Cobra’s Update: De Delta Optie, 6 november 2018

Cobra’s Update: De Delta Optie, 6 november 2018

De situatie aan de oppervlakte van de planeet heeft het kookpunt bereikt.

Aan de ene kant hebben we de duistere krachten (Dark Forces) die bijna onbeperkt vrij regeren op het oppervlak van de planeet, aan de andere kant hebben we de Lichtkrachten die grote problemen hebben bij het snel verwijderen van de topletbommen.

De Dark Forces saboteren positieve initiatieven om de Quarantaine te doorbreken en commerciële ruimtevaartreizen kunnen nog niet beginnen, hoewel de technologie om het te laten gebeuren zich al 70 jaar publiekelijk bekend is:

https://www.theguardian.com/science/2018/oct/21/space-travel-is-not-a-matter-of-genius

Soft disclosure (voorzichtige openbaarmaking / onthulling) is niet meer genoeg:

https://edition.cnn.com/2018/11/06/health/oumuamua-alien-probe-harvard-intl/index.html

https://arxiv.org/pdf/1810.11490.pdf

Ontwaakte leden van de oppervlaktebevolking zijn eindelijk gestopt met wachten op de Event en nemen hun eigen leven in eigen hand:

https://spearoflight.blogspot.com/2018/10/adressing-delay-of-ascension-issue-how.html

De Event zal komen wanneer het komt, tot die tijd moeten we doen wat we kunnen om betere levensomstandigheden te creëren voor onszelf en onze geliefden, en alles doen wat in onze macht ligt om het planetaire bevrijdingsproces te versnellen.

De waarheid is dat de Cabal te ver ging en dat de Lichtkrachten er niet genoeg aan doen om dit te stoppen.

Bepaalde facties in de Alliantie en bepaalde Agarthaanse facties verliezen hun geduld en zijn van plan om de oppervlakte van de planeet Aarde met militair ingrijpen te bevrijden uit de klauwen van de Cabal. Dit kan ernstige gevolgen hebben en zou mogelijk kunnen leiden tot een oorlog die de mensheid zou vernietigen en de oppervlakte van de planeet onbewoonbaar zou maken.

Om dit te voorkomen, heeft de Verzetsbeweging (Resistance Movement) een bepaald noodplan opgesteld, genaamd de Delta Optie. Hierbij zal ik zoveel mogelijk onthullen over het Delta Optie-plan:

In plaats van te wachten op de optimale condities met verwijderde topletbommen en verwijderde niet-fysieke Archons, zou een bepaalde ‘Special Forces-groep’ het verwijderen van enkele facties van de Cabal alleen in de VS initiëren. In deze operatie zou geen enkel lid van de Chimera, Archon, Zwarte Adel (Black Nobility) of Jezuïeten maar iets worden aangedaan. Zij zouden zich gedeisd houden en hun vriendelijkste gezicht opzetten. Alle andere facties van de Cabal in de VS zouden worden aangepakt. De ‘Special Forces-groep’ zou aan de Positieve Militairen tactische ondersteuning bieden bij het uitvoeren van de operatie. De Massamedia (MSM) zouden losgemaakt worden van de controle door Rotschild en de US-dollar zou instorten. Een beperkte openbaarmaking zou onmiddellijk beginnen.

Deze verandering in de VS zou een sterke internationale reactie teweegbrengen en we zouden een onstabiele en chaotische overgang naar de Event krijgen. Het wereldwijde financiële systeem zou in een extreme instabiliteit komen, maar zou hoogstwaarschijnlijk niet instorten. Er zou een wereldwijde zuivering van lagere Cabal-leden plaatsvinden. Massamedia wereldwijd zouden geleidelijk meer en meer informatie gaan vrijgeven. Er zou zeker nog veel meer informatie gaan vrij komen over de matrix waarin we leven:

https://www.livescience.com/61087-jesus-forbidden-gnostic-text-discovered.html

Die hele situatie zou eerst langzaam aan gaan, en zich dan steeds sneller in de richting van de Event bewegen.

Op dit moment kan er binnen het Delta Optie-plan nog niets worden gezegd over het verwijderen van Chimera, Archon, Black Nobility of Jezuïetleden. Het verwijderen van de Cabal-facties zoals hierboven vermeld en een volledige openbaarmaking kan alleen plaatsvinden als alle topletbommen zijn verwijderd.

Houd er rekening mee dat de Delta Optie NIET de Delta-tijdlijn betekent.

Er is één belangrijk aspect van het Delta Optieplan dat voorlopig nog geheim moet blijven.

De definitieve beslissing of de Delta Optie wordt geïmplementeerd of niet, is nog niet gemaakt. Hoe minder stabiel en slechter de situatie binnen de VS is, des te waarschijnlijker de uitvoering van de Delta Optie gaat worden.

De Jezuïeten proberen de situatie in de VS te polariseren met kunstmatige politieke verdeeldheid van links / rechts. De acties van de Jezuïeten in de komende maanden zullen een van de sleutelfactoren zijn hoe de planetaire situatie zich zal ontvouwen. Hun acties moeten nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Militair gezien bereidt het Verzet (Resistance) zich voor op de mogelijke omwenteling op de oppervlakte van de planeet Aarde en heeft vanuit bases in het gehele zonnestelsel versterking ontvangen die in de afgelopen weken onder de oppervlakte van onze planeet zijn aangekomen. Op dit moment telt het Verzet 140 miljoen leden, en dat aantal zal waarschijnlijk nog steeds aanzienlijk toenemen.

Tot voor kort kwamen de leden van het Verzet niet dichter dan 30 meter bij de oppervlakte van de planeet. Met de huidige ontwikkelingen zijn enkele speciale leden van de Verzetsbeweging op slechts 5 tot 10 meter onder het oppervlak gestationeerd.

Lichtwerkers en Lichtstrijders die het idee hebben dat een deel van hun missie betrokken is bij de Event-operaties, kunnen telepathisch vragen om een kleine Verzets-basis te bouwen onder hun huidige woonlocatie. Dit verzoek mag NIET hardop worden gecommuniceerd en mag nergens worden opgeschreven. Via een bepaald beveiligd kanaal zal het Verzet een verzoek ontvangen om een basis te bouwen onder het huis van de Lichtstrijder en zal dit in de meeste gevallen goedkeuren. Die kleine bases zullen een bepaalde rol spelen in de Event-operaties.

Verder valt er niet veel meer te zeggen, alleen dat er iets op het kookpunt is.

Zolang het kookt volgen hier enkele video’s om je geheugen op te frissen:

https://www.youtube.com/channel/UCGa2Dkz6-O78YjrMWTrGs7A

Overwinning van het licht!

Cobra

Bron:

http://2012portal.blogspot.com/2018/11/delta-option.html

Vertaling en bewerking FrankW

%d bloggers liken dit: