The Portal: Cobra's Update 'Het Ganymedes Portal…' op 19 april 2015

The Portal: Cobra’s Update ‘Het Ganymedes Portal…’  op 19 april 2015
Het Ganymedes Portaal (poort) op de grootste maan van Jupiter is de belangrijkste plaats in ons zonnestelsel.
Het is de sterkste energieke route in ons zonnestelsel, die naar de Galactische Centrale Zon leidt. Sirius is een middenstation tussen het Galactische Centrum en het Ganymedes Portaal, die de trillingsfrequentie van de Centrale Zon energie terugbrengt naar de maat dat ons zonnesysteem dit kan absorberen.
Er is een enorme ondergrondse basis van de Galactische Confederatie op Ganymedes, dat een centrale hub is voor alle intelligente positieve rassen die aan de bevrijding van ons zonnestelsel werken en de planeet Aarde in het bijzonder.
Die basis is het belangrijkste bolwerk van het Jupiter Commando en zij bewerken het portaal naar het Galactische Centrum.
De basis is gelegen nabij het centrum van de Galileo Regio:
http://en.wikipedia.org/wiki/Galileo_Regio
Het Ganymedes Portaal is het belangrijkste baken van licht voor dit zonnestelsel, inclusief onze planeet. Als dit portaal niet open zou zijn, zou de mensheid de Archon invasie in 1996 niet hebben overleefd en zouden we nu uitgestorven zijn. Exopolitieke gebeurtenissen hebben veel meer invloed op de geopolitieke situatie dan de meeste mensen beseffen. De Archonten hebben iedereen slim gelabeld met meer dan een voorbijgaande interesse in de kosmos als een “krankzinnige” om ervoor te zorgen dat mensen de echte bron van de problemen die we op aarde hebben niet zouden ontdekken.
Jullie kunnen twee uitstekende samenvattingen van de exopolitieke achtergrond van de planetaire situatie hier lezen:
http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event/true-matrix-cobra
http://prepareforchange.net/2015/04/06/a-solar-system-overview-update/
Jullie kunnen je in je meditaties ook energeties verbinden met het Ganymedes Portaal, want het is de sterkste bron van het spirituele Licht in ons zonnestelsel:
image
Als de volgende fase van MOSS in mei wordt geactiveerd zal de activiteit van het Ganymedes Portaal drastisch verhogen. Dit portaal zal ook de belangrijkste tussenzender (transmitter) van energieën van de Galactische Centrale Zon zijn tijdens het Event / de gebeurtenis.
Na het Event, zullen de leden van de Cabal die niet kiezen voor het Licht of niet in staat zijn om het Licht te aanvaarden, naar een sorteerstation worden gestuurd, die is gelegen in een gedeelte van de ondergrondse basis op Ganymedes. Veel van die Cabal leden zullen dan worden doorgestuurd naar de Galactische Centrale Zon voor herstructurering.
Het Ganymedes portaal zuivert de plasma aanwas vortex strings (tunnels van Set) die zich uitstrekken vanaf de planeet Aarde tot buiten ons zonnestelsel in de Lokale Bel (Bubble):
http://www.daviddarling.info/encyclopedia/L/Local_Bubble.html
Ondertussen zal op hetzelfde moment ons zonnestelsel een sector van de Galaxie (Melkweg) binnengaan, dat tot meer drastische veranderingen zal leiden en dit veel eerder dan wetenschappers bereid zijn om toe te geven:
http://www.sciencedaily.com/releases/2010/05/100521191114.htm
Wetenschappelijk bewijs is de montage van ongewone activiteit in de Oortwolk (Oortcloud). Astronomen hebben radiosignalen opgespoord, die afkomstig zijn van de Spheres sinds hun aankomst in 2001:
http://etheric.com/is-et-the-source-of-the-mysterious-fast-radio-bursts/
Machtige mensen met in potentie veel positieve invloed op de exopolitieke en geopolitieke situatie lezen dit blog ook. Hierom en ook om andere redenen zou ik mensen met diepgaande informatie over geheime ruimtevaartprogramma’s willen vragen om contact met mij op te nemen via cobraresistance@gmail.com voor mogelijke toekomstige samenwerking.
Cobra
Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2015/04/the-ganymede-portal.html/
Vertaling:  FrankW  zielsvreugde@live.nl

%d bloggers liken dit: