Wie is QAnon? – Deel 3: QAnon bronnen, door Neon Revolt, 11 juli 2018.

Wie is QAnon? – Deel 3: QAnon bronnen en top 15 van Q posts. Een introductie van het fenomeen QAnon, door Neon Revolt, 11 juli 2018.

Het oorspronkelijke artikel van Neon Revolt is een vrij lang artikel, dat ik in delen aanbiedt.
Vandaag deel 3 met o.a.:
# QAnon bronnen.
# De top 15 van Q posts (Q berichten).
…In deze vertaling worden de termen posts, drops, berichten door elkaar gebruikt voor de druppelgewijze berichten die Q op 4chan en 8chan post…
QAnon bronnen.
Voordat we een aantal echte Q posts (berichten) gaan bekijken, wil ik even de tijd nemen om je links te geven naar enkele zeer nuttige QAnon bronnen. Bronnen die berichten van Q / QAnon publiceren. Nee, ik zal nu geen link geven naar de boards. Waarom? Omdat we door de eigenaar van het board zijn gevraagd om niemand een link naar het board te geven.
Maak je echter geen zorgen, ik ga je een overvloed aan geweldige bronnen geven die je op de hoogte zullen brengen en je up-to-date houden van alles wat er gebeurt.
Ten eerste zou ik nalatig zijn als ik de volgende bron niet zou vermelden https://qanon.pub/
QAnon.pub is een Q-aggregator die alle berichten van Q in realtime verzamelt en archiveert, op het moment dat ze geplaatst worden. Op dit moment kan je op die website alle 1924 berichten van Q doorbladeren, vanaf het eerste begin. Het 1924e Q berichten werd door Q geplaatst op 17 augustus 2018.
Je vindt ook links naar thread-archieven op elk bericht, evenals ‘Antwoorden’ op sommige van deze berichten, waarbij Anons een aantal van hun eigen decodes hebben toegevoegd om een aantal van de meer cryptisch klinkende berichten te helpen begrijpen.
Een vergelijkbare website met alle posts van Q is https://qmap.pub/. Ook QMap.pub is een Q-aggregator die alle berichten van Q in realtime verzamelt en archiveert.
Ten tweede moet ik een koppeling maken naar het absoluut uitstekende QMap PDF door @IAMBECAUSEWEARE, met de meest recente versie (op dit moment versie X, update 08-13-18) die daar kan worden gedownload.
Via de onderstaande link is update 08-13-18 van de QMap PDF te downloaden:
http://irc.qclearancearchive.net/02.%20QMaps/Q%20Anon%20-%20The%20Storm%20-%20X.pdf
Of download de meest recente veries / update direct van de Discord Server van Q Clearance Archive’s:
http://irc.qclearancearchive.net
Op deze website is ook andere interessante informatie rond Q te lezen en te downloaden.
De PDF is een onmisbare bron van meer dan 1250 pagina’s en gaat verderin op alle berichten van Q. Ik beschouw het als verplicht leesvoer als je QAnon echt wilt begrijpen.
Ten derde heeft GermanArchiveAnon een geweldig archief met onderwerpen uit het verleden, belangrijke bestanden en video’s die zich hier bevinden:
https://mega.nz/#F!LPZxEIYJ!N5JwCNoxOxOtAoErKdUgvw!qLBRWRAB
Ten vierde kun je het werk van de grote patriotten niet negeren op reddit.com/r/GreatAwakening.
Alles wat op de boards gebeurt, wordt daar vrijwel meteen weerspiegeld. Het is een schat aan waardevolle informatie met een aantal geweldige mensen die elke dag hard aan het werk zijn.
Ten slotte wil ik https://www.qproofs.com/ onder je aandacht brengen.
Ben je op zoek naar harde bewijzen van de waarachtigheid, oprechtheid van Q? Je vindt het hier in een eenvoudig te begrijpen grafische vorm.
En nu zullen we ingaan op enkele van de belangrijkste berichten die Q ooit heeft gemaakt.

De top 15 van Q posts (Q berichten).

Een oneven aantal, 15, ik weet het. Aangezien er nu bijna 1950 QAnon drops / posts zijn (1681 drops op 4 juli 2018), kun je je voorstellen dat het voor mij heelmoeilijk was om er maar 15 uit te kiezen als ‘de beste’, laat staan om een ‘top 10’ op te stellen. Dus, voor ons doel stellen we een top 15 samen. Misschien zou iemand andere drops (druppelgewijze berichten) uitkiezen, maar ik denk dat je met de gekozen berichten niet verkeerd zit.
Probeer het echt eens te begrijpen, alle posts van Q zijn waardevol en de moeite waard. Echter, niet alle zijn even waardevol voor iemand die hier helemaal nieuw is. Ik heb deze drops gekozen om je te helpen de schaal en reikwijdte te begrijpen van wat er echt gebeurde in deze stille oorlog. Nogmaals, ik schrijf dit niet om je te overtuigen van de waarheid van Q. Ik schrijf dit ook niet om je regel voor regel een ontcijfering van al deze berichten te geven. Die staan al ergens anders (op deze site met veel van mijn eigen uitleg) en zijn gemakkelijk met zoekmachines uit te pluizen en een beetje vindingrijkheid.
Ik schrijf dit in de veronderstelling dat er een moment komt waarop de waarachtigheid van Q voor het grote publiek onmiskenbaar zal worden. Deze drops worden hier weergegeven om het grote publiek te helpen bij het vinden van ankerpunten, terwijl hun wereld op kop wordt gezet.
En met dat in gedachten, laten we beginnen met het begin … waar anders? Helemaal aan het begin, met eerste twee berichten van Q.
Q drop 15:

Voor degenen die niet bekend zijn met de manier waarop de chans zoals 4chan en 8chan (chanboards) werken, in het onderste gedeelte van de drop hierboven was het bit geschreven door Q. Het deel dat geschreven werd over Hillary die op 30 oktober 2017 tussen 7:45 uur en 8:30 uur zou worden gearresteerd, was geschreven door iemand anders, zonder echte kennis van wat er gaande was. Deze regel is ten onrechte door velen in de media gemeld als bewijs dat Q slechts een complottheorie is, die vanaf het begin verkeerde voorspellingen als deze heeft gedaan.
Maar dat is niet zo. Die zogenaamde ‘journalisten’ waren gewoon idioten die niet wisten hoe ze een chan-thread moesten lezen.
Maar als je Q’s bit nu leest, let op… hij specificeert een datum voor het oproepen van de National Guard: 30 oktober… maar hij heeft nooit een bepaald jaar in zijn drop aangegeven. Hierdoor geloven veel anons dat hij inderdaad sprak over 30 oktober 2018.
Q drop 14:

In de tweede drop introduceert Q niet alleen zichzelf, niet alleen enkele fundamentele concepten, maar ook de manier waarop hij de komende maanden met Anons zal blijven beredeneren. Er is zijn kenmerkende socratische stijl; zijn manier om ons met vragen naar de antwoorden te leiden, die hij ons wil laten zien. Zo zijn er de afkortingen, in dit geval AW = Anthony Weiner, die zich, voor de goede orde, in een federale gevangenis bevindt. Dit in tegenstelling tot een staatsgevangenis, om te voorkomen dat hij door Black Hats wordt vermoord.
En er zijn dubbele betekenissen, in dit geval betekent Huma niet alleen Huma Abedin, de assistente van Hillary, maar is het een aansporing tot Anons om HUMA – de Harvard University Muslim Alumni-groep – te onderzoeken en eventuele associaties met de Moslim Broederschap na te trekken.
Wat we in de komende maanden van deze en andere drops zullen leren is dat het hele Intelligentie-apparaat (*) van de VS is beschadigd, behalve die voor militaire inlichtingen en de NSA. Verder zullen we leren dat het de Militairen waren die aan Trump vroegen om zijn presidentiële campagne te voeren, het waren de Militairen die hielpen om de verkiezingen van 2016 veilig te stellen met betrekking tot verkiezingsfraude, waardoor Trump’s ongelooflijke overwinning kon zegevieren. En we zullen leren dat, omdat hij de president is, Trump toegang heeft tot elk laatste stukje geheime informatie waarover de NSA beschikt.
(*) Met Intelligentie-apparaat worden geheime diensten bedoeld, zoals FBI, CIA, enzovoorts.
Misschien, wat nog belangrijker is, leren we ook dat de Republikeinse en Democratische carrièrepolitici (de Cabal) nooit dachten dat ze zouden verliezen, waardoor ze onbeschermd zouden blijven en niet voorbereid op de Storm die op het punt stond om hun kant op te gaan.
Q drop 13:

Q begint nu werkelijk om hier echt de realiteit van de situatie te beschrijven, eerst door SCI [F] aan te roepen. Scif staat voor Sensitive Compartmented Information Facility, wat in feite een veilige ruimte is voor het bekijken van gevoelige en geclassificeerde informatie. Je herinnert je dat HRC er een had gebouwd in haar huis in New York – dezelfde kamer waar nog niet zo lang geleden een brand uitbrak. Door latere drops zouden we te weten komen dat Hillary toegang tot SCIF aan buitenlandse regeringen verkocht.
Dit is ook het eerste exemplaar van Q’s “killbox”, oftewel – dat wat er ook tussen haakjes staat. In dit geval is het [F]. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat, in dit geval, Q ons vertelde dat de SCIF van Hillary een doelwit was geweest en uiteindelijk niet zo veilig was dan dat ze graag had willen laten geloven – hoewel dit nog moet worden geverifieerd door Q of iemand anders.
We maken ook kennis met een paar patriotten die eerder in het nieuws waren gekomen – Admiraal Rogers, die Trump op de hoogte stelde dat de regering-Obama hem actief bespioneerde, en generaal Flynn, die schuld bekende aan een misdaad die hij niet had begaan, alleen om een heleboel bewijsmateriaal in het openbare register te krijgen als onderdeel van zijn getuigenis. Je zult zien dat men zijn aanklacht snel zal laten vallen, en hij binnenkort weer tot de regering Trump zal toetreden.
En hier beginnen we te zien hoe de Cabal werkt – hoe Soros operaties zoals AntiFa financiert om zich in te laten met binnenlands terrorisme, en hoe zij zaden van verdeeldheid zaaien. Zoals het op de meest basale manier werkt, als het Amerikaanse volk onderling verdeeld is, vechten ze niet tegen globalisten zoals Soros.
De bedoeling van Q is om Amerikanen bewust te maken van dat feit (en vele anderen feiten) en ons te focussen op onze echte vijanden.
Q drop 12:

Ik koos deze drop omdat het de tactiek van verdeeldheid van de Cabal op zeer effectieve wijze benadrukt. Ze richten zich op één groep en versterken een demoraliserend verhaal over het slachtofferschap via de media (als onderdeel van Operation Mockingbird), niet alleen om stemmen te krijgen, maar om een onderklasse te creëren die effectief verslaafd en hulpeloos is zonder hulp van de regering. Er is een reden waarom zwarte buurten zoveel hebben geleden, en zij liggen grotendeels aan de voeten van de Cabal en Poverty Pimps zoals Maxine Waters (hoewel zij verre van de enige is).
Verder heb je Q die hier openlijk het bestaan van een “pedo-netwerk” in Hollywood erkent. Elke dag krijgen we daar meer over te weten, onder meer door het NXIVM-verhaal en door drops op websites als crazydaysandnights.net.
Q drop 11:

Q geeft nu aanwijzingen op het niveau van informatie waartoe hij rechtstreeks toegang heeft. De enige persoon met meer toegang zou iemand als #POTUS zelf zijn. Hij impliceert ook dat hij alles weet over de ware aard van het Uranium 1-schandaal (Uranium One).
Het uiteindelijke doel hiervan was om Amerika en Rusland te vernietigen in een nucleaire holocaust, door kernmateriaal naar een Iraanse basis te leiden, die in handen is van de CIA (ja, dezelfde die werd ontdekt en door POTUS nog niet zo lang geleden in Syrië werd vernietigd). We zullen snel dit criminele verhaal als “Het 16-jarig Plan” om Amerika te vernietigen gaan begrijpen, en het is ons door niemand anders aangedragen dan Hillary Clinton, Barack Hussein Obama en hun vele ondergeschikten cabalisten.
Q drop 10:

Als je Q eerst niet geloofde, dan zou je daar nu het beste aan kunnen gaan beginnen. Als je echt landen als Noord-Korea en Iran wilt begrijpen, moet je eerst begrijpen dat de CIA niet je vriend is en dat dit CIA-georiënteerde landen zijn die de rest van de wereld gegijzeld houden. Tot zeer recent was Kim Jong-Un een slaaf van de Cabal in Noord-Korea, net als zijn vader voor hem. In een latere Q-drop kwamen we te weten dat Noord-Korea sinds 2004 nucleaire capaciteiten heeft, en dat dit is waar Eric Schmidt, van Google, een privé-Gmail-server wilde gaan opzetten voor Obama en Hillary en de Deep State, zodat ze zouden kunnen communiceren via Gmail-concepten.
https://www.forbes.com/profile/eric-schmidt/#6f1fc024138e
Waarom zouden ze communiceren met behulp van Gmail-concepten? Om detectie door de NSA en anderen te vermijden.
Tenminste … dat is wat ze probeerden. Het werkte niet en uiteindelijk kwam POTUS weer met de Gmail-server van de Cabal naar huis, als onderdeel van zijn deal met Kim Jong-Un in Noord-Korea.
Q drop 9:

Met deze drop zie je dat de ratten gaan rennen. De Podestas verkeren in paniek en Obama heeft geprobeerd een nieuwe adviseur te vinden (zijn vorige was Valerie Jarrett), en probeerde op de overzeese bezoeken van Trump vooruit te lopen / op te volgen om leden van de Cabal in het buitenland gerust te stellen en zich van hun loyaliteit te verzekeren.
Q begint vooral Saoedi-Arabië te markeren als een hoeksteen van de Cabal, met al zijn oliegelden en de geschiedenis van terrorisme in het verleden. Q impliceert hier zelfs dat 9/11 echt een inside job was, waarbij leden van de familie Bin Laden op 9/11 toestemming hadden om de VS te verlaten, evenals Bush II die erg dik was met de Saoedi’s.
Q drop 8:

MS-13 zijn de stormtroepen voor de Cabal, en daarbij de ergste van hun soort. Het zijn absoluut beesten, zoals Trump zegt: buitengewoon gewelddadig en verwerpelijk. En ze werden hierheen (Amerika) gebracht om voor de Cabal aanvallen uit te voeren en te intimideren.
Tenslotte zouden we te weten komen dat het de Cabal was die twee MS-13-leden betaalde om een aanval op DNC e-mail-lekker Seth Rich uit te voeren.
Afgezien daarvan onthult Q dat het onderzoek naar de e-mails van Hillary direct terug te leiden zou zijn naar Obama, omdat hij ook een privé-alias op hun privé-server gebruikte, dus hij stemde toe om het onderzoek stop te zetten – om zijn eigen verraderlijke hachje te redden.
Wat betreft de markeringen aan het einde – Sneeuwwitje verwijst naar de zeven supercomputers van de CIA, en Godfather III verwijst naar alle waarschijnlijkheid naar de directe betrokkenheid van het Vaticaan bij kinderhandel, gegeven dit citaat uit de film:

“De enige rijkdom in deze wereld is kinderen; meer dan al het geld, macht op Aarde, ben jij mijn schat. “- Michael Corleone

Nogmaals, we krabben hier echt alleen aan de oppervlakte van deze drops, dus als je op dit moment een beetje gedesoriënteerd bent, zou ik eerst een leespauze nemen voordat ik hierop terugkom. En ten tweede moedig ik je aan om op een later tijdstip naar alle Q drops te kijken. Mijn bedoeling hierbij is om je dit vanuit een helikopterview te laten bekijken (een blik vanaf 40.000 voet) en je te helpen begrijpen wat anders als erg gekke en verontrustende tijden zou kunnen overkomen.
Q drop 7:

Weet je nog dat ik helemaal aan het begin van dit artikel sprak over de Neo-Babylonische Death Cult? Ik maakte geen grapje. Q komt hier bij de geldmeesters, en hoe zij hun verraderlijke operaties financieren. +++ is het huis van Saud, ++ zijn de Rothschilds en + is Soros.
Maar om weer bij de drop te komen, bevestigt Q de ideeën van “samenzweringstheoretici” over De Cabal – hoe ze allemaal lid van deze sekte zijn, die zich bezighoudt met mensenoffers, pedofilie, mensenhandel en zelfs het kannibalisme van kinderen.
Q drop 6:

Ik daag iedereen van jullie uit om terug te gaan kijken en een aantal oudere Trump-tweets opnieuw te lezen, vooral die over de geboorteakte en naamswijziging van Barack Obama. (O ja, Q spreekt daarover en belooft dat op een dag binnenkort een foto van Obama zal worden vrijgegeven waar hij de volledige islamitische kleding draagt en een AK-47 Kalasjnikov-geweer op iemand richt. In vredesnaam, tegen de tijd dat je dit artikel leest, kan zo’n foto misschien al zijn vrijgegeven). Maar het punt is… Trump weet het, en heeft het al heel lang geweten. Net zoals er Black Hats zijn die slechte daden plegen op de wereld, zo hebben White Hats het goede gevecht gestreden – en als je teruggaat naar de geschiedenis van Trump, wordt het duidelijk dat hij al heel lang in dit gevecht verwikkeld is.
Q drop 5:

Deze post was … bijna als een stroomdiagram, met in elke rij een verband met de vorige rij. Dus, als je begint en het allemaal in duidelijke taal leest, SR (Seth Rich), en hij gaf de DNC-bestanden aan WL (Wikileaks). Het wordt bekend en Obama heeft DNI ingehuurd voor het managen van de schade. James Clapper was de directeur van DNI en hij gaat naar John Brennan, de directeur van de CIA (Clowns in America, zoals Q hen vaak noemt). Ze formuleren samen de basis voor de Russische Collusion hoax (samenspanning), om te verbergen dat DNC er achter zit, en huren Google en Crowdstrike in om de leugen te laten bestendigen, dat de DNC is gehackt door ‘Russen’.
In deel 4 van dit verhaal van Neon Revolt gaan we verder met de hoogste vier Q posts van de top 15.
Lees ook:
# Deel 1 ‘Wie is QAnon?’ is te lezen via de link https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/08/12/wie-is-qanon-een-introductie-van-het-qanon-fenomeen-door-neon-revolt-11-juli-2018-deel-1/
# Deel 2 ‘Hoe communiceert Q?’ via de link
https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/08/13/wie-is-qanon-deel-2-hoe-communiceert-q-door-neon-revolt-11-juli-2018/
# Deel 4 ‘De hoogste van de top 15 QAnon posts’
https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/08/20/wie-is-qanon-deel-4-de-hoogste-vier-top-15-q-posts-een-introductie-van-het-fenomeen-qanon-door-neon-revolt-11-juli-2018/
Vertaling en bewerking FrankW
Bron: https://www.neonrevolt.com/2018/07/11/who-is-qanon-an-introduction-to-the-qanon-phenomenon-qanon-greatawakening/
# Download de meest recente QMap PDF versie X (13 augustus 2018 – 1270 pagina’s – Engels) via de link
http://irc.qclearancearchive.net/02.%20QMaps/Q%20Anon%20-%20The%20Storm%20-%20X.pdf

%d bloggers liken dit: