Meditatie voor Poetin-Trump-bijeenkomst in Parijs op zondag 11 november 2018 om 12 uur UTC – deel dit alstublieft breed

Meditatie voor Poetin-Trump-bijeenkomst in Parijs op zondag 11 november 2018 om 12 uur UTC – deel dit alstublieft breed

Op 23 oktober heeft president Poetin voorgesteld om Donald Trump in Parijs op 11 november te ontmoeten tijdens een evenement ter herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog.

https://www.rt.com/news/442044-putin-suggests-meeting-trump-paris/

Er is veel gespeculeerd of ze elkaar op de dag zullen ontmoeten. Nu lijkt het zeker dat er een vergadering met groot belang zal plaatsvinden.

https://www.theguardian.com/us-news/2018/nov/09/trump-paris-macron-peace-forum

Zoals Cobra in zijn laatste update over de situatie heeft bevestigd, zullen tijdens de vergadering bepaalde onderhandelingen in achterkamertjes plaatsvinden over de toekomst van de planeet, waarbij leden van de oppervlakte Alliantie- en agenten van de Verzetsbeweging (Resistance Movement) aanwezig zullen zijn.

https://www.zielsvreugde.nl/2018/11/10/cobras-tijdgevoelige-situatie-update-9-november-2018/

http://2012portal.blogspot.com/2018/11/time-sensitive-situation-update.html

Ook zal er op 11 november een zeer belangrijke poort / portaal worden geopend met veel activiteit van de Pleiadische vloot.

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-november-2018.html

Op verzoek van de Lichtkrachten gaan we een speciale Sleutel tot Vrijheidsmeditatie organiseren die zich richt op het brengen van Licht in deze onderhandelingen. Vandaar dat de uitkomst van deze onderhandelingen kan helpen om de Event zo soepel en snel mogelijk te laten manifesteren.

De tijd van deze speciale Key to Freedom-meditatie is om 11:00 uur Nederlandse tijd (12 PM UTC).

Je kunt de onderstaande link gebruiken om de UTC-tijdzone naar je lokale tijdzone te converteren:

https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

De begeleide audio voor deze meditatie in vele talen is te vinden via de onderstaande link: https: / /goo.gl/z4UBNT

Hieronder de Nederlands gesproken video
[youtube=https://youtu.be/jdAzENsSF5s]

Hier zijn de instructies van de Key to Freedom-meditatie:
(Voorgestelde meditatietijd is 15 minuten)

1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen bewustzijnsstaat te brengen.

2. Geef aan dat je van plan bent om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van genezing voor de Aarde en haar bewoners te versnellen, topletbommen te verwijderen en het Evenement in gang te zetten.

3. Visualiseer een pijler van elektrisch blauw Licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, dan door Orion stargate (Al Nilam / Epsilon Orionis ster in het Orion-sterrenbeeld), dan ons Zonnestelsel binnengaan en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaan en dan door je lichaam naar het centrum van de aarde.

4. Visualiseer een andere pilaar van licht die oprijst vanuit het centrum van de aarde, dan omhoog door je lichaam en omhoog in de lucht naar alle wezens van het licht in ons zonnestelsel en onze melkweg, door de Orion stargate en uiteindelijk verbonden met het Galactische Centrum en de Bron.

5. Je zit nu in twee pilaren van Licht, het Licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pijlers van Licht een paar minuten actief.

6. Visualiseer nu het Witte Vuur van AN, afkomstig van de Bron, stromend door het Galactische Centrum en door de Sterrenpoort van Orion naar de Aarde, zuiverend alle resterende topletbommen op plasmavlak rond de Aarde. Visualiseer de Lichtkrachten van de Galactic Command Fleet en verwijder alle resterende topletbommen met hun geavanceerde technologieën. Als je je begeleid voelt, kun je Aartsengel Metatron bellen om te helpen bij het zuiveringsproces. Visualiseer het witte vuur van AN die alle anomalieën zuivert en alle entropie in het plasmabescherm rond de aarde omkeert.

7. Visualiseer wat er gebeurt en herstel Eenheid, Harmonie, Vrede en Welvaart op Aarde en haar inwoners. Visualiseer Bronlicht dat zich gemakkelijk manifesteert op planeet Aarde en quarantaine tot een einde brengt.

Dan, onmiddellijk na de Sleutel tot Vrijheidsmeditatie zoals hierboven vermeld, mag je ook ongeveer 5 – 10 minuten de volgende visualisatie doen als je je geleid voelt:

1. Visualiseer de Soul-sterchakra van president Poetin en Donald Trump, oplichtend met briljant wit Licht.

2. Visualiseer dit Licht zich vanuit hun Soul-sterchakra in een vorm van een draaikolk naar hun persoonlijkheid en energievelden verspreidend, en inspireer hen om deze onderhandelingen te gebruiken om positieve beslissingen te nemen om het The Event zo soepel en snel mogelijk te manifesteren.

Je kunt deze visualisatie ook zo vaak doen als je wilt gedurende de dag.

Hier is de link naar het Facebook-evenement voor deze speciale Key to Freedom-meditatie: https://www.facebook.com/events/2144020362295268

Je kunt ook spirituele groepen uitnodigen om met ons mee te doen in deze meditatie en visualisatie als je dat wenst.

Bovendien, zoals vermeld in de vorige post, zijn er een aantal Key to Freedom-meditaties waar je op die dag aan kunt deelnemen om de energie van de 11-11-11-portal te verankeren.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/11/november-11th-special-day-for-mass.html

Hieronder vindt u een lijst met alle meditaties van Key to Freedom op 11 november en bent u van harte welkom om deel te nemen van hen:

04:00 uur Amsterdam / Brussel (3 AM UTC)

08:00 uur Amsterdam / Brussel (7 AM UTC)

12:00 uur Amsterdam / Brussel (heeft betrekking op de speciale tijd van 11-11-11-portal om 11:11 UTC)

13:00 uur Amsterdam / Brussel (begint de Poetin-Trump-bijeenkomst – 12 AM UTC)

16:00 uur Amsterdam / Brussel (belangrijke Key to Freedom-meditatie op zondag 3 PM UTC)

20:00 uur Amsterdam / Brussel (fezelfde tijd als The Mass Meditation Initiative in Washington DC om 19 PM UTC)

24:00 uur Amsterdam / Brussel (11 PM UTC)

Er zijn ook veel massameditaties georganiseerd door verschillende groepen die op die dag plaatsvinden en je kunt meg hen meedoen als jij je daartoe geleid voelt:

https://pfcleadership.org/blog/2018/11/04/unity-in-the-community-on-11-11-lets-make-it-happen-with-the-corey-goode-and-cobra- teams /

https://www.pleiadianhealingcenter.com/blog/2018/11/4/the-11-11-portal-lets-celebrate

https://www.pleiadianhealingcenter.com/blog/2018/11/4/the-11-11-portal-lets-celebrate

https://youtu.be/7f2_E46hudU

Elke groep in de meditatiegemeenschap bevat een stukje van de puzzel, samen kunnen we een echte meditatieve symfonie creëren.

Godin wil vrijheid en vrijheid!

Bron: https://www.welovemassmeditation.com/2018/11/meditation-for-putin-trump-meeting-in.html

Vertaling en bewerking FrankW

10 november 2018

%d bloggers liken dit: