PrepareforChange: 'Praktische basale stappen ter voorbereiding op de Event / het Gebeuren…'

PrepareforChange: ‘Praktische basale stappen ter voorbereiding op de Event / het Gebeuren…’
image
Sla belangrijke documenten op en druk ze af om ze uit te delen op het moment van de Event / het Gebeuren.
Klik hier om ze te vinden.
● Doe met de anderen in uw omgeving mee of vorm samen een groep. We creëren Event Support Groepen (ESG), wat het mannelijke aspect is, en Sisterhood of the Rose groepen (Zusterschap van de Roos) die het vrouwelijke aspect zijn. Veel mensen zullen waarschijnlijk van beide groepen deel uitmaken. Klik hier om de lijst van de groepen die er al in de wereld zijn te vinden of klik hier voor meer informatie hoe er zelf een te maken als dat nodig is.
● Plan. Voedsel en basisbenodigdheden voor een paar dagen Kies wat je het gevoel dat natuurlijk, maar hier zijn een paar tips: alfalfa en andere vormen van spruiten groeien in 3 dagen, linzen en bonen zijn goedkoop, vol van voeding en goed te houden. U kunt uw eigen groenten te verbouwen thuis vooral met verticale boerderijen (Klik hier om te leren over). We zullen ook waarschijnlijk nodig om een stuk grond te zetten in de lokale gemeenschap tuinen, zodat u kunt wat onderzoek over welke plaatsen geschikt zijn voor deze zou zijn vóór en na het evenement te doen. Er zijn al verschillende groepen om dit te doen. Dit zal waarschijnlijk een belangrijk deel van de post-event overgang, omdat we nodig hebben om onze voedselproductie te transformeren, omdat tot nu toe de meeste van deze is beheerd door de kliek en vergiftigd.
U kunt ook overwegen om een fles water met filter opgenomen , gas voor uw auto, energie voor koken en verwarming als uw omstandigheden zou kunnen vereisen, evenals alles wat je nodig zou kunnen hebben voor het geval dat levert niet goed functioneren voor een korte tijd.
● Krijg wat zilver en / of goud aan basisbehoeften in de eerste paar dagen of weken na de gebeurtenis te bieden. Als je weinig middelen, maar een zilveren munt zal enorm helpen in de eerste paar dagen na het evenement en het kost niet veel. Als u meer middelen, overwegen het helpen van mensen om je heen.
● Leer hoe bepaalde meditaties en ceremonies kan helpen kalmeren de energie in uw omgeving. Talrijke studies hebben aangetoond dat de kracht van meditatie op onze omgeving, vooral wanneer gedaan in groepen. Er zal veel energie vliegen rond in de eerste dagen en weken na de gebeurtenis, veel trauma’s, emoties en gedachten opduiken. Groepsmeditaties gedaan op belangrijke punten van uw lokale gedeelte van de aarde energienetwerk, kan worden gecombineerd met kristallen, heilige geometrie en andere gereedschappen en zal enorm helpen om conflicten te voorkomen en om de energieën te harmoniseren in uw omgeving.
Ontdek de belangrijkste energetische plaatsen rond je, ga daar en visualiseren / kanaal een pijler van de briljante witte licht van de centrale zon, door het gebied, tot in de kern van de aarde. Visualiseren violette vlam. Bel voor de hulp van de wezens van het Licht (Engelen, Faeries, Dolfijnen en walvissen, Star familie, etc). Doe een meditatie die u begeleid naar. Klik hier voor meer informatie over dit proces en hoe leren om te weten waar de energie-centra zijn.
● Blijf op de hoogte van de wereld om je heen, over wat er is gebeurd en wat er gaat komen.
● Belangrijkste Cobra artikelen: http://prepareforchange.net/cornerstone-cobra-articles/
● Over het evenement Ressources: http://prepareforchange.net/contributors/ – –
● Leer je buren te leren kennen, en wie zou kunnen helpen. Voor het evenement, sommige mensen misschien niet ontvankelijk of klaar om te horen over de gebeurtenis, en te helpen bij het ​​te laten gebeuren, maar na het evenement het een heel ander verhaal zijn. Raden wij u naar uw buurt, stad of dorp, de verschillende groepen en persoonlijkheden weet, kunt u meedoen of gewoon een waarnemer te zijn. We moeten samenwerken om een soepele overgang te maken. Er zijn al vele groepen goede dingen te doen die kan mogelijk een belangrijke rol spelen: yoga en meditatie centra, lokale en biologische tuin bewegingen, enz. communautaire solidariteit initiatieven zal waarschijnlijk nodig zijn en zal enorme sneeuwbal effect, onze hele voedsel en energie productie, onderwijs, financiële systemen, etc, zal allemaal moeten worden geherstructureerd om ze weer gezond te worden. Communautaire solidariteit en organisatie zal ook helpen mensen om te ontspannen, vooral degenen die vrees over de overgang zou kunnen hebben. Het doel is voor iedereen om te worden verzorgd, fysiek, mentaal en emotioneel. Nodigen verschillende netwerken samen te werken ondanks hun duidelijke verschillen, ze misschien niet bereid zijn om nog te doen die zijn geweest, maar na de gebeurtenis zullen velen van hen. Hoe meer we beginnen voordat het evenement zoveel als we kunnen, hoe makkelijker de transitie zal zijn.
Na het evenement.
● Verantwoordelijkheid nemen en initiatieven te creëren. Wanneer de gebeurtenis plaatsvindt, is er waarschijnlijk gaat niet ruimteschepen vallen zakken voedsel, zodat we allemaal meteen kunt gaan en hangen in een resort in de Bahama’s. Het zal geleidelijk gaan. Voorspoed fondsen zullen nog moeten worden omgezet in voedsel, huisvesting, etc, en iemand moet het doen. We moeten voldoende genezen om echt te worden toegelaten in de galactische samenleving. Bevrijd worden middelen om een soeverein wezen. We zijn allemaal de schepper en daarom moeten we in staat zijn om onszelf te creëren. De obstakels zullen worden verwijderd door onze ster familie, en zullen we veel hulp ontvangen, maar we hebben nog steeds te acteurs zijn of zouden we niet echt vrij zijn.
● Leiders van de gemeenschap (de voedsel- en energievoorziening leiders bijvoorbeeld) zou freak out over hun bedrijf, kunnen de werknemers van deze bedrijven weigeren te werken wanneer ze beseffen dat ze zijn slaven geweest al die jaren, enz. Het leger heeft plannen in geval van nood te helpen de samenleving te voorzien van basisbehoeften, en de positieve leger zal dit waarschijnlijk te zetten in plaats. De Verzetsbeweging weet wie de lichtwerkers zijn, en ze zijn waarschijnlijk degenen die bereid zijn om te helpen dingen te organiseren in onze gemeenschap, om deuren te openen voor bijvoorbeeld raad buurthuizen om genezing en ondersteuning van bijeenkomsten te organiseren, contact enz. De prioriteit zal niet om anderen te overbelasten met ingewikkelde verhalen over galactische oorlogen, maar om zich te concentreren op het maken van dat iedereen is verzorgd tijdens de overgang, dus het zal belangrijk om niet te blijven steken op geloofssysteem verschillen zijn. Het is belangrijk dat dit gebeurt de bevrijding van de bevolking ook, en niet alleen vanuit de militaire wereld en uit groepen.
● Werk aan jezelf om meer evenwicht en stabiliteit te hebben. Het leven in quarantaine aarde is moeilijk geweest en we zijn allemaal kwesties. Werk aan je diep triggers en trauma’s, geen schaduw werk te integreren en te harmoniseren van alle aspecten van uw psyche naar het Licht van je ware zelf, volledig eerlijk met jezelf en anderen, vraag alle overtuigingen diep (allemaal zijn geprogrammeerd), leren om nee te zeggen tegen alle giftige patronen, te laten gaan als er iets klaar is, kun je acties, maar nooit mensen, want we zijn allemaal goddelijke vonken, differentiëren tussen nee zeggen om echt kwetsend gedrag en beoordelen op basis van geloof, vergeven, enz vraag .
● Energieke bescherming en harmonisatie. Er zijn veel tools die er zijn. Vind kristallen die resoneren met je. Gebruik heilige geometrie, in je huis, op je lichaam, enz. Luister naar de heilige genezing geluidsfrequenties. : Je kunt een aantal van de meest krachtige energie tools beschikbaar op de planeet op dit moment hier.
● Tachyonen: Dit zijn sub-atomaire deeltjes die het volledige spectrum van spirituele Licht. De sluier rond deze blokken aarde hen. Cobra is fysiek benaderd door Pleiadians die hem uitgelegd hoe ze op aarde te maken. Ze zijn uitstekende hulp in bescherming, verbinding met je hogere zelf, en de harmonisatie van alle aspecten van zichzelf (fysiek, emotioneel, mentaal, etc.). U kunt meer informatie en krijgen ze hier: http://tachyonis.org/Technologies.html
● Tektites: Dit zijn speciale soorten van stenen die het product van meteorietinslagen op aarde zijn. Verschillende soorten komen uit verschillende sterrenstelsels, sommigen van hen komen uit Pleiaden, sommigen van Sirius, enz. Ze zijn zeer krachtig dualiteit veranderen in Oneness te helpen verbinden ons met systemen en sterren familie ster en te beschermen, te transmuteren en te harmoniseren. Geen dualiteit kan ze voeren, ze handelen vanuit hun eigen aanwezigheid, daarom kunnen ze niet worden geprogrammeerd en hoeven niet te worden schoongemaakt. Http://www.moldavitassociation.com/ http://www.tektitesource.com/
● Violet Ray : Dit apparaat is gebaseerd op een Tesla spoel en kan effectief duidelijk negatief plasma uit je aura, helpt bij het ​​verwijderen entiteiten en andere vormen van negatieve energieën. U kunt het hier downloaden: http://altered-states.net/barry/newsletter510/
● Sacred Sounds: Geluid is trilling, en dus een zeer effectieve energie tool. Iedereen kan het gebruiken, maar er is veel desinformatie en schadelijke frequenties verspreid geweest, dus gebruik onderscheidingsvermogen. U kunt meer informatie over, en hoe je hier gemakkelijk gebruik maken van heilige frequenties: http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/09/how-to-easily-convert-any-music-to.html
● Los te maken van de wereld van de matrix en cultiveren van uw giften daarbuiten. De gehele beroepsbevolking / job structuur zoals wij die kennen is gonna volledig worden getransformeerd. Veel aspecten ervan behoren tot slavernij en zal instorten. Maar we zullen nog steeds om geld te zetten in huisvesting, voedsel, en alle goede dingen. We hebben allemaal gaven te delen met anderen, we hebben allemaal een uniek doel en we hebben allemaal een stukje van de puzzel. U kunt nu beginnen met het geleidelijk los te koppelen van de matrix-systeem en de ontwikkeling van je ware gaven in alternatieve manieren. Internet kan u toestaan ​​om te delen en eenvoudig genereren van energie-uitwisseling. U kunt beginnen door te schakelen van full-time baan om part-time baan, ontwikkelen en delen van uw giften in je vrije tijd, start het genereren van inkomsten en geleidelijk u zal volledig loskoppelen. Een groot deel van de angst is geïmplanteerd bij mensen over, maar echt er zijn vele mogelijkheden die er zijn, en hoe meer mensen de stekker uit het meer mogelijkheden er zijn. Hoe eerder je begint, hoe gemakkelijker de overgang zal zijn.
Bron:  http://prepareforchange.net/the-event/basic-practical-steps-to-prepare-for-the-event/
(Dit artikel wordt nog bijgewerkt. FrankW)

%d bloggers liken dit: