Black Knight Satellite Orbiting Earth Filmed In Orbit By International Space Station

Black Knight Satellite Orbiting Earth Filmed In Orbit By International Space Station

De Black Knight satelliet die in een baan rond de Aarde draait is gefilmd door het International Space Station die ook rond de Aarde draait. Laten we de Black Knight satelliet (zwarte ridder) eens bekijken.

Er zijn veel mensen die er naar op zoek zijn. Volgens hen is het een bewijs van buitenaards leven. Recente foto’s kunnen hen enthousiast maken. Sommigen denken dat deze foto’s van de Black Knight satelliet kunnen zijn. Het beeld dat door het Internationaal Ruimtestation is vastgelegd, is niet helemaal helder, maar theoretici denken dat vorm duidelijk de vorm van de Black Knight satelliet is. Het wordt beschouwd als een buitenaards ruimteschip. Het mysterie over de vreemde satelliet is nog niet ontkracht.
Van de Black Knight satelliet wordt, samen met vele andere objecten, gezegd dat ze van buitenaardse oorsprong zijn. Dit object is door velen gezien en sommigen hebben zelfs gezegd dat ze de satelliet vanaf het internationale ruimtestation gezien hebben.

Anderen geven echter aan dat het verhaal van de Black Knight satelliet een samenzweringstheorie is. NASA heeft in 1998 foto’s van de Black Knight gemaakt en beweert dat het een stuk ruimteschroot is.
Oordeel zelf…

Gerelateerd:

# https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_Knight_satellite_conspiracy_theory

%d bloggers liken dit: