Patstelling in V.S. burgeroorlog spoedig tot een einde; volgende fase van de planetaire bevrijding begint, door Benjamin Fulford, 27 augustus 2018.

Patstelling in V.S. burgeroorlog spoedig tot een einde; volgende fase van de planetaire bevrijding begint, door Benjamin Fulford, 27 augustus 2018.

De dood, waarschijnlijk door executie, van de verrader John McCain, geeft het signaal aan voor een nieuwe fase in de verwijdering van de criminele cabal welke de V.S. heeft gecontroleerd sinds 1913, zijn bronnen bij het Pentagon en Agentschap het over eens. “Verrader McCain is misschien de eerste doodsstraf door een militair tribunaal, toegestaan te sterven met eer als Rommel om de reputatie van de Marine te beschermen terwijl de deep state wordt bang gemaakt,” dit is hoe een Pentagon bron de situatie beschreef.
Hoewel, de werkelijke strijd zal beginnen nadat de V.S. tak van de cabal verwijderd is en dit zal het militaire industriële complex van de V.S. tegenover een losse Eurazische alliantie met het hoofdkwartier in Zwitserland plaatsen.
Deze strijd zal ofwel eindigen in een wereldoorlog of met een complete hervorming van naoorlogse instituten als de VN, BIS, IMF, Eu enz. De sleutel is om als doelwit het complex van stichtingen (plus de Vaticaanse Bank) te kiezen welke gebruikt worden door de Khazariaanse maffia om hun controle over de private centrale banken, de 500 rijkste bedrijven en de meeste zogenaamde wereldleiders te camoufleren.
Het vuurwerk zou in september moeten beginnen en intensiveren tijdens de aanloop van de midterm verkiezingen in november in de V.S., waarbij de V.S. tak van de Khazariaanse maffia hoopt om zijn macht te herstellen en de V.S. President Donald Trump te verwijderen.
Echter, hou in gedachten dat Trump tot dusverre slechts de minste van twee kwaden is geweest in vergelijking met Hillary Clinton. Hij moet nog bewijzen dat hij iets meer is dan een Rothschild agent die vecht tegen de in de V.S. gevestigde Bush/Clinton/Rockefeller verbinding. Onthoudt dat het Trump regiem de waarheid nog moet onthullen over misdaden als 9/11 en Fukushima. En ook hebben ze niet ook maar iets wat op een jubelfeest lijkt geprobeerd.
Voormalig CIA en Marine geheime dienst officier, Robert David Steele zegt dat “de waarheid over 9/11 boven tafel is. De President beloofde om dit tot de bodem uit te zoeken. Hij is besluiteloos om dit voor of na de verkiezingen te doen, uit angst dat de kruisiging (cruci “fiction”?) van Dick Cheney en de neo-conservatieven die werken als agenten voor het Zionistische Israël één verkiezing te vroeg zal zijn. Een hoop informatie welke een collectie van de presidentiële memoranda bevat en samengesteld is door 28 top scholieren, spionnen en ingenieurs, is vrij toegankelijk online:
Het konijnenhol dat zelfs dieper is dan 9/11 is natuurlijk de 11 maart 2011 (3/11) nucleaire en tsunami massa moord gebeurtenis in Fukushima. Aan dit front, zal misschien de verwijdering van de Goldman Sachs, Eerste Minister, Malcolm Turnbull van Australië leiden naar de waarheid over 3/11 welke naar buiten komt, volgens twee agenten van de Australische Geheime Diensten die betrokken waren bij Fukushima.
Deze agenten verschaften bewijs aan de Australische Eerste Minister Kevin Rudd in 2010 over een nucleair wapen dat gestolen werd uit De Russische onderzeeër Kursk in 2000 en dat Japan binnen werd gesmokkeld en gebruikt zou worden bij een terroristische aanval tegen dat land. De dag nadat Rudd dit bewijs ontving en probeerde hierop actie te ondernemen, werd hij ontslagen door de “V.S. Federale Reserve Raad,” zeiden de agenten.
De agenten gingen verder, samen met de Japanse geheime dienst, om het wapen op te sporen terwijl het aan boord van het Japanse diepzee boorplatvorm Chikyu was gebracht en verdeeld werd in vijf kleinere wapens, en in de zeebodem werd geboord van Fukushima voordat het werd ingesteld om een aardbeving en tsunami te veroorzaken. Ondanks dit, kwamen er geen autoriteiten tussenbeide om deze aanval te voorkomen. Verder, nam de voormalige V.S. President Barack Obama contact op met de White Dragon Society om te beweren dat hij geen wetenschap, of betrokkenheid had bij deze aanval tegen Japan.
In feite, leidt het spoor van bewijs en de NSA heeft alle details, naar de voormalige “zwarte paus”(top Jezuïet) Peter Hans Kolvenbach en de Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu. Vanaf hen leidt het spoor naar de satanische P2 Vrijmetselarij lodge, Zwitserland en de BIS. Dat is waarom het interessant is op te merken dat de Jezuïeten Paus Francis nu onder niet eerder vertoonde aanval is voor het verhullen van pedofilie. Francis, is ondanks al zijn gepraat over veranderingen, niet in staat geweest om betrokkenheid van het Vaticaan bij gebeurtenissen als de Fukushima misdaad tegen de mensheid, te openbaren.
“Het aftreden van Paus Francis is steeds meer waarschijnlijk in de nasleep van zijn gefaalde Ierse reis, de aanklacht tegen de Paus door Aartsbisschop Carlo Maria Viganò en een groeiende golf van aanvallen in verschillende landen tegen priesters die verondersteld worden pedofielen te zijn. Het is ons begrip dat alleen een op de tien priesters een pedofiel is maar de cultuur van het niet bestraffen van pedofilie en homoseksualiteit binnen het Vaticaan leidt nu naar een implosie,” merkte Steele op. “Er is een plaats in het Vaticaan waar er alleen ruimte is voor nog een afbeelding van een paus en een legende meldt dat de volgende paus de laatste paus zal zijn. De Katholieke leider waar ik tegen praat is diep bezorgd,” voegde Steel toe. Andere CIA en Pentagon bronnen zijn het eens met deze analyse.
De Paus en het Vaticaan zijn de sleutel voor een werkelijke verandering in hoe we deze planeet runnen, omdat de meeste zogenaamde wereldleiders gecontroleerd worden door het Vaticaan door een combinatie van omkoop (door middel van Vaticaanse bankrekeningen met miljarden dollars) en bedreigingen vermoord te worden of verwijderd uit de macht.
Het spoor van de Fukushima aanval leidt ook naar de twilight zone, omdat top P2 Vrijmetselarij leden als Cavalier van de Teutonic Knights (en Vaticaans moordenaar) Vincenzo Mazzara, beweren dat ze uiteindelijk hun orders krijgen van een entiteit die ze de “black sun”(zwarte zon) noemen en dat “communiceert via gamma stralen.” Dit zijn misschien misleidende en valse geruchten gedaan om ons af te leiden van de werkelijke (menselijke) boosdoeners. Pentagon bronnen staan er echter op dat er een esoterische of buitenaardse dimensie is in de strijd om deze planeet Aarde en zeggen dat aan dit front, “met meer aardbevingen, de laatsten van de cabal onderwater en ondergrondse bases systematisch worden vernietigd.”
Ondertussen terug hier op het Aarde oppervlak, zou de beste manier om uit te vinden wat er werkelijk gaande is zijn het uitvoeren van militaire acties tegen en het fysiek bezetten van Khazariaanse bolwerken als de BIS en het Rothschild familie complex in Zug, Zwitserland.
Het is onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren onder Trump omdat hij, toen hij een zakenman was, elke keer dat hij failliet ging werd vrijgekocht door de Rothschilds (en dit kan makkelijk worden bevestigd door middel van media verslagen uit de tijd van zijn zaken doen).
Een duidelijk teken dat Trump centraal-bankier-gecontroleerde oppositie is kwam toen hij vertelde aan Fox TV dat als hij impeached werd de aandelenmarkten zouden crashen. Zoals de grafieken via de onderstaande link laten zien, stijgen de wereld aandelen markten alleen vanwege het drukken van geld door banken in privé bezit. Met andere woorden, het lijkt er op dat de centrale banken Trump gebruiken om dreigingen te uiten dat ze de aandelen markten zullen laten crashen als hun gecontroleerde oppositie president verwijderd wordt uit de macht.
https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/nomi-prins-fed-will-not-give-dark-money
Veel mensen denken dat de stijging van de aandelenmarkten een goed ding is maar wat er werkelijk gaande is is dat de centrale banken funny money printen en het geven aan hun vrienden die het gebruiken voor het terugkopen van eigen aandelen met de bedoeling om hun controle over belangrijke bedrijven te versterker en rijker te worden. Een werkelijk leider zou al de tegoeden in beslag nemen die wereldwijd werden gekocht met dit funny money van de centrale bank en ze terug geven aan de bevolking van de planeet via een jubelfeest type boodschap.
In ieder geval, is verder bewijs afkomstig van een vertegenwoordiger van de voormalige Japanse Minister van Financiën, Heizo Takenaka die zegt dat hij de controle over Japanse bedrijven overhandigde aan de Khazariaanse maffia omdat Japan bedreigd werd met aardbevingswapens. Japan werd toch aangevallen omdat nadat Takenaka ontslag nam, de Keizer probeerde de Japanse controle over de Bank van Japan opnieuw te starten, volgens bronnen binnen de Japanse Koninklijke familie.
Het nieuws dat een Russisch super nucleair wapen vermist is, is waarschijnlijk een versluierde dreiging van de Khazariaanse maffia om het te gebruiken voor de creatie van weer een ander Fukushima achtig massa moord incident als hun macht wordt bedreigd. Dit is misschien waarom personen, of moet ik zeggen cabal iconen, als Hillary Clinton op vrije voeten blijven.
https://www.cnbc.com/2018/08/21/russias-nuclear-powered-missile-that-putin-claimed-had-infinite-range-is-currently-lost-at-sea.html
Echter, terwijl vele van de top Khazariaanse criminelen op vrije voeten blijven, hebben aanvallen tegen de cabal op de lagere niveaus een sneeuwbaleffect. Aan dit front, is het laatste nieuws van Pentagon bronnen dat de “Duitse chemie gigant Bayer werd toegestaan om Monsanto te kopen zodat enorme rechtszaken en onderzoeken naar glyfosaat, GMO’s enz. dit cabal bedrijf onderuit zullen halen.” De bronnen voegen toe dat “Big Pharma ook wankelt niet alleen door de publieke verontwaardiging over de hoge geneesmiddelen prijzen maar ook uit dodelijke vaccins van het soort als Merck.”
Ook in de V.S. wordt “het Joodse [Khazariaanse] maffia privé leger, het corrupte New Yorkse Departement van Politie (NYPD), misschien onderzocht wegens het afdwingen van illegale quota’s voor arrestaties, dagvaardingen en bekeuringen voor Moslims en minderheden terwijl Joodse buurten worden beschermd.” De meeste van deze mensen worden opgejaagd wegens onechte aanklachten (bijv. 48.6% van de federale gevangenen worden vastgehouden voor drugs gerelateerde misdrijven) om slavenarbeid te verrichten voor gevangenissen die in privé bezit zijn. Aan dit front, is het interessant op te merken dat de gevangen slavenarbeiders in staking zijn.
https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/us-inmates-demand-living-wage-amid-largest-prison-strike-history
Aan een ander front, escaleerde Trump zijn culturele oorlog tegen de Joodse maffia door niet alleen NFL knielers aan te vallen maar ook de Joodse TV. Netwerken als ESPN, CBS, Fox en NBC die recent weigerden om het nationale volkslied uit te zenden.
Ook, om opnieuw, Mr Steel te citeren, “ Trump geeft misschien Jeff Sessions een laatste kans om betekenisvolle publieke onderzoeken naar de Clintons uit te voeren (wegens verraad, pedofilie, verkiezingsfraude en goede doelen fraude) net als naar John Brennan. Terwijl Hillary Clinton zich voorbereidt om drie Democratische fondsenwervers naar voren te halen, een betekenisvolle herinnering aan haar grote misdaden en misdrijven als Staatssecretaris—inclusief de verkoop van Libanon aan Frankrijk en van Syrië en Jemen aan Saudi Arabië en van hoogwaardig uranium aan Rusland—zou dit de nagel kunnen zijn in de Democratische doodskist tijdens de november verkiezingen.
Bereid je voor op een drukke herfst mensen.
Vertaling: Lia
%d bloggers liken dit: