Zondagavond 29 november 2015 om 20:00 uur, weer de Wekelijkse Bevrijdings Meditatie…

Zondagavond 29 november 2015 om 20:00 uur, weer de Wekelijkse Bevrijdings Meditatie…
Tijdstip voor Amsterdam, Berlijn, Brussel, Lissabon, Luxemburg, Madrid, Parijs, Kopenhagen, Oslo, Zurich:
# Wintertijd: Iedere zondagavond om 20.00 uur;
# Zomertijd: Iedere zondagavond om 21.00 uur.

 
Voor andere tijdzones zie:
http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc
Het is van het grootste belang dat elke zondag zo veel mogelijk mensen meedoen met onze wekelijkse Bevrijdings Meditatie. Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht te aarden op het oppervlak van de planeet om het Lichtraster te versterken dat nodig is om het proces van de compressie doorbraak te versnellen. Het aantal mensen die de meditatie doen is de meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke oppervlakte bevolking voor het versnellen van de timing van de Event (de Grote Gebeurtenis).
 

 
 
Instructies:
1. Ontspan je lichaam en geest door je adem voor een paar minuten te volgen.
2. Visualiseer een pijler van elektrisch blauw licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, dat door je lichaam gaat naar het centrum van de Aarde. Houd deze zuil van Licht voor een paar minuten actief.
Visualiseren dan dat alle negatieve entiteiten rond de aarde worden verwijderd uit de plasma, etherische en astrale gebieden, samen met al hun negatieve spirituele technieken en magische gereedschappen en dat al die entiteiten hierbij begeleid worden door de niet-fysieke vrijheidsstrijders van het Licht. Visualiseer dat dit proces wereldwijd vreedzaam en soepel plaatsvindt.
Visualiseer dat de wereld eindelijk vrij is van geestelijke slavernij, vrij van alle kwade Archons, Reptielen, demonen, elementalen en andere negatieve niet-fysieke wezens. Visualiseer dat de trilling van de plasma, etherische en astrale gebieden steeds lichter en lichter wordt totdat alle duistere wezens zijn verdwenen en alleen Licht overblijft.
3. Visualiseer dat de leden van de fysieke duistere Cabal, zoals de centrale bank criminelen Rothschilds en Rockefellers, en andere leden van de Cabal zoals Henry Kissinger, George Bush, de Jezuïeten enzovoorts, zich vreedzaam overgeven en terugtreden uit hun posities van macht, de controle over het financiële systeem en de massamedia loslaten. Visualiseer dat het burgerlijk gezag die leden van de Cabal arresteren die zich niet wensen over te geven.
Visualiseer dat dit proces wereldwijd rustig en soepel plaatsvindt. Visualiseer de wereld eindelijk vrij van financiële slavernij, vrij van alle kwade dictators en corrupte politici.
4. Visualiseer dat een draaikolk van schitterend wit licht van de Ziel ster chakra van Cabal tussenpersonen (omgekochte congresleden, misleide vrijmetselaars op hoog niveau, hebzuchtige CEO’s van bedrijven, piloten van drones die actief doden, soldaten die de trekker overhalen, personeel werkzaam bij scalaire directionele wapens, Academi huurlingen , religieuze fanatici …) afdaalt in hun energieveld en hun persoonlijkheid, en hen ontwaken naar de realiteit van het Licht, en hen begeleiden om weg te stappen van de Cabal, waardoor ze de macht krijgen om zichzelf van het duister te bevrijden.
5. Visualiseer dat al die Cabal tussenpersonen toetreden tot het planetaire netwerk van Licht, hun wapens van vernietiging en bedrog neer leggen, leren samenwerken en de tot de menselijke samenleving op een constructieve manier toetreden.
6. Visualiseer een heldere nieuwe toekomst voor de mensheid, met een nieuw en eerlijk financieel systeem dat op zijn plaats valt, dat alle schulden geannuleerd zijn, dat welvaarts fondsen voor humanitaire projecten zijn vrijgegeven, geavanceerde technologieën geïntroduceerd, ecosysteem genezen en mensen eindelijk vrij van alle onderdrukking. Visualiseer een heldere spirituele gouden eeuw met engelen, feeën, dolfijnen, eenhoorns, spirituele gidsen en andere wezens van Licht die de etherische en astrale gebieden bewonen. Visualiseer dat alle wonden van de mensheid worden geheeld, de hele mensheid wordt geïnspireerd en begeleid en dat iedereen hun eigen verbinding met hun eigen ziel en de Bron heeft.
7. Sta op, hef je handen boven je hoofd en begin om je lichaam met de klok mee te draaien.
8. Terwijl je dat doet, zing de mantra iiii (uitgesproken ee-ee), zodat het door je hele lichaam trilt en visualiseer dat je lichaam verandert in een schitterende zuil van Licht, met miljoenen sterren in de kleuren van de regenboog verspreid binnen die pilaar van Licht.
9. Blijf de mantra zingen en roteren. Na een paar minuten, laat je je handen dicht bij je lichaam zakken en ga verder om met de klok mee te draaien.
10. Terwijl je dat doet, zing de mantra eeeaaa (e wordt uitgesproken als e in “proces”), zodat het door je lichaam trilt en visualiseer een regenboogachtige draaikolk van Licht die zich uitbreidt vanuit je hart naar buiten de hele planeet in. Doe een beroep op de aanwezigheid van je spirituele gidsen, Verrezen Meesters, Pleiadiërs, engelen, tweelingzielen, soulmates, ziel families en andere wezens van Licht.
Blijf de mantra zingen en roteren en blijf een tijdje in de aanwezigheid van al die wezens van licht. Wanneer u klaar bent, ga dan weer zitten, en kijk even naar je handpalmen om duizeligheid te verminderen.
11. Maak het jezelf gemakkelijk, omring jezelf met een roze ei vol energie van Liefde.
12. Omring uw dierbaren met gelijkaardige roze eieren vol energie van Liefde.
13. Omarm de hele mensheid en alle levende wezens van de planeet Aarde binnen een roze ei vol energie van Liefde.
Wij doen deze meditatie elke zondag altijd op 19:00 GMT, ongeacht de winter / zomertijd. U kunt 07:00 GMT converteren naar uw lokale tijdzone hier:
http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc
De Youtube video voor Wekelijkse Bevrijdings Meditatie is hier:

Als je van meditaties houdt, heb je hier ook de Roze Ei meditatie:

En de Doorbraak meditatie hier:

 

 
 
Er bestaat een zeer effectieve aanroeping voor het behoud van de energie van Licht in je plasma-energie field:
http://www.merlinsalchemyoflight.blogspot.co.uk/2015/01/self-sustaining-self-balancing-toriodal.html
U kunt helpen bij het creëren van het planetaire netwerk van Licht en in de planetaire transformatie door het zingen van de heilige woord OM:
http://www.om-healing.org/how-does-om-healing-work
U kunt dit doen voor jezelf, een groep opzetten of deelnemen aan een reeds bestaande groep:
http://www.om-healing.org/
Denkt u ook aan de Meditatie voor Europa zondag om 19:00 uur..?
De Doorbraak is nabij!
Geplaatst door Cobra op 16 februari 2015
Bron: [http://2012portal.blogspot.nl/2015/02/weekly-liberation-meditation-update.html]
Vertaling: Frank [zielsvreugde@live.nl]
Meditatiegroepen:
Wil je de wekelijkse Bevrijdings Meditatie op zondagavond liever niet alleen doen, dan kan je jezelf aansluiten bij een reeds bestaande groep, of zelf een nieuwe groep in jouw omgeving opzetten.
Meer over bestaande groepen via:
# http://prepareforchange.net (algemene informatie)
# http://prepareforchange.net/facebook-groups-europe (groepen in Europa)
Voor de communicatie is het handig als je een Facebook account hebt. Veel communicatie van Prepare for Change gaat via Facebook (FB).
Zit er geen meditatiegroep of iemand anders die ook de meditatie doet bij je in de buurt, zoek dan naar anderen die daar interesse in kunnen hebben.
Maak bijvoorbeeld gebruik van websites of Facebook groepen die teksten van Cobra, Prepare for Change enzovoorts plaatsen.
Als je hierbij hulp nodig hebt, vraag er dan om.
Succes.
 

 
 

%d bloggers liken dit: