Sphere-Being Alliance: 'Een Introductie door Corey Goode / GoodETxSG, alias "Luke"…'

Sphere-Being Alliance: ‘Een Introductie door Corey Goode / GoodETxSG, alias “Luke”…’ 
image
Met alle gebeurtenissen die zich “boven en onder” afspelen, is er veel “Informatie”, “Desinformatie” en concurrerende “Agenda’s” die allemaal strijden om op de vruchtbare plaatsen in ons “Bewustzijn” hun “Zaden” te planten.
Sommige mensen hebben ervoor gekozen om zich te concentreren op de meer “Down to Earth” gebeurtenissen en de strijd aangaande het “Financiële Schuld Systeem” (Babylonische Geld Magische Slavernij Systeem), “Financiële Resets”, “Financiële Kwijtschelding” en geldgiften aan de massa in ” Welvaarts Settlements “. Er is een element van wat we ‘De Alliantie’ noemen die de huidige controlerende elite hier op aarde op dit moment bestrijdt (onder andere bekend als de “Cabal” of “Illuminati”).
Sommige mensen hebben ervoor gekozen om zich te concentreren op de meer “esoterische” (voor nu) gebeurtenissen en veldslagen die zich boven onze atmosfeer afspelen in wat velen naar verwijzen als de ‘Secret Space Programs” (Geheime Ruimtevaart Programma’s) en “Break Away Beschavingen”. Er zijn heel veel geheime technologieën die in gebruik zijn bij deze “Programma’s” die worden onderdrukt en de aard en de kwaliteit van het leven van ieder mens hier op Aarde volledig kan veranderen. De “Vrije Energie” technologieën zou de noodzaak eindigen van de “Huidige Olie / Petroleum Energie Bedrijven”, de “Frequentie en Licht Helende” technologieën de “Huidige Pharmaceutische Corporaties”. De “Neurologische Interface” technologieën zou de behoefte beëindigen aan “grote onderwijsinstellingen” en de “Voedsel Replicatie” technologieën en “Milieu Zuivering en Herstel” technologieën zou de armoede en honger beëindigen en beginnen om de schade om te keren die de mensheid de aarde heeft toegebracht in ongeveer een nacht tijd. Zoals je je kunt voorstellen is de echte bedreiging voor de openbaarmaking (disclosure) niet dat de mensheid de waarheid niet aan zou kunnen of niet in staat zou zijn om het “Kosmische Leven” met hun religieuze overtuigingen te verzoenen. De echte reden is dat deze technologieën onmiddellijk de wereldeconomieën zou laten instorten en de “Babylonische Geld Magische Slavernij Systeem” van geen enkel nut meer zou maken. Het betekent het “Verlies van Controle” van 0,01% (de Elite) over de ‘massa’ en een complete “Verandering van Paradigma”. In het kort betekent het “Vrijheid”! Vrijheid voor het eerst in de “bekende” geschiedenis van de mensheid. Er is al een tijdje een “Stealth Burgeroorlog” aan de gang tussen de verschillende “SSP” groepen om dit resultaat te bereiken. Vrij recent werd de “SSP Alliantie” vergezeld door een groep van ‘Wezens’ (Beings) die niemand eerder had ontmoet. Ze zijn een groep wezens van de 6e tot 9e Dichtheid (Dimensie) die zijn aangeduid als “The Sphere Alliance”. Deze nieuwe “Sphere Wezens” of “Sphere-Beings” creëerden sindsdien niet alleen een “Energetische Blokkade” rond de aarde, maar hebben dit ook zo gedaan rond onze hele zonnestelsel. Ze zijn een geweldloze groep wezens die voornamelijk hulp hebben gebracht in de vorm van een “Bericht”.
Sommige mensen hebben nu gekozen om zich te concentreren op dit “Bericht” dat werd geleverd door de “Blue Avians” – 1 van 5 wezens: de “Orb Beings / Orb Wezens”, de “Blue Avians”, de “Gouden Driehoek-Headed Beings” en twee anderen die zichzelf nog niet aan ons hebben geopenbaard. De “Orb Wezens” hebben een bezoek gebracht aan “vele tienduizenden” mensen in de vorm van “Blue / Indigo Bollen van Licht”, terwijl anderen zijn bezocht door de “Blue Avians” en een “Groet Frase” kregen om elkaar te leren kennen.
Wat is dit “Bericht”?
Ben elke dag meer georiënteerd op je steeds meer te richten op “Dienst aan anderen”. Focus meer op “Houden van” en “Richt je op het verhogen van je Vibrationele en Bewustzijns Niveau” en om “Vergeef jezelf en anderen” te leren (dus “Vrijgeven van Karma”). Dit zal de vibratie van de planeet, het “Gedeelde bewustzijn van de mensheid” (collectieve bewustzijn) en “Vervang de Mensheid met Eén persoon tegelijk” veranderen (Zelfs als die “Eén persoon” jezelf is.). Ze zeggen om je lichaam te behandelen als een tempel en om overstappen op een “hogere vibratie Dieet” om te helpen bij de andere veranderingen. Dit klinkt voor velen als een ‘Hippy-achtige Liefdes en Vredes’ boodschap dat geen verschil zal maken. Ik verzeker u dat het “pad” dat ze in “hun boodschap” uitleggen een moeilijke is. Zelfs bij de onwaarschijnlijk gelegenheid dat deze technologieën “Onderdrukt” blijven, stel je voor in wat voor een wereld we zouden leven als iedereen deze veranderingen bij hen zelf zou bewerkstelligen?
De Blue Avians gaf ook een waarschuwing mee met dit “Bericht”. Ze hebben geprobeerd om dit bericht op “Drie Andere Tijden” te leveren en het werd vertekend door de mensheid. Ze maakten “heel duidelijk” dat deze informatie niet bedoeld was om een “Cult of religieuze beweging” te worden, noch dat het mijn ‘Bericht” zou worden (mijn “ego”) of mezelf zou verheffen tot de status van “Goeroe”. Iedereen die dat doet moet worden vermeden en daarvoor verantwoordelijk worden gehouden, waaronder ikzelf.
Dankjewel,
Corey “GoodETxSG” aka “Luke”
Bron: http://www.spherebeingalliance.com/introduction
Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

%d bloggers liken dit: