tegen de menselijkheid.

Source: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

Bron: https://benjaminfulfordtranslations.blogspot.com/2018/11/nederlands-benjamin-fulford-26112018.html

%d bloggers liken dit: