Het Stellar Command helpt de Alliantie in de oorlog tegen de Cabal, door Fabio Santos, 29 oktober 2018.

Het Stellar Command helpt de Alliantie in de oorlog tegen de Cabal, door Fabio Santos, 29 oktober 2018.

 

 

Als je op de hoogte bent van wat er gaande is en de updates van Cobra en Qanon volgt, vraag je je misschien af waarom het een tijdje geleden is dat we een substantiële update hebben ontvangen. Niet alleen dat, maar waarom David Wilcock en Corey Goode er niet zo vaak zijn geweest.

(Inmiddels heeft Cobra op 29 oktober zijn laatste update van de situatie gegeven -red)

Het lijkt erop dat alles wat we de afgelopen dagen hebben gehoord, meer van hetzelfde is. Sommige arrestaties hier, sommige bedreigingen daar. Maar er is iets veel groters aan de hand en Rodrigo Romo – een internationale schrijver en spreker (naast een incarnatie van een sterrencommando op Aarde) brengt wekelijkse updates over de strijd tussen de Alliantie en de Cabal.

Wat Romo zegt, is dat er een open oorlog gaande is tussen de Cabal en de Alliantie.
Hieronder vindt u wat Romo de afgelopen week voor ons heeft gebracht.

 

Alliantie x Cabal: Wat is er veranderd?

De verandering is dat sinds de oorlog begon, het Stellaire Commando (Stellar Command) en de Supra-federatie er niet bij betrokken waren. Ze zorgden er alleen voor dat de planeet niet werd geschaad of een andere soort buiten de Aarde. Het probleem is dat de Draco / Reptilians van de Cabal, voor zover ze ervoeren dat ze de oorlog verloren, een houding aannamen van “als ik het niet kan krijgen, niemand zal” en bereid waren het lot van de planeet op het spel te zetten.

De Cabal heeft een aantal Quark-bommen – ze creëren een mini-zwart gat, vernietigen alles op het pad – binnen enkele van zijn bases op Aarde en andere plaatsen in het Zonnestelsel en het risico dat ze het gebruiken, steeg. Dat is de reden waarom het Stellaire Commando zijn eerste zet deed om het Bondgenootschap te helpen in deze oorlog, gericht op de bases waar de bommen werden gehouden.

 

De eerste aanval van het Stellaire Commando

De commandant Torank was de uitverkorene om de vloot van het Stellaire Commando te leiden om het Bondgenootschap te helpen. Hij is goed bekend bij de Cabal omdat hij eerder vele oorlogen tegen de Draco / Reptilians door het hele universum heeft gewonnen.
De eerste aanval samen met het Bondgenootschap gebeurde in een basis op Mars en het werd door de media uitgezonden als een vulkaanuitbarsting, ondanks het feit dat er al miljoenen jaren geen actieve vulkanen op Mars zijn.

Deze basis van Mars werd veroverd samen met nog twee bases op Aarde, één in Brazilië en de andere in Alaska (V.S.). Een paar Quark-bommen werden ook opgehaald. Hierna werden enkele bases meer veroverd op Aarde en ook op sommige Jupiter-manen. Er gebeurt meer terwijl we spreken.

 

De ondersteuning van de Verzetsbeweging en de convocatie

In de tussentijd op Aarde blijft het verzet geleid door de Pleiaden werken aan het aanvallen van de Cabal-leden en sommige bommen werden gevonden op weg naar het huis van enkele belangrijke donkere figuren zoals de Clintons, de Obama’s en George Soros; er werd ook melding gemaakt van enkele bedreigingen voor het CNN-gebouw.

Voor de allereerste keer heeft Romo een oproep gedaan aan al zijn studenten, lezers en vrienden om het verzet, de alliantie en het Stellaire Commando te helpen de Cabal te verslaan omdat de oorlog open en onvermijdelijk was. Deze strijd wordt niet alleen gevoerd op onze dimensie (4D), maar vooral op het astrale vlak (5D) wanneer we het meest nodig zijn en dat is tegen de tijd dat we slapen.

Veel mensen melden dat ze meer moe worden dan voorheen, met het lichaam misselijkmakend of zelfs met een paar mysterieuze blauwe plekken. Dit is het resultaat van de astrale strijd terwijl ons lichaam slaapt. Het is belangrijk om hulp van onze vrienden van boven te vragen en om de Merkaba te gebruiken. We kunnen ook vragen om de Stellaire Commando inmenging op Aarde die hen onze toestemming geeft om te handelen.

 

Er komt meer hulp

Romo vertelt ons ook dat duizenden moederschepen op Aarde aankomen om te helpen met de oorzaak. De reden waarom ze niet open kunnen zijn met dit alles, is dat we onze vibraties moeten verhogen vóór deze “laatste daad”.

Dat is de belangrijkste reden waarom observatoria worden gesloten, de Hubble in quarantaine is en we geen infrarood-telescopen meer kunnen kopen. Onze Zon is een portaal en er komen veel schepen uit en draaien om onze planeet en ons systeem in verschillende dimensies.

 

Sommige belangrijke gebeurtenissen worden verwacht

Het Stellaire Commando hoopte meer tijd te hebben om te wachten op meer mensen om hun bewustzijn te verhogen voordat dit alles tot een einde kwam, maar er is geen tijd meer.

Er zijn op dit moment ongeveer 32 Aardse parallelle werkelijkheden en er werd verwacht dat ze min of meer overeenkomstig het collectieve bewustzijn op 2026 tot 2038 zouden convergeren. Sommige schepen van het Stellaire Commando werkten aan het aftappen van de energie van de Zon om de zogenaamde “zonneflitsgebeurtenis” uit te stellen die het leven volledig zou transformeren zoals wij het kennen.

Door de recente feiten is alles versneld om alles bij elkaar te laten komen en we beginnen de effecten te voelen. We vangen nu wat informatie uit het verleden en uit de toekomst op hetzelfde moment uit alle realiteiten – daarom is het soms zo verwarrend om precies te weten wat er aan de hand is en de oorlog helpt niet zo goed. Welke realiteit zal de overhand hebben? Het hangt af van ons trillingsniveau als mensheid en het oorlogsresultaat. Daarom is het zo belangrijk om deze tijden in balans te blijven en andere mensen te helpen wakker te worden.

 

Enkele belangrijke politieke veranderingen

Jair Bolsonaro van de juiste partij won zojuist de verkiezingen in Brazilië. Waarom is het zo belangrijk om over Brazilië te praten? Naast het feit dat het land de grootste Cabal-basis op Aarde heeft, ongeveer 42 kilometer onder de stad Sao Paulo en het feit dat het land nog eens 10 Cabal-bases heeft, is Brazilië om een paar redenen uiterst strategisch voor de Cabal.

De eerste is dat het land extreem rijk is aan natuurlijke hulpbronnen – mineralen, water, enz. De tweede is dat Brazilië het meest spirituele land ter wereld is in termen van diversiteit en medium hoeveelheid (mensen die openlijk kunnen communiceren met andere dimensies), dus het heeft een groot potentieel voor het veranderen van het menselijk bewustzijn.

Bolsonaro is de uitverkorene door het Bondgenootschap, aangezien Trump de uitverkorene was in de Verenigde Staten. Dingen zijn aan het veranderen. Angela Merkel heeft zojuist aangekondigd dat ze niet meer de partijleider in Duitsland zal zijn en Canada dat het volgend jaar verkiezingen heeft. Er komt nog meer.

De Nieuwe Wereld Orde zal binnenkort geïmplementeerd worden, maar we kunnen kiezen welke het zal zijn. Daarom werken we allemaal samen zo hard om het voor iedereen op Aarde zo goed mogelijk te maken. We zullen doorgaan met arrestaties, politieke leiders die veranderen en de waarheid die in kleine doses wordt onthuld.

 

Bron: https://ascensionwisdom.wordpress.com/2018/10/29/the-stellar-command-joins-the-alliance-in-the-battle-against-the-cabal/

Vertaald door Paul

 

 

 

%d bloggers liken dit: