Wekelijkse Sleutel tot Vrijheidsmeditatie / Key to Freedom Meditatie op zondagmiddag 23 september 2018 om 17:00 uur.


‘Wekelijkse Sleutel tot Vrijheidsmeditatie / Key to Freedom Meditatie ter versnelling van het proces van genezing voor de Aarde en haar bewoners, het verwijderen van de topletbommen, en het triggeren van de Event’ op zondagmiddag 23 september 2018 om 17:00 uur…
De Lichtkrachten hebben gevraagd om de Wekelijkse Ascensie Meditatie te vervangen door deze nieuwe Sleutel tot Vrijheidsmeditatie (Key to Freedom Meditation), omdat onze nieuwe meditatie veel meer gericht is op het echte probleem en een veel groter effect op de planetaire bevrijding zal hebben.
We zullen deze Wekelijkse Sleutel tot Vrijheidsmeditatie / Key to Freedom Meditatie iedere zondagmiddag doen om 17:00 uur tijdens de zomertijd en 16:00 uur tijdens de wintertijd voor Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland.
Dit is exact om 15:00 uur UTC / GMT.
Voor deze meditatie gebruiken we de video die voor 11 augustus j.l. werd gemaakt. Hoewel het doel iets anders lag, zijn de instructies hetzelfde.
Hierbij de Nederlands gesproken video ter begeleiding van de meditatie:

Instructies:
(Voorgestelde meditatietijd is 15 minuten )
1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
2. Richt jouw intentie er op om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces van genezing voor de Aarde en haar bewoners te versnellen, het verwijderen van de topletbommen en het triggeren van de Event.
3. Visualiseer een pijler van elektrisch blauw Licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, dan door de Orion sterrenpoort Alnilam – Epsilon Orionis (*), dan ons Zonnestelsel binnenkomt en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat en dan door je lichaam naar het centrum van de Aarde.
Galaksija%2B-%2Bpresek.jpg
Galakti%25C4%258Dni%2Brokavi.jpg
4. Visualiseer een andere pilaar van Licht die oprijst vanuit het centrum van de Aarde, dan omhoog door je lichaam en omhoog in de lucht naar alle wezens van het Licht in ons Zonnestelsel en onze Melkweg, door de Orion sterrenpoort en zich uiteindelijk verbindt met het Galactische Centrum en de Bron.
5. Je zit nu in twee pilaren van Licht, het Licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven, de lucht in, als naar beneden. Houd deze pijlers van Licht een paar minuten actief.
6. Visualiseer nu het Witte Vuur van AN, afkomstig van de Bron, stromend door het Galactische Centrum en door de sterrenpoort van Orion naar de Aarde, alle resterende topletbommen op het plasmavlak rond de Aarde verwijderend. Visualiseer dat de Lichtkrachten van de Galactische Commando Vloot met hun geavanceerde technologieën alle resterende topletbommen verwijderen. Als je je hiertoe begeleid voelt, kun je Aartsengel Metatron aanroepen om te helpen bij het verwijderingsproces. Visualiseer dat het Witte Vuur van AN alle anomalieën verwijdert en alle entropie in het plasmascherm rond de aarde omkeert.
7. Visualiseer dat de Event plaatsvindt en Eenheid, Harmonie, Vrede en Welvaart herstelt op Aarde en bij haar inwoners. Visualiseer dat het Licht van de Bron zich gemakkelijk op planeet Aarde manifesteert en de quarantaine beëindigt.
Beli%2Bogenj%2BAN.jpg

Meer informatie over deze meditatie is hier te vinden:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/key-to-freedom-meditation-every-sunday.html

Victory of the Light!
(*) Alnilam – Epsilon Orionis is de helderste ster in het sterrenbeeld Orion, de middelste ster van de drie in de Gordel van Orion en de belangrijkste sterrenpoort (stargate) van het sterrenbeeld Orion. Orion is voor ons het belangrijkste sterrenbeeld in de Orionarm (6), de arm van de Melkweg waarin ook ons zonnestelsel (Sun) zich bevindt. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Alnilam

Vertaling en bewerking FrankW
Geplaatst 21 september 2018

%d bloggers liken dit: