11 november – Een speciale dag voor The Mass Meditation Initiative & Key to Freedom Meditatie

11 november – Een speciale dag voor The Mass Meditation Initiative & Key to Freedom Meditatie

Sinds medio augustus dit jaar doen we Key to Freedom-meditatie dagelijks.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/key-to-freedom-meditation-every-sunday.html

Met onze hoofdmeditatie om 15:00 uur UTC op zondag en ook elke 4 uur op elke dag.

https://www.welovemassmeditation.com/p/alert-other-meditaitons-every-4-hours.html

Het doel van Key to Freedom-meditatie is om de Lichtkrachten te helpen de energie van Licht te aarden op het oppervlak van de planeet om depatstelling tussen het Licht en de duistere machten op te lossen, om de mensheid eindelijk vrij te maken. Een van de grootste problemen is vooral de resterende topletbommen met plasma die zich nu op minder dan 30 meter van het planetaire oppervlak bevinden.

https://www.zielsvreugde.nl/2018/10/14/cobras-update-van-de-situatie-13-oktober-2018/

http://2012portal.blogspot.com/2018/10/situation-update.html

Dit is de belangrijkste reden waarom de Lichtkrachten nog steeds niet ingrijpen op het oppervlak van de planeet Aarde.

Dat is waarom we nog steeds geen volledige onthulling (disclosure) kunnen hebben, fysieke en spirituele overvloed, contact met Pleiaden en andere positieve ET-rassen, het zonder enige beperking kunnen verkennen van het universum, het herenigen met onze tweelingzielen en vooral Ascentie en een Gouden Eeuw.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Gouden_eeuw_(metafoor)

https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Age

Op zondag 11 november om 14:00 uur EST (om 20:00 uur in Amsterdam en Brussel) houden het Disclosure Festival en het Full Disclosure Project het Mass Meditation Initiative in Washington DC, op de trappen van het Lincoln Memorial.

https://disclosurefest.org/mass-meditation-initiative/

Ze willen de meditatie gebruiken om de vibratie van de mensheid en alle levende wezens op de grote planeet Aarde te verhogen, zodat volledige onthulling (Full Disclosure) plaats kan vinden tussen 2018 en 2020.

Dit is een begeleide meditatie op het live podium, voel je vrij om mee te doen aan dit gratis evenement als je dat wilt.

http://disclosurefest.org/live

Als alternatief zouden we iedereen ook aanraden om deel te nemen aan een van de Key to Freedom-meditaties om dit initiatief gedurende de dag te ondersteunen om:

3, 7, 11 AM UTC (om 04:00 uur, 08:00 uur, 12:00 uur in Amsterdam en Brussel)

3, 7, 11 PM UTC (om 16:00 uur, 20:00 uur, 24:00 uur in Amsterdam en Brussel)

In het bijzonder, tijdens de meditatie om 11 AM UTC (om 12:00 uur in Amsterdam en Brussel) gaan we door de 11-11-11 poort (2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 11) zoals voorgesteld door Untwine. Dit is de tijd van de activaties van Eenheids-energieën, ondersteund door Galactische en kosmische krachten, met een speciale focus op 11:11 UTC (12:11 uur in Amsterdam en Brussel), om vanuit ons hart verbinding te maken met de Bron, verbonden met andere harten van de schepping, zoals de Centrale Zon, hartcentrum van Gaia en het hart van onze Zon, enz.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-november-2018.html

Hier zijn de instructies van de Key to Freedom-meditatie:

(Aanbevolen meditatietijd is 15 minuten)

1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen bewustzijnsstaat te brengen.

2. Geef aan dat je van plan bent om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van genezing voor de Aarde en haar bewoners te versnellen, topletbommen te verwijderen en het Evenement in gang te zetten.

3. Visualiseer een pijler van elektrisch blauw Licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, dan door Orion stargate (Al Nilam / Epsilon Orionis ster in het Orion-sterrenbeeld), dan ons Zonnestelsel binnengaan en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaan en dan door je lichaam naar het centrum van de aarde.

4. Visualiseer een andere pilaar van licht die oprijst vanuit het centrum van de aarde, dan omhoog door je lichaam en omhoog in de lucht naar alle wezens van het licht in ons zonnestelsel en onze melkweg, door de Orion stargate en uiteindelijk verbonden met het Galactische Centrum en de Bron.

5. Je zit nu in twee pilaren van Licht, het Licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pijlers van Licht een paar minuten actief.

6. Visualiseer nu het Witte Vuur van AN, afkomstig van de Bron, stromend door het Galactische Centrum en door de Sterrenpoort van Orion naar de Aarde, zuiverend alle resterende topletbommen op plasmavlak rond de Aarde. Visualiseer de Lichtkrachten van de Galactic Command Fleet en verwijder alle resterende topletbommen met hun geavanceerde technologieën. Als je je begeleid voelt, kun je Aartsengel Metatron bellen om te helpen bij het zuiveringsproces. Visualiseer het witte vuur van AN die alle anomalieën zuivert en alle entropie in het plasmabescherm rond de aarde omkeert.

7. Visualiseer wat er gebeurt en herstel Eenheid, Harmonie, Vrede en Welvaart op Aarde en haar inwoners. Visualiseer Bronlicht dat zich gemakkelijk manifesteert op planeet Aarde en quarantaine tot een einde brengt.

Hier is de link naar de begeleide audio van deze meditatie

Victory of the Light!

Bron: https://www.welovemassmeditation.com/2018/11/november-11th-special-day-for-mass.html

Vertaling en bewerking FrankW

%d bloggers liken dit: