Gelijkgestemden ontmoeten in deze transformerende wereld, zaterdagmiddag 8 december 2018 in Apeldoorn

Gelijkgestemden ontmoeten in deze transformerende wereld, zaterdag 8 december 2018 van 13.30 tot 16.00 uur in Apeldoorn

Met Gelijkgestemden kijken we samen naar de huidige samenleving. In het groot, wereldwijd en in het klein bij jezelf. Deze middag is een bijeenkomst in gelijkwaardigheid met respect voor elkaar.

Als bruggenbouwers midden in de transformerende wereld komen wij met z’n allen bij elkaar. Je bent van harte welkom om aan te schuiven. Meedoen of meeluisteren, alles is goed, niets moet.

Inhoud bijeenkomst met Gelijkgestemden
Deze middag is een gelegenheid voor gelijkgestemden (maximaal 11 deelnemers) om elkaar in huiselijke sfeer te ontmoeten en om je (nieuwe) gedachten en ervaringen te kunnen uitwisselen. Er alleen maar ‘zijn’ en luisteren kan natuurlijk ook!

Het is een gelegenheid waarbij je je veilig kan voelen, gehoord en gezien, (h)erkenning kan ervaren voor je innerlijk weten, voor wie jij bent, waar je jezelf kan zijn zonder oordeel … Je bent welkom!

Het voor jezelf gaan staan zal ervoor zorgen dat je beter in je eigen kracht komt te staan. Dit houdt je gezond en zal vele klachten voorkomen. Jouw groei helpt jezelf en anderen op deze aarde. Onderschat niet de kracht die daar van uitgaat.
Het oude loslaten en open staan voor het nieuwe zonder oordeel, is worden wie je werkelijk bent, in liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en alles wat is.

Invulling van de middag
Dit is een middag door en voor Gelijkgestemden in deze wervelende tijd. Voor en door mensen die wakker zijn (realiseren wat er in de wereld plaatsvindt en wat nodig is voor een individuele en collectieve verandering) en bewust ZIJN (spirituele inzichten, ervaringen hebben). De bijeenkomst wordt door de deelnemers zelf ingevuld, dat wat je komt vertellen is de invulling. Voor iedereen is er ruimte om te delen wat belangrijk is.

Bij Gelijkgestemden zijn er gemeenschappelijke overeenkomsten waardoor men zich gesteund, (h)erkent, gehoord en gezien voelt. Het is verandering en verschuiving alom, een soms wat verwarrend chaotische tijd. Iedereen wordt er momenteel wel op de één of andere manier mee geconfronteerd.

Het oude loslaten en open staan voor het nieuwe. Wat ‘oud’ is, is vaak wel bekend, maar wat is dan het nieuwe? Worden wie je werkelijk bent, in eenheid met jezelf, met anderen en alles wat is. Geen oordeel of vinger wijzend en daarbij een eigen keuze hebben, is vrijheid om te koesteren. Niet zwartwit bestempelen en vooral in diversiteit durven willen kijken voelen ervaren.

Praktische informatie
De eerste bijeenkomst is op zaterdag 8 december van 13.30 tot 16:00 uur.
Wordt gehouden bij Joans-Flow & thuis, Van Galenstraat 87, 7311 HE Apeldoorn.
Als je met meerderen wilt komen, laat je het dan ook weten?

Deelname

€ 5,00 contant per persoon te voldoen op de bijeenkomst. Er is onbeperkt koffie en thee. Er staat gezonde en minder gezonde lekkers.

Wil je s.v.p. aanmelden via het Contactformulier. Het is prettig voor de voorbereiding en hoeveel lekkers gekocht moet worden.

Volgende bijeenkomst
Zat 23-02-2019 locatie n.t.b. en steeds van 13.30 tot 16.00 uur.

Meer informatie en aanmelden

Ga naar https://www.joans-flow.eu/services

%d bloggers liken dit: