Wie is QAnon? – Deel 2: Hoe communiceert Q?, door Neon Revolt, 11 juli 2018.

Wie is QAnon? – Deel 2: Hoe communiceert Q?
Een introductie van het QAnon fenomeen, door Neon Revolt, 11 juli 2018.

Het oorspronkelijke artikel van Neon Revolt is een vrij lang artikel, dat ik in delen aanbiedt.
Vandaag deel 2 met o.a.:
# Hoe communiceert Q?
# Wachten waarop?
# Wat is het doel van Q?
Hoe communiceert Q?
Ik ga ervan uit dat je, als je dit leest, in ieder geval een paar Q-berichten hebt gezien, zelfs als je niet volledig hebt begrepen wat die berichten bedoelden. En dat is prima; voor wat we proberen te bereiken is op dit moment alles wat je echt nodig hebt een minimale blootstelling aan Q. (En zelfs als je dat niet hebt, maak je geen zorgen – dat komt later in het artikel).
Als Q is wie hij zegt dat hij is (militaire intelligentie (*) die – voor degenen die dit niet weten – een inlichtingendienst is, verwant aan de FBI of de CIA, alleen niet corrupt is), houdt dit in dat hij toegang heeft tot een heleboel informatie die verder gaat dan wat de gemiddelde Amerikaanse burger heeft. Deze informatie is natuurlijk geheim (geclassificeerd) en daarom onderworpen aan allerlei Amerikaanse nationale veiligheidswetten.
(*) intelligentie staat voor zeer geheime informatie van veiligheidsdiensten, agentenschappen en spionagediensten.
Dit weerhoudt de gemiddelde persoon er echter niet van om zelf verbindingen te leggen; verbindingen die weerspiegelen wat die informatie te zeggen heeft.
Dit leidt tot een Socratische manier van posten, waarbij Q vaak twee (of meer) ogenschijnlijk afzonderlijke onderwerpen presenteert en ons uitdaagt om te zien of we een relatie tussen de twee kunnen leggen, om te ‘verbinden’, zoals hij vaak zegt.
Dit stelt hem in staat om deze wetten te vermijden en een soort van door de menigte geproduceerd verhaal te creëren dat op zijn minst dichter bij de waarheid staat dan alles wat door de MSM wordt gerapporteerd.
Laten we als voorbeeld voor dit verhaal een relatief recent bericht nemen en een gemakkelijk te begrijpen Q-drop (een die mijn vaste lezers ongetwijfeld zullen herkennen).
Hier plaatst Q één van de recente tweets van #POTUS en voegt zijn eigen regels hieronder toe:

Deze vragen leidden tot bepaalde, onvermijdelijke conclusies zoals: Imran Awan verklikte al zijn criminele vrienden in deze zaak, om zichzelf te verdedigen. Omdat veel van de details die in zijn verdediging werden gebruikt eerder waren geclassificeerd, creëerde dit een situatie die bekendstaat als afkoping – waarbij eerder gerubriceerde intel nu algemeen bekend is geworden door middel van een strafrechtelijke verdediging.
Vanwege deze situatie komt Q terug in het volgende bericht en linkt naar een deel van het wetboek dat bekend staat als CIPA, wat staat voor Childrens Internet Protection Act (zie bijgaande link).
[https://www.fcc.gov/consumers/guides/childrens-internet-protection-act]
Dit toont ons dat agentschappen, wanneer ze geconfronteerd worden met de realiteit van afkoping, dat dan als juridische gronden kunnen gebruiken om in principe alles te declassificeren wat ze willen.
Bovendien werd toen ontdekt dat het vastlopen van de schikking van Awan niet van toepassing is op andere advocaten – advocaten zoals Huber – wat impliceert dat Awan niet met zijn misdaden wegkomt.
Dus kan je zien dat er een consistente logica is bij de dingen Q plaatst, en er een duidelijk doel is in de richting waarin hij ons leidt. Dit is slechts één voorbeeld en een relatief eenvoudige om dit te begrijpen, maar we zullen er later nog veel meer van zien in het artikel.
Bovendien, omdat Q openbaar publiceert, trekt het ook de aandacht van mensen die slechte dingen doen, zoals bad actors, en zogenaamde ‘Black Hats’, zowel mensen binnen de inlichtingengemeenschap, als binnen de Deep State die niet ons beste belang voor ogen hebben. Ze hebben een scala aan technologie in handen die wordt gebruikt om de communicatielijnen van Q proberen te verstoren (en ook om te proberen hem te traceren), en ze worden voortdurend in de verdediging gehouden doordat zij deze druppels proberen te begrijpen en alles wat ze denken dat gaat komen tegen te werken. Helaas heeft dit zich soms gemanifesteerd als aanvallen op Amerika in het algemeen, zoals toen de trein met alle GOP-leden (Republikeinse Partij – Grand Old Party) van het Congres naar een retraite een vuilniswagen ramde:
Dat was geen toeval. Het gebied werd afgesloten om de verkeersweg over te steken en de truck werd alleen opgemerkt dankzij een drone die voor de trein vloog, waardoor de trein genoeg tijd kreeg om te vertragen en een catastrofale botsing voorkomen kon worden.
[http://www.foxnews.com/politics/2018/01/31/train-carrying-lawmakers-to-gop-retreat-involved-in-accident.html]
Verder, naarmate je steeds meer druppels leest en onderzoekt, begin je bepaalde patronen te herkennen, herhalingen, bepaalde afkortingen; in wezen wat je ‘niveaus van betekenis’ zou kunnen noemen. Soms is het een stekeligheidje voor de Black Hats, zoals wanneer Q de CIA, de ‘C_A’ noemt. Waarom doet hij dat? Omdat ze intelligentie missen. Best grappig als je het mij vraagt.
Je ziet ook bepaalde ‘markeringen’ in het bericht van Q, zoals ‘Alice & Wonderland’. Markeringen zijn herhaalde zinnen die door Q worden gebruikt om naar een verborgen betekenis te verwijzen of om een idee te versterken in relatie tot wat hij presenteert. Dus met de Alice & Wonderland-markering, noemde Q zichzelf Alice en Saoedi-Arabië later als ‘het bloederige wonderland’. Dit was tijdens de tijd dat Trump naar Saoedi-Arabië ging, alle leiders daar ontmoette en bemiddelde bij een enorme hoeveelheid strategische deals, bekroond met een zwaarddans.
Bovendien kan je dingen als “5:5” zien, wat doorgaans betekent “luid en duidelijk” in termen van radiofrequentie, maar het is ook een verwijzing naar “de klok”, een ander concept dat Q ons heeft geïntroduceerd met betrekking tot “Het Plan” (Zie je nu waarom Q moeilijk te begrijpen is, laat staan het uit te leggen?).
Wat je moet weten om die hele laatste alinea te kunnen begrijpen, is dat Q, als onderdeel van militaire intelligentie, slechts een deel is van een groter plan om Amerika tot haar grootsheid te herstellen. Eigenlijk maakt Q deel uit van wat je Plan A zou kunnen noemen. Weet je nog hoe ik zei: Q was Militaire Intelligentie? Welnu, terwijl wij gewone stervelingen voor de eerste keer slechts wat van dit soort informatie horen, is dit bij Militaire Intelligentie allemaal al een hele tijd bekend. Weet je nog alles wat ik je hierboven vertelde over het 16-jarige plan om Amerika te vernietigen? Obama’s subversieve acties als onderdeel van de Moslim Broederschap? De loyale generaals van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst wisten dit al in 2013 en discussieerden over een militaire coup tegen Obama. Ze wisten wie al die goeden echt waren, en wie al die slechteriken echt waren, en ze dachten even dat het misschien verstandig zou zijn om gewoon het hoofd van de slang af te snijden, en een tijdje een krijgswet (Martial Law) op te leggen, en het God het te laten uitzoeken, om zo te zeggen. Maar ze kozen anders. Ze kozen ervoor om de schade die hij (Obama) aanbracht tegen te gaan, waar en wanneer ze maar konden, en om hun mensen in positie te brengen en te wachten.
Wachten waarop?
Waarop, op de verkiezingen van 2016, natuurlijk! Ze formuleerden snel een plan en dat had een paar dingen nodig. Het moest een eerlijke verkiezing zijn (of, eerlijk genoeg). Soros bestuurt het grootste deel van de stemmachines via lege vennootschappen. Hij moest afgesneden worden.

Ze hadden ook een kandidaat nodig die niet alleen kon meedoen, maar ook kon winnen. Ze hadden een patriot nodig en iemand die relatief schoon was. Enter: Burger Trump. Goed, hij werd gevraagd om mee te doen.
Als dit alles had gefaald, twijfel ik er niet aan dat we tijdens de Hillary-jaren een volledige militaire coup zouden hebben gezien.
En dit is gedeeltelijk waarom Q ons altijd zegt “Het Plan te vertrouwen” (Trust The Plan) en dat al deze verschillende variabelen daarin zijn verwerkt – in die mate dat ze eigenlijk een tijdlijn hebben die is vastgelegd, met de belangrijkste gebeurtenissen in steen gebeiteld (de deadline van 11/11 is voor dit plan om echt af te ronden – wat geen toeval is, omdat dit de dag van de geplande Militaire Parade is. Met dat in gedachten kun je Q’s berichten (en de tijdsmarkeringen van die berichten) in een grafiek neerzetten – welke overeenkomt met een klok.
En op welke letter van het alfabet lijkt een klok als beide wijzers op de 5 zijn?
Dat klopt, het ziet eruit als een Q!
En ik heb niet eens gesproken over dat sommige van zijn druppels (berichten) er uiteindelijk uitzien als schaakstukken als je ze in het midden uitlijnt:

Ja. Dat zijn niveaus boven op niveaus van betekenis wat hier aan de orde is.
Maar maak je geen zorgen als je een deel daarvan nu niet hebt opgepikt. Mijn doel is niet om je te laten verzanden in alle details die we de afgelopen maanden zijn gaan begrijpen. Het is zeker de moeite waard om zelf meer informatie op te zoeken, vooral als je grip wilt krijgen op de actuele realiteit van de wereld, maar dat valt vandaag buiten de reikwijdte van dit artikel. Ik heb een hele hoop artikelen waar je doorheen kunt gaan, hier, op deze site (**), maar zal binnenkort nog een aantal andere geweldige bronnen vermelden.
(**) [https://www.neonrevolt.com/]

Wat is het doel van Q?
Het doel van Q, simpel gezegd, is om een parallelle constructie te creëren die voor iedereen toegankelijk is om te zien en te begrijpen. Q werkt samen met de NSA en de NSA heeft al een tijdje alle denkbare digitale communicatievormen leeggetrokken. Met andere woorden, ze weten al wie alle bad actors en criminelen zijn. Ze al hebben al het bewijs. Het probleem is … niets is bruikbaar. Waarom? Vanwege een wettelijke doctrine bekend als de “Fruit of the poisonous tree”.
Heel essentieel gezegd: bewijs moet via legale kanalen worden verkregen om voor de rechtbank ontvankelijk te zijn. Dit soort bulkgegevensverzameling is niet toegestaan.
Vergis je niet, de goeden hebben echt al het toelaatbare bewijs dat ze nodig hebben om deze boeven voorgoed weg te zetten. De laatste tijd heeft Q ons steeds opnieuw eraan herinnerd dat “We hebben de server” – een zin die de schrik voor God in de harten van de Cabal moet oproepen. Niemand komt hier weg. Het echte probleem waar Q voor staat is om ook het grote publiek binnenboord te krijgen. Het vereist een volledige verhaallijn, en om dat te doen, om “The #GreatAwakening ” in te kunnen luiden, moet je systematisch elke ondersteunende structuur uitschakelen die degenen die profiteren van het verhaal van de Cabal, in de loop van de tijd hebben opgezet. tientallen jaren lang.
We hebben het over politici, we praten over de media, we praten over bankiers in het buitenland, we praten over farma, we praten over criminele organisaties, we praten over mensenhandel, we hebben het over CIA-georiënteerde landen en militaire bases – we hebben het over een systematische zuivering van degenen die kwaad doen hier op de aardbodem.
Bekijk het eens vanuit het perspectief van president Trump: als Hillary en Obama en zoveel anderen werkelijk de criminelen zijn, dan zegt Q dat ze dat zijn, en je hebt al het bewijs dat je nodig hebt … wat zou je ervan weerhouden ernaar te handelen?
Eenvoudig gezegd: je moet het publiek aan boord krijgen. En je moet het doen op een manier die voor iedereen algemeen openbaar toegankelijk is en onmiskenbaar. Je moet het grootste deel van de Amerikaanse bevolking wakker schudden en ze uit de droom helpen van eventuele naslepende overblijfselen van het verhaal dat de Cabal hen jarenlang, jarenlang en jarenlang heeft gevoerd.
Je moet begrijpen: het doel van de Cabal is altijd dood, vernietiging, verdeeldheid, chaos en controle geweest. Als Trump het leger zou sturen om deze criminelen te arresteren, zou er onmiddellijk chaos zijn – wat alleen maar de doelen van de Cabal bevordert. Rellen, plunderingen, opstanden – zelfs mogelijke burgeroorlogen – vergis je niet, dat is de wurggreep die de Cabal heeft gelegd over de hoofden van zoveel Amerikanen. Hoe krijg je anders hordes mannen en vrouwen zover om zich te verkleden als genitaliën en tegen Trump te protesteren? Het is totale demoralisatie. Het is absolute hersenspoeling. En dat moet worden omgekeerd (tenminste bij een bepaald percentage van de bevolking: een “omslagpunt” als je wilt) voordat het echte werk kan beginnen.
Dus ja, je gaat het zien (en je begint het al te zien) dat bad actors verwijderd worden van elk denkbaar gebied in de overheid en media. Je zult ook een toenemend aantal juridische beslissingen zien die de machtsstructuur van de Cabal zullen ondermijnen. Trump is bijvoorbeeld aan het werk geweest om de financiering van Planned Parenthood via verschillende wegen af te schaffen. Planned Parenthood wordt gesubsidieerd door de Amerikaanse belastingbetaler, met een vergoeding voor hun “diensten”, en daarom schenkt het jaar na jaar voor miljoenen aan grote bedragen aan politici die bij de Cabal zijn aangesloten. Trump werkt er aan om het Cabal-beest uit te hongeren. Je kunt ook kijken naar de recente uitspraak van het Hooggerechtshof die overheidswerknemers toestaat om af te zien van hun gerelateerde bijdragen aan de vakbond. Regeringsvakbonden functioneren op dezelfde manier als Planned Parenthood, door Cabal-gerelateerde politici te steunen met allerlei donaties en netwerken van ondersteuning. Met één uitspraak heeft het Hooggerechtshof gewoon hun ‘legale’ witwaspraktijken gestaakt. En voor ons is dit in beide gevallen heel goed nieuws, omdat jij en ik deze politici niet helpen, maar zijzelf en hun financiële trouwe vrienden.
Bovendien moet je er rekening mee houden dat deze criminelen niet alleen in Washington DC in beschuldiging kunnen worden gesteld, omdat daar hun vriendjes in het rechtssysteem zitten; niet met de situatie zoals het nu is. Nee, je moet aparte Militaire Tribunalen opzetten, ver weg van Washington DC, en tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat deze paden probleemloos gelopen.
Zelfs dan – als je het moeras afvoert (Drain the Swamp), succesvol vervolgt en al deze Caballeden veroordeelt … moet je nog ergens een plekje vinden om ze op te sluiten (althans degenen die niet ter dood veroordeeld worden).
Je kunt zien hoeveel lagen, stukjes en spelers erbij betrokken zijn, en waarom Q ons altijd vertelt “het plan te vertrouwen”.
Maar het goede nieuws is dat de goeden winnen. Gerechtigheid komt naar Amerika, en er zal een groot herstel voor IEDEREEN van ons zijn als deze boosdoeners verwijderd worden van posities van macht en invloed, en zelfs van de aardbodem. De anons in de voorhoede, de allereersten die van Q getuigen, zijn hier om je te helpen als de voorhoede van Het Grote Ontwaken. Dit is de rol die Q zelf ons heeft gegeven. Daarom ben ik aan deze blog begonnen, die nu is gevuld met honderden waardevolle artikelen. Daarom heb ik dit essay geschreven: om u en anderen te helpen genezen en te begrijpen en te helpen om vrede en welvaart terug te brengen naar de natie.
Net zoals ik mijn best heb gedaan om u te helpen om dit te begrijpen, zal het spoedig uw taak zijn om anderen te helpen om dit te begrijpen, en ik hoop dat u dit artikel zult zien als een waardevolle hulpbron voor die dappere en meest waardevolle onderneming.

In deel 3 van dit verhaal van Neon Revolt gaan we verder met ‘Q bronnen”.
Deel 1 van dit verhaal van Neon Revolt is te lezen via de link https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/08/12/wie-is-qanon-een-introductie-van-het-qanon-fenomeen-door-neon-revolt-11-juli-2018-deel-1/
Vertaling en bewerking FrankW
Bron: https://www.neonrevolt.com/2018/07/11/who-is-qanon-an-introduction-to-the-qanon-phenomenon-qanon-greatawakening/
Lees ook:
# Deel 1: Wie is QAnon? Een introductie van het QAnon fenomeen.
# Deel 2: Hoe communiceert Q?
# Deel 3: QAnon bronnen & Top 15 QAnon posts
# Deel 4: De hoogste van de top 15 QAnon posts
# Om te downloaden: QMap (pdf) QAnon – The Storm

%d bloggers liken dit: