Ambtenaar van Justitie Bruce Ohr hield assistent van speciaal aanklager Mueller 'op de hoogte' van het anti-Trump dossier, 31 augustus 2018.

Ambtenaar van Justitie Bruce Ohr hield assistent van speciaal aanklager Mueller ‘op de hoogte’ van het anti-Trump dossier, 31 augustus 2018.

DOJ ambtenaar Bruce Ohr had in 2016 contact met Andrew Weissmann over het anti-Trump dossier, als ook met andere senior ambtenaren van de FBI.
Bruce Ohr, ambtenaar van het Departement van Justitie (DoJ), had in 2016 contact met Andrew Weissmann, nu een top assistent van Robert Mueller, evenals met andere hogere FBI-functionarissen over het anti-Trump-dossier, vertellen twee bronnen aan Fox News.
Catherine Herridge schrijft in een verslag op FoxNews.com dat de bronnen hebben gezegd dat Ohr’s zorg tot het dossier, evenals de auteur, de ex-Britse spion Christopher Steele; de oppositie onderzoeksfirma erachter, Fusion GPS van Glenn Simpson; en het werk van zijn vrouw Nellie Ohr voor Fusion – gebeurde voor en nadat de FBI Steele ontsloeg als bron van zijn mediacontacten. Ohr’s netwerk van contacten in het dossier omvatte: voormalig FBI-agent Peter Strzok; voormalig FBI-jurist Lisa Page; voormalig adjunct-directeur Andrew McCabe; Weissmann en minstens één andere DOJ-functionaris; en een FBI-agent die met Strzok aan de Russische zaak werkte.
Weissmann werd “op de hoogte gehouden” van het dossier, zei een bron, terwijl hij hoofd was van de afdeling criminele fraude. Hij is nu toegewezen aan het team van speciaal aanklager Mueller.
Bekijk de reactie en analyse van juridisch analist Gregg Jarrett van Fox News en Fox News-medewerker Sara Carter op ‘Hannity’:


Wilt u meer lezen, bezoek dan Catherine Herridge’s report on FoxNews.com
Bron: https://saraacarter.com/bruce-ohr-kept-mueller-deputy-in-the-loop-about-anti-trump-dossier/

%d bloggers liken dit: