Cobra’s Korte Update van de Situatie, 30 november 2018

The Portal: Cobra’s Korte Update van de Situatie, 30 november 2018

Het verwijderen van de Chimera-groep gaat door. Achter de schermen is er heel veel buitengewone positieve activiteit, maar omdat er absolute radiostilte over de huidige operaties van de Lichtkrachten moet zijn, kan daarvan niets worden onthuld. Ik zal gewoon zeggen dat wanneer er resultaten zullen zijn, iedereen in staat zal zijn om ze te ervaren.

Aan de andere kant realiseert de Cabal zich steeds meer dat zij zullen verliezen en dat ze geen nederlaag willen lijden. In Californië hebben ze recent Directed Energy Weapons (DEW) gebruikt om massa’s mensen levend te verbranden:

https://prepareforchange.net/2018/11/16/california-fires-the-nwo-agenda-21-2030-latest-incriminating-evidence-videos/

Hun occulte doel achter deze massamoord was om een vuuroffer te creëren om daarmee een negatieve anomalie-vortex te creëren om zo meer kosmische primaire anomalie naar planeet Aarde te trekken en hun controle over de planeet zo lang mogelijk te kunnen voortzetten.

De waarheid is dat er heel weinig primaire anomalie rond onze planeet is overgebleven en duistere krachten het steeds moeilijker vinden om hun bronnen van abnormaal plasma en negatieve entiteiten aan te vullen die de Aarde binnenkomen via de Tunnels van Set. Er is een enorme informatieoorlog gaande over inlichtingen over het plasma en de anomaliestatus rond onze planeet, en het is erg moeilijk om betrouwbare informatie te krijgen. Het lijkt nu dat de meeste van de resterende anomalie naar de Aarde komt vanuit de donkere Taurus Wolk:

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Taurus_Molecular_Cloud_(ESO).jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_Molecular_Cloud

Buitengalactische Lichtkrachten (van buiten de Melkweg) verwijderen nu snel alle resterende afwijkingen van onze Melkweg. De meeste buitengalactische hulp komt van Virgo Supercluster:

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Virgosupercluster

https://en.wikipedia.org/wiki/Virgo_Supercluster

En vooral van het M 87-sterrenstelsel (Messier 87), dat in toenemende mate rechtstreeks wordt betrokken bij de bevrijding van onze planeet en het verwijderen van de laatste overblijfselen van de duisternis uit ons universum:

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Messier_87

https://en.wikipedia.org/wiki/Messier_87

Om dit samen te vatten, er vinden drastische veranderingen in ons universum plaats, en wanneer die veranderingen de Aarde bereiken, zal de transformatie enorm zijn.

Ten eerste zal de verminderde zonne-activiteit zeer snel tot een nieuwe mini-ijstijd leiden. Dat kan binnen een paar maanden plaatsvinden:

https://www.zerohedge.com/news/2018-11-14/mini-ice-age-looms-nasa-scientist-warns-lack-sunspots-could-bring-record-cold

https://observernew.blogspot.com/2018/11/the-true-driver-behind-earths-climate.html#more

https://www.blikopnieuws.nl/wetenschap/246056/wetenschappers-vrezen-begin-mini-ijstijd-in-2019.html

Gelukkig is er een grotere Galactische cyclus die de zonne-mini-ijstijdcyclus zou kunnen vervangen voordat die plaats gaat vinden en die trend zal omkeren, maar het zal onvermijdelijk leiden tot wat sommige mensen de Solar Flash noemen en is in feite een Galactische Superwave die naar de Event zal leiden:

https://eventnl.wordpress.com/2015/07/26/bericht-van-cobra-26-juli-2015/

http://2012portal.blogspot.com/2015/07/galactic-wave-of-love.html

https://www.zielsvreugde.nl/2015/08/14/5998/

Tot die tijd kun je de plannen van de Lichtkrachten bestuderen:

http://www.xekleidoma.info/plans.html

http://www.xekleidoma.info/duality.html

Overwinning van het licht!

Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2018/11/short-situation-update.html

Vertaling FrankW

%d bloggers liken dit: