www.ellaster.nl: 'Tanaath: het centreren, gronden en creëren van een energetische schild…' door Ella Ster, 12 april 2017.

www.ellaster.nl: ‘Tanaath: het centreren, gronden en creëren van een energetische schild…’ door Ella Ster, 12 april 2017.

Hoe kun je jezelf energetisch beschermen? Zeker voor aanvallen van wezens en krachten die we niet eens fysiek kunnen waarnemen, maar waarvan desalniettemin het effect van deze aanvallen krachtig in ons fysieke lijf kan doorwerken. Tanaath, die zichzelf een light warrior noemt, geeft praktische tips die in allerlei verschillende situaties eenvoudig toepasbaar zijn. Daaronder beschrijf ik een additionele techniek die ik zelf regelmatig met succes gebruik. Energetische bescherming wordt daarbij vooral gecreëerd door geestkracht en verbeeldingsvermogen.  

De beschrijving hieronder is een samenvatting van het interview met Tanaath in de video hieronder, waarbij ze vanaf ± 8:22 minuten begint te vertellen over het creëren van een energetisch schild, om je voor allerlei type aanvallen te beschermen. Allereerst is het belangrijk dat je je bewust wordt dat dit soort aanvallen plaatsvinden. Het mentaal verdedigen doe je door je energieveld zo in te stellen dat je de aanvallen afweert. Er zijn drie manieren om dit te doen: je kunt in een frontale confrontatie terugslaan, je kunt het verstrooien of het ombuigen. De afweer kan daarbij actief of passief zijn. 


Voordelen en nadelen van een passieve of actieve afweer

Een actieve afweer kun je toepassen als je je bewust bent van de aanval en deze bewust kunt afweren. Een passieve afweer is meer voor de lange termijn. Als alles op zijn plek staat en goed ingesteld is, blijft het werkzaam ongeacht of je wakker bent of slaapt, je ervan bewust bent of niet, of wanneer je een migraine hebt en je niet kunt concentreren, enzovoort. Deze passieve afweer vraagt minder aandacht en energie om het in werking te houden. Het is wel noodzaak om af en toe wat onderhoud te plegen en Tanaath raadt aan om wel regelmatig te checken of alles nog of zijn plek staat en werkt. Als je dit niet doet kan het gesaboteerd, overweldigd, of vernietigd worden. 
Lees verder…

http://www.ellaster.nl/2017/04/12/tanaath-centreren-gronden-en-creeren-energetische-schild/

%d bloggers liken dit: