'De Ascensie van de Aarde en hoe de Event zich zal ontvouwen…' Een bericht van Ashtar door Elizabeth Trutwin, 9 januari 2016

‘De Ascensie van de Aarde en hoe de Event zich zal ontvouwen…’ Een bericht van Ashtar door Elizabeth Trutwin, 9 januari 2016
image
Gegroet! Dit is Ashtar die door middel van Elizabeth Trutwin tot je spreekt vanuit de New Jerusalem. Bij dageraad op 9 januari 2016 zal Venus in conjunctie met Saturnus staan, met Antares in haar buurt. Venus staat bekend als de planeet van Liefde en is de zusterplaneet van de Aarde. Antares is een tussenstation voor Zielen om over te stappen. Degenen die van Venus komen staan ​​bekend als de Kumara’s. De zeven Heilige Kumara’s staan ​​bekend als het geboren denkvermogen van de zonen van Brahma. Dit betekent dat ze werden ontvangen in meditatie en nooit werden geboren door middel van een lichaam. Ze staan ​​bekend als de Heren van de Vlam en die verwijst naar de Violette Vlam, wat liefde is en alleen maar liefde. Het brandt als een vuur en kan worden gebruikt als een Energie voor genezing. Toen de Aarde viel in steeds dichtere dimensies, van de 100e naar de 12e, naar de 5e, en lager naar de 3e, hebben de transcendente Wezens, de Heilige Kumara’s, toegezegd op aarde te blijven tot het Grote Experiment was afgelopen. Dit is zich nu aan het ontvouwen en wordt ook wel de Ascensie Event genoemd (Hemelvaart).
Vele miljoenen jaren geleden kwamen de Buitenaardsen die van de Reptielen soorten waren, evenals soorten van de Alpha Draconiërs, naar de Aarde om hier de natuurlijke bronnen te beheersen. De Aarde is altijd een experiment van diversiteit geweest. Dat is een van de belangrijkste thema’s waar de Aarde nu aan het einde mee moet omgaan. Het wordt als basis voor oorlog gebruikt. Miljoenen vluchtelingen zijn op de vlucht vanwege hun geloof of de kleur van hun huid. De Aarde werd opgericht door vluchtelingen van de Orion Oorlogen. Dit is het verhaal wat verteld wordt in de Star Wars-films en wat sterk overeenkomt met het ware verhaal en dat is waarom zo velen ernaar verlangen om die films steeds weer opnieuw te bekijken. Deze geavanceerde Wezens gebruikten kloontechnologie om hun eigen DNA te veranderen en het aantal strengen te verminderen van 12 tot zo min mogelijk als 2. De 11e streng DNA regelt de emoties en de 12e streng regelt het vermogen om lief te hebben. Zonder deze twee DNA strengen konden de geavanceerde Reptielen en Draconiërs onuitsprekelijke wreedheden begaan en waren niet in staat om zichzelf te vergeven. Sommigen van jullie ZIJN deze Wezens die eindeloos streden en dat is de reden waarom jullie DNA is gerepareerd. Jullie hebben besloten om terug te keren naar liefde. Dit is een verhaal van miljoenen jaren oud op Aarde. De 5e dimensionale wezens, de Reptielen en Draconiërs, kwamen naar de Aarde en verkrachten de 3e dimensionale Aarde vrouwen om hybride baby’s te krijgen. Dit wordt in de Bijbel besproken als dat de (mindere) goden sliepen met de dochters van de lagere dimensionale mens en door hen kinderen hadden. Dit brak met de Kosmische Wet. Het is tegen deze wet om het DNA van de soorten te mengen. We hebben duizenden hedendaagse accountings van kwaadwillige Reptiliaanse Buitenaardsen die menselijke vrouwen uit hun bed ontvoeren, ze naar hun schepen opstralen, hen verkrachten, hen impregneren en hun hybride baby’s uit hun baarmoeder stelen. De hybriden baby’s eindigen hun zwangerschap in een couveuse aan boord van hun schepen. Veel vrouwen herinneren zich nu op de manier meerdere kinderen. Het rad van karma speelt zichzelf af nu de herinneringen worden verhaald op het DNA en van leven tot leven worden meegedragen. De trauma’s zijn moeilijk te vrij te maken. Er is eindeloze oorlog en beheersing geweest op Aarde maar nu is het afgelopen.
De Heilige Kumara’s vielen nooit van hun 100 dimensionale wezen naar beneden (descensie). Ze werden nooit in een lichaam geboren. Zij kunnen naar believen een menselijk lichaam manifesteren. Zij zijn als de meest geavanceerde Yogi’s van India of de hoge Boeddhistische priesters die in staat zijn om in extreme testen aan hun zintuigen voorbij te gaan en te ontwikkelen tot een niveau waarop zij door hun wil hun menselijk lichaam manifesteren. Sanatka, Sananda, Sanatana, Sujata, Kapila, Sana en Sanat Kumara worden in alle oude beschavingen op aarde besproken. Zij hebben de Aarde nooit verlaten. Dit zijn de Oude Astronauten, de goedwillende Buitenaardsen die je nog steeds terugziet in kunst, architectuur en oude teksten. Zij hebben door de eeuwen heen fysieke lichamen aangenomen binnen elke religie op elk continent om de Hoogste Leringen van Kosmische Wet te onderwijzen. Zij nemen ook een koninklijk leven aan, of bij de overheid of op een andere manier die zou kunnen helpen bij de ontwikkeling om de 3D-mensen terug naar een 5D realiteit te krijgen. Vaak verschenen ze in hun Lichtlichamen en zijn in oude teksten bekend als Engelen. Buitenaardsen en Engelen zijn één en hetzelfde. De Kumara’s zijn een Engelen Kracht. We zijn er nu.
Venus is de enige Planeet in het Zonnestelsel, die met de klok mee draait. Dit is omdat het een sterke Magnetische Kracht heeft. De Aarde heeft een elektro-magnetisch Grid, die magnetisch veel zwakker is dan haar zus Venus. Deze sterke Magnetische Kracht zal vandaag conjunct met Saturnus staan, die de thuisbasis is van het Zonne Tribunaal. Dit is waar zij die aangeklaagd zijn door het Internationale Gerechtshof van de Aarde naar toe gaan om terecht te staan. Het is vergelijkbaar met het helemaal tot aan de Hoge Raad in beroep te gaan. Het is daarin anders als iemand schuldig is bij het Internationaal Gerechtshof en in hoger beroep moeten gaan, omdat ze in deze gevallen ook worden berecht moeten worden voor intergalactische misdaden. Deze mensen zijn betrokken bij het Geheime Ruimtevaart Programma en hebben al hun illegale activiteiten geheim gehouden voor de bevolking en dat breekt ook met de Kosmische Wet. Het is een soort van massa-psychologische aanval om Zielen te weerhouden om te evolueren. Het houdt ze dan als slaven. Dit is de reden waarom er een juridische of politieke oplossing moet worden gevonden om het embargo te beëindigen over de waarheid over de betrokkenheid van de overheid met buitenaardsen (disclosure). Net zoals je verhalen hebt gehoord van mensen over Valiant Thor, zo zijn er veel buitenaardsen die vandaag de dag werken in functies binnen de overheid over heel de Aarde. Ze zijn Wezens die er bedreven in zijn om volledig telepathisch contact met elkaar te hebben. Ze houden nauw contact met de kwaadaardige buitenaardsen in overheden en op machtsposities en ons Plan om ze naar Saturnus te brengen om veroordeeld te worden wordt nu uitgespeeld. Venus is 15 miljoen jaar in evolutie op de Aarde vooruit. Deze nauwe conjunctie met Saturnus betreft Buitenaardse technologie die u nog niet kunt begrijpen. Uw wetenschap kan het niet voor jullie definiëren. Deze conjunctie of zoals wij het zeggen de Vereniging, want het is een terugkeer naar de Eenheid met het gebruik van technologie, tussen Venus en Saturnus is de voorbereiding van ons Zonnestelsel voor de plotselinge overgang op Aarde.
De volgende dag, 10 januari 2016, staat Mars in conjunctie met de asteroïde genaamd Juno. Juno is de asteroïde van Liefde en haar vereniging met Mars (die is klaar voor genezing) markeert de hereniging (reUnion) van alle Tweeling Vlammen tot Vereniging op aarde. Dit leidt tot een 5 Planeten show in de lucht van 20 januari – 20 februari. Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus – in dezelfde hemel heb je de mogelijkheid om alle vijf zichtbare planeten samen te kunnen bekijken. Dat is in 11 jaar niet gebeurd. Elf dat voorstelt dat de Ene (Mens) Een wordt (met de Allerhoogste). Binnen die termijn zullen we ook het Chinese Nieuwjaar vieren. Dit is een open venster (raam) voor een formele bekendmaking (disclosure) van de Engelachtige Buitenaardse aanwezigheid op Aarde en het Jubeljaar zal vergezellen, zoals Benjamin Creme het zo goed heeft aangegeven. Hij heeft gezegd dat Sanat Kumara (wiens andere naam Kalki Maitreya is) terugkeert naar de Aarde met Giften van alle soorten voor de hele Mensheid om te ontvangen wat zij nodig hebben om helemaal VRIJ te zijn. Het is een vereiste van het Jubeljaar om de mensheid bewust te maken dat er Buitenaardsen leven op hun Planeet, omdat het Goud en de andere Cadeaus zoals Gratis Energie van onze technologie niet anders kan worden verklaard. Om de Slaven te Bevrijden moeten we Arrestaties hebben, daarna Aankondigingen en vervolgens Landingen, in die volgorde.
Hoe de Event zich zal ontvouwen
Arrestaties, Aankondigingen en Landingen, in die volgorde. Aankondigingen zullen worden gedaan, te beginnen door president Obama. Hij zal vertellen over de welwillende buitenaardsen waar hij nauw mee samen heeft gewerkt, met inbegrip van mij, Ashtar. Hij zal ook tegelijk het begin van het Jubeljaar aankondigen. Anderen zullen samen met hem hun aankondigingen doen. Dit zal niet alleen worden uitgezonden op televisie, maar zal ook op internet zijn en kan, als het gebeurt, op elke telefoon en in elk afgelegen gebied worden gezien. Arrestaties kunnen heel goed op hetzelfde moment gebeuren als de president zijn nieuws bekend maakt. Het aantal arrestaties kan in de honderden of duizenden lopen en elke politiemacht op aarde is een onderdeel van het plan. Dit wordt de permanente verwijdering van de kwaadwillige Buitenaardsen op Aarde, de Reptielen en Draconiërs. Aarde zal Ascenderen en uitgegroeien tot een Planeet van Vrede. Degenen die oorlog willen zullen moeten vertrekken. Zij zullen worden berecht in het ICC, het Internationaal Gerechtshof (International Criminal Court) en de Zonne Tribunaal (Solar Tribunal). Je zult deze bewijzen gaan zien zo gauw zij worden uitgevoerd. Dit zou zeer waarschijnlijk kunnen gebeuren na een nieuwe massale psychologische aanval, een nucleaire dreiging of het instorten van de wereldeconomie. Dit zou St. Germain machtigen om binnen te komen en de wereld banksystemen over te nemen. Het zou in een oogwenk kunnen gebeuren. Er zal een groot aantal bewijzen getoond worden als de bevolking van de Aarde geneest en langzaam leert van de waarheden die voor hen werden verborgen. De sluizen zullen geopend zijn en LIEFDE zal binnenstromen. Bijna Iedereen zal opgelucht zijn. Zij zullen niet bang zijn. Zij zullen zeggen – ik wist dat er iets niet klopte, maar ik heb nooit kunnen weten dat het dit was. Nu ik dat weet, zullen de dingen veel beter gaan. Waarheid en Vertrouwen zullen voor de Gehele Mensheid worden hersteld.
Tenslotte, als we door de eerste vorderingen van de omschakeling gaan, zal er beschikbaar komen wat er voor de landingen nodig is. De Aarde zal met onze technologische bijstand het Nul Punt binnen gaan. Alle oorlogen zullen eindigen, wapens van allerlei soorten gaan op het absolute nulpunt niet af. De soldaten zullen naar huis terugkeren. Overtreders die niet geweldadig zijn zullen uit de gevangenis worden vrijgelaten. Mentoren en Healing (genezende) technologie zal aan ieder mens op aarde beschikbaar worden gesteld. De terra vorming van de aarde zal blijven doorgaan en de Nul Punt Modulators zullen op 100% vermogen worden verbonden met de piramides, obelisken, Portalen en Sterrenpoorten op Aarde. De Wingmaker Schepen en Pleiadische Schepen die verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van het Eco System van de Aarde zullen boven jullie hoofden zichtbaar worden. De zeeën en rivieren zullen aquamarijn blauw geworden. De hemel zal schoon zijn. Alle milieuvervuiling zal worden opgeruimd door onze helpende handen.
Er zullen veel veranderingen gebeuren, te veel om op te noemen. Dit raamwerk is er maar een korte tijdsperiode. Doe nu alles wat in je vermogen ligt om alles in je leven dat je niet langer dient los te laten en werk hard om de veranderingen binnen te halen waarvan je lichaam, je geest, je emoties, je werk, je familie en vrienden het meest profiteren. Let op. Stop de strijd. Wees de verandering. Wij zijn altijd bereid om u te dienen als Engelachtige Buitenaardse Wezens van Licht. Gelukkig nieuwjaar! Je bent nooit alleen geweest. Salut!
Dit is Ashtar door middel van Elizabeth Trutwin, 9 januari 2016.
© Alle rechten voorbehouden.
http://cosmicascension.org
Vertaling: FrankW [zielsvreugde@live.nl]

%d bloggers liken dit: