Cobra’s Tijdgevoelige Situatie Update, 9 november 2018

Cobra’s Tijdgevoelige Situatie Update, 9 november 2018

Het Delta Optieplan heeft veel verschillende en sterke reacties teweeggebracht en vereist daarom wat opheldering.

https://spearoflight.blogspot.com/2018/11/personal-thought-operation-delta.html

Ten eerste is het algemene plan voor de Event hetzelfde gebleven. De Delta Optie dekt alleen bepaalde aspecten van de pre-Eventoperaties.

Ten tweede is het hoofddoel van de Lichtkrachten om het lijden op de planeet zo min mogelijk te krijgen en het geweldsniveau te verminderen, en het Delta Optieplan zal ALLEEN als een laatste redmiddel worden geactiveerd wanneer alle andere, meer vreedzame opties, zijn mislukt. De kans dat dit gebeurt schommelt van moment tot moment, maar het Verzet schat de kans, dat de Delta Optie wordt geactiveerd, op de lange termijn zal afnemen naarmate de situatie zich stabiliseert.

Achter de schermen is er is de afgelopen dagen veel activiteit geweest en dit artikel is gedeeltelijk juist:

https://stillnessinthestorm.com/2018/11/corey-goode-alliance-update-new-phase-of-operations-preparations-underway-secret-grand-juries/

Sinds het begin van de jaren 2000 is de Verzetsbeweging (Resistance Movement) niet zo actief geweest op het oppervlak van de Aarde als dat zij nu zijn.

Het is zeer positief dat ik van een zeer hoge en betrouwbare bron bepaalde geweldige informatie heb ontvangen van een niveau dat ik sinds 2000 niet meer heb ontvangen.

Ik kan alleen maar zeggen dat de geweldige toekomst, waar we voor hebben gevochten, werkelijk is en zal plaatsvinden. Replicators, gratis energie, interstellaire reizen, de Gouden Eeuw, dit alles wacht op ons. Jaarlijks worden door de Cabal biljoenen en biljoenen dollars uitgegeven om ons de indruk te geven dat er niets is veranderd en dat ook niet zal gebeuren. Wanneer deze Truman-show uiteen valt, zal iedereen verbaasd zijn.

Tot die tijd kan je, in plaats van in een zwart gat van wanhoop en passiviteit te vallen, dit boek lezen en als hulpmiddel gebruiken om door een innerlijke transformatie heen te gaan en een beter leven te ervaren:

https://www.bol.com/nl/p/living-with-joy/1001004011178428/

https://www.amazon.com/Living-Joy-Personal-Spiritual-Transformation/dp/0915811030

U zult moeten begrijpen dat als u uw leven beter wilt maken, u dan zelf 80% van het werk moet doen, zodat de Lichtkrachten je kunnen helpen met de overige 20%.

Op 11 november wordt er een zeer belangrijke portaal geopend met veel activiteit van de Pleiadische vloot.

Op dezelfde dag zal er in Parijs een bijeenkomst tussen Poetin en Trump zijn met leden van de oppervlakte-Alliantie- en agenten van de Verzetsbeweging (Resistance Movement). Ook zullen daar bepaalde onderhandelingen in achterkamertjes plaatsvinden over de toekomst van de planeet:

https://www.theguardian.com/us-news/2018/nov/09/trump-paris-macron-peace-forum

Er zullen veel massale meditaties worden georganiseerd door verschillende groepen die die dag plaatsvinden en je kunt je er aan meedoen als je je daartoe geleid voelt:

https://pfcleadership.org/blog/2018/11/04/unity-in-the-community-on-11-11-lets-make-it-happen-with-the-corey-goode-and-cobra- teams /

https://gatewaytovictory.wordpress.com/the-111111-liberation-of-humanity-meditation-event/

https://www.pleiadianhealingcenter.com/blog/2018/11/4/the-11-11-portal-lets-celebrate

De Lichtkrachten hebben meegedeeld dat een massale meditatie, die wordt gefocust op het brengen van Licht naar de onderhandelingen in Parijs op 11 november, zeer welkom zou zijn, omdat daar belangrijke beslissingen voor de toekomst van de planeet Aarde zullen worden genomen.

Overwinning van het licht!

Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2018/11/time-sensitive-situation-update.html

Vertaling en bewerking FrankW

%d bloggers liken dit: