Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 30 maart 2016…' door Ella Ster, 3 april 2016.

‘Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 30 maart 2016…’ door Ella Ster, 3 april 2016.
image
Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 30 maart 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:
9:50 Veel dingen die tot nu toe geheim zijn gebleven zullen binnenkort onthuld worden, zoals over de EU, de NAVO en andere zaken.
34:00 Drake kijkt de komende dagen uit naar een ‘signaal van vrijgeving’ (a clear signal) en volgens hem weten de mensen die op hoog niveau op de hoogte zijn, wat dat betekent. Hij wacht totdat dit signaal gegeven wordt en zodra het komt kan hij een hele bulk mensen activeren. Een heleboel mensen wachten op een teken dat alles klaar is en dat men door kan gaan zoals besproken is.
De situatie is dusdanig dat we de kritische massa gaan bereiken. Dit jaar. Het overleven van de planeet, hangt af van het vermogen van elk individu om het kwaad in alles om te buigen naar rechtvaardigheid. Van een slecht persoon naar een goed persoon.
39:00 Er zijn 390 miljoen wapens in de VS, meer dan dat er mensen zijn. Zegt dit niet simpelweg dat de mensen niet vertrouwen wat de overheid hen wil opleggen? Obama wordt totaal niet vertrouwd en het leger haat hem.
40:00 Drake heeft op verzoek van een bepaalde generaal in het Pentagon een radio-uitzending gedaan over rechtmatige en onrechtmatige bevelen. Dit was een van de meer populaire radioshows. Hij denkt dat ongeveer 2% van het leger naar die uitzending luisterde. Velen gaven toe dat men bang was om uit het leger gezet te worden als men zou weigeren bevelen op te volgen. Maar Drake is het daar niet mee eens. Degene die de [onrechtmatige]bevelen geeft kan er uitgezet worden.
46:00 Drake doet een oproep aan het leger en het Pentagon. Er is geen reden meer om bang te zijn. “Wij kunnen de grote schoonmaak voor je doen, zolang je ons maar steunt.” Geen enkele revolutie binnen een natie of land is ooit gelukt zonder de hulp van het leger.
Lees verder op:
http://www.ellaster.nl/2016/04/03/cosmic-voice-radioshow-drake-bailey-en-thomas-williams-30-maart-2016/

%d bloggers liken dit: