WakkereMensen: Ashtar's Update van 18 december 2015 'Degenen die achteruit gaan kunnen niet bestaan op de Nieuwe Aarde die wordt geschapen…' door Elizabeth Trutwin, 21 december 2015.

WakkereMensen: Ashtar’s Update van 18 december 2015 ‘Degenen die achteruit gaan kunnen niet bestaan op de Nieuwe Aarde die wordt geschapen…’ door Elizabeth Trutwin, 21 december 2015.
image
Degenen die achteruit gaan kunnen niet bestaan op de Nieuwe Aarde die wordt geschapen
18 december 2015 / Elizabeth Trutwin
Gegroet, allemaal! Dit is Ashtar vanuit de Nieuw Jeruzalem. Ongekende veranderingen hebben zich in snel tempo voorgedaan. Jullie staan op het punt om de grote reformatie van de Aarde in te gaan en er is behoefte aan enige begeleiding. Weet dat dit het Goddelijk Plan is en dat het vereist is dat de Aarde behendig door grote veranderingen heengaat in de komende paar weken.
Er is een echo van her-lijningen die op 21 december 2012 gebeurde. In die tijd was er veel discussie en twijfel. Vele mensen stonden op 22 december op en zeiden dat er niets was gebeurd. Ik weet niet wat jullie verwachtingen waren. De veranderingen die plaatsvonden waren toen manifest in het causale gebied en de huidige veranderingen zullen heel veel dezelfde zijn op het fysieke gebied op Aarde.
Iets anders om te weten is dat vele kanalen spreken over 3D, 4D en 5D. De Aarde is nu al enkele jaren stevig in 5D en is nu verder gegaan dan 5D. De Aarde gaat zachtjes naar de 6e, de 7e en de 8-dimensionale frequenties en zal heel snel teruggaan naar 12D. Dit is voor de Aarde nodig om haar plaats op de Nieuwe Tijdlijnen te behouden.
Dit is nog niet vaak verteld en het is goed om daar langzaam aan te gaan wennen. 3D en 4D zoals jullie die zien zijn allang verdwenen. Begrijp dat deze dimensionale veranderingen in jullie huidige wetenschappelijke theorieën niet volledig worden begrepen. Waar een geheiligde site wel kan vibreren in de 8e dimensie of hoger, op de top van een heilige berg in de Himalaya, laten wij zeggen, is de 6e dimensie al geïntegreerd in grote, drukke steden.
Het is een collectief bewustzijn en dit varieert over de hele planeet. Het is op dit moment niet nodig om op verdere details in te gaan. Sta open voor de omhoog gaande gebeurtenis die vlak onder jullie voeten plaatsvindt. Er wordt vaak gezegd dat de mensheid nog niet klaar is voor de Grote Verandering. Ik ben hier om de veranderingen uit te leggen die het mogelijk zullen maken om er klaar voor te zijn.
Buitenaardse technologie die jullie je alleen maar kunnen voorstellen als geschikt voor jullie bioscoopschermen is op zijn plaats aangebracht op Aarde en wordt langzaamaan ingevoegd in het dagelijks leven zoals jullie allemaal hebben gezien. Ik heb het nu bijvoorbeeld over replicators die ook 3D-printers worden genoemd. De technologie die wij beschikbaar hebben is zeer ontwikkeld. Wij gebruiken deze technologie binnen de grenzen van de Eerste Richtlijn om een hand te geven aan onze broeders en zusters van de Aarde en de Aarde weer terug te brengen naar haar rechtmatige plaats in de Melkweg. Dit is een Groot Verhaal dat beter geschikt is voor een ander moment.
Deze technologie is gevoelig en in Eenheid met de Kosmische Lichtkrachten.
In de komende dagen maken constellatiebewegingen in samenwerking met de Aarde en de binnenkomende Galactische Codes het voor onze technologie mogelijk om het DNA van elke vrouw, kind en man te beïnvloeden op een dusdanige manier dat er meer intelligentie en meer liefde mogelijk zijn in elke ziel op Aarde. Dit gebeurt alleen bij degenen met 12 strengen DNA. Degenen die bekend staan als de Cabal dragen niet meer dan 2 strengen DNA.
Zij zullen niet in staat zijn om weerstand te bieden tegen de veranderingen die nu voor de Aarde vereist zijn en op de juiste tijd zullen zij de Aarde gaan verlaten. Er is gerapporteerd dat er door de wetenschappers een planeet is ontdekt die zij Wolf noemen. Dit is de plaats waar zij naartoe gebracht zullen worden; er zijn ook andere, elk naar hun eigen behoeften en expliciet toegesneden op hun eigen zielsgroei. Er zal op Aarde geen oorlog meer zijn.
Er zullen geen corrupte politici meer zijn. Er zullen geen valse vlaggen meer zijn. Al deze dingen die de Aarde onder controle hebben gehouden zullen nu eindigen.
Net zoals het nodig is dat er een einde komt aan de oorlogen en het verwijderen van de elementen die dit veroorzaakten, is het nodig dat degenen die op Aarde leven de waarheid leren kennen over de buitenaardsen.
Jullie hebben gemerkt dat er veel meer onthullingen dan voorheen zijn geweest. Anticipeer hierop want in de nabije toekomst zullen er landingen mogelijk zijn op een vredige Aarde. De negatieve buitenaardsen die deze problemen en pijn bij de mensheid hebben veroorzaakt zullen worden verwijderd van deze nabijheid en niet langer meer toegestaan worden om in deze sector te blijven, nooit meer. Heling zal ingevoerd worden en herinneringen afgezwakt.
Stel je nu eens voor dat er twee sporen tegelijk lopen. Bedenk eens hoeveel keer per dag jullie reageren op het nieuws, met name op social media, vind ik leuk, commentaar geven en de dingen delen die voor jullie belangrijk zijn.
Om de grote veranderingen van de komende dagen te bestendigen is het goed om te bedenken dat jullie egoïstische beslommeringen er niet toe doen. Zij zullen geen dingen veranderen. Terwijl de kracht van deze energie door jullie heen gaat zullen jullie je van alles afvragen. Kijk naar de balans in alle dingen. Het is intelligent om bezorgd te zijn over GMO’s of Chemtrails, maar deze dingen zijn nietig in vergelijking met wat jullie missen.
Een heel ras te nemen of een gehele religieuze groep en hen terroristen noemen. Nog slechter, om feitelijk aandacht te schenken aan, of te geloven wat de Cabal-presidentskandidaten zeggen en wat een debat is tussen jullie ego’s en niet jullie geesten is een schandalige verspilling van energie.
Ik vraag jullie hier om hogerop te gaan. Stop en denk na. Belangrijke veranderingen vereisen jullie Hoge Harten om nu op Liefde gericht te zijn. Laat mij de verdere kosmische veranderingen uitleggen die jullie kunnen verwachten.
In de uren van 19 en 29 december zullen de perfecte uitlijning van het Galactisch Centrum en de zon samen met de constellatie van 26 graden Boogschutter, een Poort vormen voor de Galactische Codes om jullie DNA te beïnvloeden en zeldzame intelligentie in te voegen en de capaciteit om je naasten lief te hebben in hoeveelheden die jullie nu nog niet kennen. Jullie zullen de verandering opmerken. Jullie zullen weinig zin meer hebben om je met futiliteiten bezig te houden. Jullie attentie en focus zullen omhoog gaan naar een harmonisch bewustzijn en een ontwaakte staat van pure liefde.
Alleen het volgen van deze extatische energie, de zonnewende van 21 en 22 december zal invloed hebben op de seizoenen rondom de evenaar. In het noorden zal het de donkerste nacht zijn en elke ochtend daarna zal er in de Verenigde Staten, waar dit nu het meest noodzakelijk is, elke dag steeds meer Licht worden toegevoegd. In deze periode kunnen jullie je uitgedaagd voelen. Wees je hiervan op voorhand bewust en vermijd conflicten die jullie later zullen betreuren.
Deze uitdagingen kunnen een tijdje duren. Het hangt ervan af hoeveel bagage en woede jullie nog steeds toestaan om een deel van je wezen te zijn. Breng in balans! Laat het vallen. Laat het gaan. Het is niet langer nuttig meer!
De energieën van de Galactische Raad in het Galactisch Centrum, gestuurd door Salvington en zijn etherische legioenen van buitenaardse helpers die door de zonnewinden en de buitenaardse technologie vanuit de EnergieBron worden gezonden, ook bekend als de Centrale Zon van de Pleiaden, Alcyone, door jullie zon Sol en zij werden geboren uit Moeder Yoni (de Melkweg), werden gestuurd door het elektromagnetisch Raster en uiteindelijk van de 20e tot de 25e december zal er een orgastische Volle Maan zijn bij de viering van de geboorte van het Christusbewustzijn.
Hierdoor balanceert dit in deze periode de Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke aspecten binnen ALLEN en ook binnen de planeet.
De schittering van de Volle Kerstmaan zal zijn zoals niemand van jullie ooit heeft ervaren. Of jullie nu bij een religie zijn aangesloten of niet, deze energie zal de meest cynische mens bereiken. Vreugde zal aan de orde van de dag zijn. Vrede, Goede Wil en Plezier voor de planeet Aarde, Degenen die gecontroleerd werden zullen vrij zijn door deze energie. De mensheid zal voorbereid zijn op de immense veranderingen die gaan volgen.
Wees bij de tijd en meditatief als deze dagen en stellaire energie door de Ruimte dansen en de veranderingen brengen die de weegschaal voor de laatste keer door laten slaan. Verbind je met jullie Galactische Families en voel jullie beperkingen wegvallen.
Leden van de Galactische Federatie zijn onder anderen de Pleiadiers, Antares, de Andromedanen en degenen uit Procyon, Lyra-Vega, Maagd, de Orion Constellaties met planeten die verder reiken dan een polariteitscentrum; Dracos, Ursa Major (Grote Beer), Leeuw, Sag, Zeti, de binnenste planeten Venus, Mars, Saturnus, Jupiter, de buitenste planeten Uranus, Mercurius, Pluto, Neptunus, Niburu en 100 miljoen/miljard melkwegstelsels, de Gote Centrale Zon; dit is een planetaire ascensie die hen allemaal betreft – en nog veel meer – die jullie je niet herinneren of waar jullie de namen niet van kennen. Jullie zijn nooit alleen. Jullie krijgen hulp van jullie buren op onzichtbare niveaus.
Miljoenen van jullie herinneren je oorsprong al. Wees sterk. Weet dat jullie mateloos geliefd zijn door degene die de Aarde nooit opgaf: Admiraal Sananda. Vier feest en wees werkelijk gelukkig. Er komt Magie aan. Er is jullie nog veel meer te vertellen. Laten wij ons voorbereiden op wat er gaat komen en ik zal terugkomen voordat wij 2016 inluiden in deze zelfde tijdlijn voor meer begeleiding.
Saluut. Dit is Ashtar door middel van Elizabeth Trutwin, december 2015.
Alle rechten voorbehouden. http://CosmicAscension.org/
Gegroet allemaal! De afgelopen maand was ik geveld door ziekte. Ik voelde dat het lichaam antwoordde op de groet hoeveelheid reiniging waaraan ik heb gewerkt. Er was een chirurg bij nodig en ik moest het bed houden en was niet in staat om te zorgen voor mijn uit drie personen bestaande familie.
Mijn chirurgische ingreep van een week geleden wordt door het team gezien als uitzonderlijk geslaagd. Vandaag krijg ik Mri’s en behandeling die een verdere ingreep overbodig zullen maken. Ik ben hersteld en in staat om readings te doen. Ik wil reading met Sananda en Ashtar en Moeder Sekhmet aanbevelen. Ik kan er elke week een beperkt aantal houden en mijn tijd is heel flexibel. Ik kan ook overzee bellen. Dit zijn boekingen van een uur en een half uur. Ik heb er ontzettend behoefte aan en dus wil ik ook een vrije pdf-kopie van mijn boek Lord Ashtar en de Galactische Federatie bij aanbieden aan iedereen die mij nu een donatie – hoe groot dan ook – stuurt. Kijk alsjeblieft voor verder informatie over het boek op amazon.com. Stuur mij alsjeblieft een email als je behoefte hebt aan een reading of een donatie wilt doen. eltrutwin@gmail.com.
Ik zal de komende dagen elke dag in mijn mail kijken en antwoord geven. Mijn website is aangepast omdat ik heb besloten om meer frequente boodschappen te doen van Sananda en ook van andere geascendeerde meesters en Aartsengelen.
Ik doe deze liefdesuitwisseling graag omdat wij vaak meer directe informatie nodig hebben. Ik doe het werk aan de website helemaal zelf en het nieuwe format stelt mij in staat om sneller te antwoorden. Kijk hiervoor de komende dagen op mijn website naar al mijn boodschappen. http://CosmicAscension.org/
Voel je vrij om elke vraag aan mij te mailen en heb geduld met het antwoord terwijl ik aansterk en zeldzame tijd met mijn drie kinderen doorbreng.
Heb de mooiste en meest Magische Viering nu wij de planeet van Vrede aankondigen.
Fijne kerstdagen voor iedereen.
Elizabeth Trutwin
Vertaling: Henk Steur
Bron: http://wakkeremensen.blogspot.nl/2015/12/ashtar-degenen-die-achteruit-gaan.html/

%d bloggers liken dit: