The Deep State Biggest Fear Has Come True & There's One Person Who Is Pleased About It, 22 september 2018.

Dr. Janda: The Deep State Biggest Fear Has Come True & There’s One Person Who Is Pleased About It, 22 september 2018 (video).

In een interview met X22 Report geeft Dr. Dave Janda zijn opinie over het steekspel tussen de regering Trump en de Deep State.
Een opmerkelijke en interessante kijk op het Rusland onderzoek van Robert Mueller, het vrijgeven van de FISA documenten, de verzegelde aanklachten (sealed indictments), en de (gedwongen) ontslagen, de rol van Hillary Clinton, Peter Strzok, Lisa Page, Bruce Ohr, James Comey, Rod Rosenstein, Brett Kavanaugh, Groot-Brittannië, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en nog veel meer.
Een opinie die ik kan plaatsen, die ik ook van andere bronnen heb vernomen en die ik kan onderschrijven. Deze video is wel geheel in het Engels, maar is goed te volgen.
Zijn website is https://davejanda.com

Bron
https://youtu.be/pFu4X16tiAs
Gerelateerd
# https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/09/25/trump-bevestigt-claims-van-q-over-de-paniek-in-het-verenigd-koninkrijk-en-de-deep-state-over-de-fisa-declassificatie-22-september-2018/
# https://stillnessinthestorm.com/2018/09/proof-mass-arrests-coming-signed-executive-orders-reveal-trump-is-planning-mass-arrests-military-tribunals-for-deep-state-traitors-like-comey-clinton-and-obama/

%d bloggers liken dit: