Cobra's Situatie Update, 26 september 2018.

The Portal: Cobra’s Situatie Update, 26 september 2018.

In het Galactische Centrum is er verhoogde activiteit, welke leidt tot de uiteindelijke zuivering van alle duisternis en tot de voltooiing van het Galactische netwerk van Licht, met het Centrale Ras die een galactische hoge cultuur brengt zelfs naar zulke achtergebleven plaatsen als de planeet Aarde.

De Melkweg is een multidimensionaal mandala van Licht en ons zonnestelsel bevindt zich op een van de belangrijkere kruispunten van deze mandala.

Als gevolg van de toegenomen activiteit van de Galactische Centrale Zon, worden de tektonische platen in de aardkorst rusteloos:
https://stillnessinthestorm.com/2018/09/signs-of-shift-the-number-of-global-earthquakes-over-the-last-30-days-is-over-50-above-normal/
En de rijke “elite” wordt steeds banger voor de Event:
https://deusnexus.wordpress.com/2018/07/27/do-wealthy-elite-fear-the-event/
Door de hele Melkweg, in de buurt van onze ster, de Zon, en binnen ons zonnestelsel, nemen de Galactische Confederatie-vloten hun posities in voor de laatste bevrijding:
http://www.discerningthemystery.com/2018/09/did-hundreds-of-ufos-just-portal-into.html
Helaas zijn de duistere machten meesters in bedrog, en waren ze sinds de Archon-invasie van 1996 tot zeer recent in staat om abnormaal plasma vanuit de Galactische halo in de rand van het Melkwegstelsel door plasma-filamenten (tunnels van Set) te leiden naar de implantaten van wezens binnen ons Zonnestelsel. Dit was een van de belangrijkste redenen voor veel vertragingen en een van de belangrijkste redenen waarom veel dingen fout gingen:
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2044260/Better-connected-Huge-cosmic-filament-link-galaxy-rest-Universe.html

Dit probleem is onlangs opgelost en de zaken zullen nu sneller gaan verlopen.
Wat nu overblijft zijn plasma-topletbommen dicht bij het oppervlak van de planeet Aarde, resten van plasma-Yaldabaoth-kop en overblijfselen van veel kleinere plasmoïde entiteiten, in het bijzonder spinachtige plasmoïde entiteiten die overeenstemmen met steden van menselijke oppervlaktepopulatie.
Spinachtige plasmoïde entiteiten zijn energetisch verbonden met kastelen, paleizen en leiders van de Zwarte Adel (Black Nobility):
https://www.geni.com/projects/Black-Nobility-Family-Heads/45989

Veel kastelen van de Zwarte Adel hebben enorme kelders en enorme ondergrondse tunnelnetwerken dicht onder de oppervlakte die worden gebruikt als centra voor kindermishandeling.
Ze gebruiken de Khazariaanse negatieve vortex, die zich tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee bevindt, om faciliteiten te bouwen voor het oogsten van Adrenochrome (waarschuwing, grafisch materiaal):
https://www.zerohedge.com/news/2018-09-16/us-diplomats-involved-trafficking-human-blood-and-pathogens-secret-military-program
http://humansarefree.com/2018/09/the-horrible-truth-about-drug-called.html

De door de Chimera en Archon gecontroleerde groep Negatieve Militaren houdt nog steeds veel buitenaardsen gevangen in extreem zware omstandigheden, waardoor één aspect van de quarantaine-aarde wordt afgedwongen:
https://www.exopolitics.org/extraterrestrials-interrogated-tortured-in-secret-underground-space-prisons/
De families van de Archon Zwarte Adel gebruiken Trump om het publiek kunstmatig te polariseren in het links / rechts-paradigma en om ze weg te houden van de echte oorzaak van het probleem:
https://www.wanttoknow.info/g/donald-trump-polarizer
Trump wordt gedeeltelijk gecontroleerd door zijn Jezuïeten / SMOM / Gaetani-tussenpersonen:
https://ahuwahzeus583992924.wordpress.com/2018/09/02/trump/
Gedeeltelijk luistert hij (zelden) ook naar begeleiding van de Positieve Militaire Inlichtingendiensten, en de Positieve Militaire Inlichtingendiensten strijken tactisch over zijn ego door de aanbidding van Trump in alternatieve media aan te moedigen via QAnon en andere alternatieve kanalen, in tegenstelling tot de kritiek op Trump in de door Rothschild gecontroleerde Main Stream Media (MSM). Dit maakt Trump meer bereid om de suggesties van Positieve Militare Inlichtingendiensten op te volgen.
Het links / rechts-paradigma is kunstmatig. Beide partijen worden bestuurd door de duistere krachten. Zoals ik jaren geleden al zei, de Zwarte Adel-families en de Jezuïeten zetten de Rothschild- en Rockefeller-facties buiten spel om de overgang zo intact mogelijk te kunnen overleven, en de huidige politieke scheidslijn dient precies dat doel.
Politiek links (door Rothschild bestuurd) is eerder geneigd tot het libertarische Luciferianisme dat is gebaseerd op het diep occulte misverstand over het gebruik van de vrije wil (Thelema), die zij interpreteren als de toestemming om te doen wat ze willen voor egoïstische doeleinden. Luciferianen zijn de verstotenen van mysteriescholen die de initiatieproeven niet hebben doorstaan.
Politiek rechts (Vaticaan gecontroleerd) is eerder geneigd tot satanisme, wat occult de duisternis aanbidt als een principe. Ze geloven in de vrije wil als een offer voor die duisternis.
Er is een briljant plan van de Lichtkrachten om dit alles te beëindigen, en ze hebben eind januari 2018 gevraagd om absolute radiostilte over dat Plan.
Dat verzoek werd eind augustus voor het eerst niet geëerbiedigd toen QAnon informatie lekte over het hacken van de spionagesatellieten (Operation Keyhole). Daarna heeft David Wilcock in zijn laatste artikel een paar broodkruimels over het Plan vrijgegeven, maar gelukkig niets significants. De Lichtkrachten hebben meegedeeld dat ze het enthousiasme begrijpen dat ontstaat wanneer belangrijke operaties worden voltooid, maar het is pas voorbij als het voorbij is en we moeten allemaal absolute stilte behouden over de operaties van de Lichtkrachten die bezig zijn.
Deze nachtmerrie is snel voorbij.
Overwinning van het licht!
Cobra.
Vertaling en bewerking FrankW
Bron
http://2012portal.blogspot.com/2018/09/situation-update.html/
Gerelateerd
# https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/09/25/cobras-update-voor-de-resistance-movement-en-de-galactische-alliantie-21-en-24-september-2018/

%d bloggers liken dit: