Zijn de bombrieven aan CNN, Soros, Clinton en Obama onderdeel van een false flag? Een voorspelling die uitkomt, 25 oktober 2018.

ninefornews.nl: Zijn de bombrieven aan CNN, Soros, Clinton en Obama onderdeel van een false flag? Een voorspelling die uitkomt, 25 oktober 2018.

In de Verenigde Staten zijn naast een explosief bij zakenman George Soros ook bombrieven bezorgd bij diverse prominenten van de Democratische Partij, waaronder Hillary Clinton en Barack Obama, en bij CNN.

CNN-baas Jeff Zucker noemde het een direct gevolg van de constante aanvallen op de pers en de gepolariseerde Amerikaanse politiek.

Hij zei dat het Witte Huis, met Trump en perschef Sarah Huckabee-Sanders voorop, onvoldoende inzien hoe serieus de gevolgen van hun aanvallen op de media zijn.

Er werd ook een brief gevonden aan de Amerikaanse westkust die aan CNN gericht zou zijn. CNN-verslaggever Jim Acosta zei dat het gaat om met kruit gevulde pijpbommen.

Soros

Alexander Soros, de zoon van miljardair George Soros, schreef voor de New York Times een opiniestuk, waarin hij Trump en de demonisering van politieke tegenstanders de schuld geeft van de bombrieven.

Volgens Soros gaf Trumps campagne racisten en antisemieten een podium.

De NOS ondervond aan den lijve wat er gebeurt als je ook maar één kritisch artikel schrijft over George Soros.

Na een stuk naar aanleiding van het explosief bij het huis van Soros in New York kreeg de NOS felle klachten en zag zij zich genoodzaakt diverse wijzigingen door te voeren.

Het stuk bevatte onder meer zinsneden als ‘de jood Soros steunt organisaties’ en noemde Soros in de originele kop een ‘invloedrijke bemoeial met tentakels ver in de wereldpolitiek’.

Voorspelling

Natural News-oprichter Mike Adams merkt op dat zijn voorspelling is uitgekomen. Hij zei net als Alex Jones dat er voor de tussentijdse verkiezingen false flags zouden plaatsvinden en dat CNN hoogstwaarschijnlijk het doelwit zou zijn.

Hij voorspelde een gecoördineerde false flag met linkse media en politieke leiders in de hoofdrol.

“Het is overduidelijk dat de Democraten deze pakketjes naar zichzelf hebben gestuurd omdat ze weten dat de media Trump, Alex Jones en conservatieven de schuld zullen geven,” zei Adams.

“Je bent getuige van een false flag, waarbij de media zelf het doelwit zijn zodat diezelfde media kunnen roepen dat ze worden aangevallen omdat president Trump aanzet tot ‘haat’ tegen de media,” vervolgde hij.

Volgens Adams laten deze incidenten ook zien dat de Democraten doodsbang zijn de tussentijdse verkiezingen te verliezen.

Gewoon dom

Verder wordt gesteld dat het niet daadwerkelijk om explosieven gaat, maar enkel om visueel intimiderende bombrieven.

“Goede pijpbommen hebben geen draden die beide uiteinden met elkaar verbinden. Dat is gewoon dom,” zei Tom Sauer, die al veel bommen onschadelijk heeft moeten maken.

Hij denkt dat de pijpbom in de foto’s die Acosta deelde nep is.

Sauer zei dat de foto’s niet lijken te zijn gemaakt door een bomexpert of forensisch onderzoeker.

“Als de foto’s zijn gemaakt door een journalist, waarom zou je diegene dan in de buurt van een explosief laten komen?” vroeg hij.

Boter op het hoofd

Er wordt in de media vaak gewaarschuwd voor het gevaar van rechts-extremisme, maar volgens terreurexpert Beatrice de Graaf heeft links net zo goed boter op het hoofd.

“In de VS is het linkse, politiek correcte identiteitsdenken op veel plaatsen ook echt doorgeschoten,” zei ze.

Hoewel mensen als Zucker en Soros Trump de schuld geven van de bombrieven, zei uitgerekend Hillary Clinton onlangs dat ‘Democraten niet meer op een beschaafde manier kunnen omgaan met Republikeinen totdat ze weer verkiezingen winnen’.

En Maxine Waters heeft haar volgers openlijk opgeroepen om conservatieven te confronteren in restaurants en ‘terug te vechten’.

Om deze reden worden de Democraten steeds vaker een ‘linkse, gestoorde bende’ genoemd.

Bron: https://www.ninefornews.nl/bombrieven-cnn-soros-clinton-obama/

%d bloggers liken dit: