Wie is QAnon? – Deel 4: De hoogste vier top 15 Q posts. Een introductie van het fenomeen QAnon, door Neon Revolt, 11 juli 2018.

Wie is QAnon? – Deel 4: De hoogste vier top 15 Q posts. Een introductie van het QAnon fenomeen, door Neon Revolt, 11 juli 2018.

Het oorspronkelijke artikel "Wie is QAnon? Een introductie van het QAnon fenomeen" van Neon Revolt is een vrij lang artikel, dat ik in delen aanbiedt.
Vandaag het 4e en laatste deel met de nummers 4 t/m 1 van de top 15 van Q posts.
# Q posts 4 t/m 1.
…In deze vertaling worden de termen posts, drops, berichten door elkaar gebruikt voor de druppelgewijze berichten die Q op 4chan en 8chan post…

Q posts 4 t/m 1.
Vervolgens wordt door de DNC (waarvan Debbie Wasserman-Schultz destijds de voorzitter was) een aanslag geregeld. In het Wetboek van Strafrecht in de staat California is moord vastgelegd in artikel 187, en Q vertelt ons dat de twee MS-13 bendeleden, die voor de aanslag werden ingehuurd, daarna zelf werden opgeruimd als onderdeel van de gehele opruimactie. De FBI en DOJ helpen met het in de doofpot te stoppen. "Verzekering" is een verwijzing naar de teksten van Peter Strzok, waar hij zei:

Ik wil in de keuze geloven die je in het kantoor van Andy ter overweging hebt voorgelegd – zodat hij op geen enkele manier gekozen zal worden – maar ik ben bang dat we dat risico niet kunnen nemen. Het is net een verzekeringspolis voor het onwaarschijnlijke geval dat je sterft voordat je veertig bent.

Q geeft ons dan een afbeelding van een piramide waarvan de bovenkant is afgeslagen. Nogmaals, dit is een verwijzing naar "de sekte" (denk aan het "oog van de voorzienigheid") maar ook een bewuste opmerking dat ze de macht en controle verloren hebben. Om te proberen de controle terug te krijgen, gaan al deze Democraten in overdrive, en komen uiteindelijk met het "Rusland Dossier" dat probeert om Trump te verbinden met "Russische Hackers" en zo twee vogels in één klap te vangen. Ze gaan langs de Five Eyes-leden en eindigen uiteindelijk met Christopher Steele van MI6 (geheime dienst Verenigd Koninkrijk). Ze produceren dit valse dossier, waarbij Steele’s belangrijkste aanspreekpunten John Podesta en Eric Holder zijn (en een paar anderen). Ondertussen gebruikt Obama dit nepdossier als "bewijsmateriaal" om de spionage van Burger Trumps presidentiële campagne te rechtvaardigen.
John McCain lekt vervolgens het dossier naar Buzzfeed in een poging het openbare verhaal vorm te geven.
Verbazingwekkend, toch?
En ze zijn er bijna mee weggekomen.
Q drop 4:

Dit is een ongelooflijk belangrijke post. Waarom? Want aan het eind van de dag leert Q ons hoe we opnieuw voor onszelf op kunnen komen. De reden waarom de Cabal de bevolking wil beheersen en oorlogen, ziekten, pest, hongersnood, enzovoorts wil bevorderen, is omdat… ze sterk in de minderheid zijn. Qua aantallen hebben wij echt de kracht. Deze spirituele vampieren verbergen zich in de duisternis, maar ze zijn relatief met weinig en daardoor zwak.
Het is een getallen spel. Het enige dat nodig is om ze te verslaan, is ervoor zorgen dat iedereen zich niet alleen bewust is van hun misdaden, maar ook actief gerechtigheid eist terwijl hij werkt aan de wederopbouw van het land.
Ik denk dat de reden waarom sommige mensen weerstand hebben tegen #MAGA is dat oppervlakkig gekeken… het er misschien een beetje egoïstisch uitziet, maar de waarheid is dat het over het algemeen gemeenschappelijk is. Het gaat om het versterken van jullie gezinnen, jullie gemeenschappen, de buurten waarin jullie wonen, jullie steden en het afschudden van de ketenen van deze zelfbenoemde overheersers die ons weinig meer dan schapen vinden, gewoon een andere bron die jullie kunnen gebruiken voor jullie eigen ontwikkeling.
En nu … voor de grote jongens:
Q drop 3:

Dit is het "16-jarig Plan" waar ik je eerder over vertelde. Er staat hier zoveel, maar de fundamentele strekking van dit alles is dat elke actie van Obama was gepland om opzettelijk het Amerikaanse volk te verzwakken en te verdelen. En hij maakte grote vorderingen op dat gebied, vergis je niet. En Q legt het hier allemaal neer, van het wegsluizen van geheime militaire goederen, het verwijderen van generaals uit de macht, het verzwakken van de NSA met de Snowden-lekken, het richten van conservatieve groepen met de IRS, het openen van de grens en het toestaan ​​van MS-13 om in groten getale binnen te komen, om NASA kapot te maken, om Uranium 1 te financieren, en zelfs om de moord op rechter Antonin Scalia te regelen.
En dat was slechts fase één. Hillary zou fase 2 zijn. Maar vergeet niet… "Ze hadden nooit gedacht dat zij zou verliezen."
Hillary moest toezicht houden op de totale instorting en verhongering (sterke afbraak) van de Amerikaanse economie, terwijl ze tegelijkertijd de bevolking ontwapende EN de grenzen opende. Ze zou het Hooggerechtshof met werk overladen door middel van haar keuzes, de grondwet herschrijven, het kiescollege verwijderen en nieuwsuitzendingen censureren die nog niet achter hen stonden.
En zou allemaal gebeuren voordat de kernwapens die ze hadden gefinancierd en hadden gefabriceerd zouden vallen. Daarvoor zou Rusland ook de schuld in de schoenen worden geschoven – onthoud – dat het "leuke" kleine neveneffect zou hebben om de Derde Wereldoorlog (WWIII) te beginnen, en het vernietigen van de laatste twee naties op aarde die enige hoop hadden om onafhankelijk de invloed van de Cabal te kunnen weerstaan.
Als Q het echte KWAAD (Pure EVIL) zegt, dan bedoelt hij het ook zo.
Q drop 2:

Er is niet veel dat ik hieraan nog kan toevoegen. Q spreekt in deze drop heel duidelijk.
Maar heb je dat aan het einde gezien? Minstens 60% moet privé blijven omwille van de mensheid.
Het kwaad dat we blootgelegd hebben – zelfs met al het gepraat over menselijk opoffering en erger – is gewoon niet meer dan wat krabben aan de oppervlakte.
Je kunt er gerust op zijn dat veel goede mensen zoveel hebben gewaagd om deze mensen voorgoed op te kunnen sluiten.
En tot slot … hebben we nu mijn nummer 1 keuze bereikt:
Q drop 1:


Ik ga niet liegen: de laatste decennia zijn moeilijk geweest. Echt moeilijk. Ik heb het gevoeld en ik weet dat jullie het ook hebben gevoeld. De laatste paar decennia, maar vooral de Obama-jaren hebben zich als een constante erosieve kracht gevoeld tegen de geest van Amerika in ging; een soort verzwakking, een collectieve verzwakking van onze ziel.
Dat was opzettelijk.
Het uitstekende nieuws is dat de hoogste hoogten die we tijdens de Grote Restauratie van Amerika zullen bereiken, zoveel groter zullen zijn dan de diepste diepten waarnaar de kleinzielige mannen en vrouwen van de Cabal ons naar beneden probeerden te slepen. De misdadigers die hebben geprobeerd ons te vermoorden en te vernietigen, zullen worden geconfronteerd met gerechtigheid, en Wij het Volk zullen de slechtsten onder hen wegsturen om hun schepper te ontmoeten, waar zij zich niet in de duisternis kunnen verbergen, waar ze geen achterkamertjes connecties zullen hebben die ze redt, en waar zij zich zullen moeten verantwoorden voor alle levens die ze hebben geruïneerd.
Wanneer Q zegt: "De keuze is altijd aan jou geweest", zegt hij ons dat we niet mee hoeven te doen aan de achteruitgang; dat we het kunnen verwerpen vanuit de diepste diepten van onze ziel, en dat, als we ernaar streven, er een nieuwe dag zal aanbreken voor deze natie (en de hele wereld), en we zullen groter zijn dan ooit tevoren. De mogelijkheden, de hoop voor de toekomst – het is er allemaal voor ons, als nooit tevoren, met Onze Vader in de Hemel die ons toelacht.
Het GOEDE gaat op een belangrijke manier over het kwaad TRIOMFEREN (TRIUMPH), en het zal niet te vergelijken zijn met wat we ooit eerder hebben meegemaakt.
Welkom bij de QAnon.
Welkom bij de Grote Ontwaking.

Oef. Die post is, denk ik, de langste post die ik ooit voor de site heb geschreven. De PDF zelf telt 32 pagina’s (hoewel, met al die afbeeldingen, maar toch, behoorlijk lang).

Hartelijk bedankt voor het lezen.
Neon Revolt.

De vorige delen van het verhaal van Neon Revolt zijn te lezen via de links:
# Deel 1 ‘Wie is QAnon?’ is te lezen via de link https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/08/12/wie-is-qanon-een-introductie-van-het-qanon-fenomeen-door-neon-revolt-11-juli-2018-deel-1/
# Deel 2 ‘Hoe communiceert Q?’ via de link https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/08/13/wie-is-qanon-deel-2-hoe-communiceert-q-door-neon-revolt-11-juli-2018/
# Deel 3 ‘Q bronnen en De top 15 van Q posts’ via de link https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/08/19/wie-is-qanon-deel-3-qanon-bronnen-door-neon-revolt-11-juli-2018/
Bron: https://www.neonrevolt.com/2018/07/11/who-is-qanon-an-introduction-to-the-qanon-phenomenon-qanon-greatawakening/
Andere links:
# Download de meest recente QMap PDF versie X (13 augustus 2018 – 1270 pagina’s – Engels) via de website http://irc.qclearancearchive.net
# Alle Q drops zijn in real time te vinden op de Q-aggregatoren https://qanon.pub/ en https://qmap.pub/
# Bezoek ook eens de website van QAnon Nederland https://qanonnederland.wordpress.com en volg QEUROPE op Twitter https://twitter.com/qeurope_tweets
Vertaling en bewerking FrankW

%d bloggers liken dit: