Boodschappen van Matthew Ward via Suzy Ward, 25 maart 2015

Boodschappen van Matthew Ward via Suzy Ward, 25 maart 2015.
image
Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Bewijs van het steeds groeiende licht kan verduisterd worden door wat eindeloos onrust kan lijken, en we weten dat op die momenten het moeilijk is om vooral in je gedachten te houden: het licht is overwinnaar. In de komende maanden, zal je dit duidelijker zien aangezien de besprekingen die achter gesloten deuren plaatsvinden vruchten beginnen af te werpen die jullie van harte verwelkomen.

Namens alle zielen hier, ik ben blij om vragen en opmerkingen die geaccumuleerde terwijl mijn moeder was het bezoeken van onze familie in Zuid-Amerika aan te pakken. Betreft het vaakst geuit hebben te maken met ISIS, wiens daden houden van deze groep in de wereldwijde belangstelling. Dit is waar het moetworden, waar het gewicht van de wereld tegen barbaars gedrag en uw maatschappij kan de noodzaak om de wortels uit te roeien, vanwaar hij ontspringt-buitenlandse invasies, wraak, fanatisme, armoede en onwetendheid te zien.
Laat u niet misleiden door mensen die ten onrechte, wijzen de vingers op de islam als oorzaak-ISIS ‘wreedheden in strijd met de meest elementaire huurders van dat geloof. Net zoals men passages van de Koran die oproepen tot het doden kunnen noemen “de ongelovigen,” zo kan men citeren passages van de Bijbel dat het doden van mensen die geen christelijke leefregels niet omarmen rechtvaardigen; en, ondanks alle weglatingen en verdraaiingen van de originele records die die heilige boeken werden, ze bevatten nog steeds passages pleiten voor liefde en respect. De dageraad van geloof in één oppergod snel werd geperverteerd door de duisternis, en de religieuze dogma’s bedacht door op macht beluste, hebzuchtige individuen, NIET door personen “geïnspireerd” door God of Allah, werd de meest verdeeldheid kracht binnen uw beschaving en de gronden voor eeuwen van onuitsprekelijke vervolging.
Nu dan, uw universele familie kan niet ISIS ‘pad van dood en vernietiging te stoppen omdat ze niet mogen bemoeien met de vrije wil keuzes van individuen, behalve degenen die proberen om kernkoppen ruimte in te sturen. Ja, uiteindelijk verhooging trillingen zou de Islamitische Staat omver te werpen, maar in de tussentijd, zou ISIS blijven tentoonspreiden nederiger derde gedrag dichtheid. Weet nooit dat we de voorkeur, veel minder suggereren gevecht, maar we begrijpen dat het stoppen van de voortgang van die groep vraagt ​​een coalitie van troepen uit direct getroffen landen en hun buren, met andere vormen van bijstand uit andere landen. We zijn niet onderschatten militaire kracht ISIS ‘, fondsen werven van succes of vastberadenheid om te blijven uitbreiden op hun grondgebied, maar met onenigheid ontstaan ​​binnen het leiderschap en de achterban, ze zijn niet zo ontembare als ze willen je wereld doen geloven.
Ik zou graag de mening van dit deel van een posting over Gordon Duff’s speech Matthew’s kennen op een internationale conferentie in Damascus over terrorisme:
Wat er gaande is in Irak en Syrië met ISIS is niet Terrorisme, het is gewoon MISDAAD. Dat wil zeggen, het is het werk van een internationale misdaad Cabal die de controle van het Amerikaanse Congres heeft gekregen. Duff geïdentificeerd dit Misdaad Cabal als Israëlische en wees erop dat dit is wereldwijd de misdaad op een schaal nog niet eerder meegemaakt.
Duff legde uit hoe het besluit van Citizens United Hooggerechtshof maakte het mogelijk voor een Israëlisch-Amerikaanse georganiseerde misdaad magnaat nu opereren vanuit Macao, Sheldon Adelson in wezen de controle over beide kamers van het Congres te kopen in de laatste verkiezingen en de mogelijkheid om het Congres onder controle te brengen van deze International Crime Syndicate dat is gespecialiseerd in mensenhandel en verdovende middelen.
Wat we zeggen over de geciteerde deel van de terbeschikkingstelling niet mening, het is onze kennis dat de informatie feitelijk. Terwijl op geen enkele wijze is het het hele verhaal, dat fragment is inderdaad waar, en de enige “bewerken” we zouden bieden citeert het terrorisme voor wat het is, een misdaad tegen de menselijkheid.
Zal de kliek verwijderd worden dit jaar met een nieuw bestuur in de plaats? Eerst zeggen we dat de kliek, een algemene term voor de uiteenlopende groepen onder de Illuminati paraplu met het gemeenschappelijke doel van de wereldheerschappij, is geen hechte kracht opereren als één organisatie. Het is een internationaal netwerk dat de overheid, bankwezen en de handel, bedrijven, onderwijs, religie, de media, de strijdkrachten, juridische en justitie, medische instelling, entertainment geïnfiltreerd velden- elke organisatie, bureau en instelling die effecten het leven op aarde.
Dat wereldwijd netwerk kan niet worden verwijderd of vervangen in een klap. Volledig bevrijden van uw wereld is een proces, en dat proces loopt al de afgelopen decennia, stapsgewijs verzwakken bevoegdheden van de kliek door “aan het licht brengen” hun bedrog en corruptie van de al lang bestaande. Ook in de afgelopen jaren de steeds toenemende licht heeft een aantal kliek leden aangeraakt en zij lieten de gelederen; sommigen hadden een dergelijke verandering van het hart dat zij werden enthousiaste lichtwerkers terwijl anderen net gestopt deelnemen aan activiteiten bedoeld om negatieve uitkomsten hebben. Zakken van sterke invloed blijven, maar als de planeet blijft bewegen in niveaus van achtereenvolgens hogere vibraties, zullen die zakken ofwel afbrokkelen of doorgaan ebbing tot ze onbestaande.
Is ISIS handelend onder Illuminati controle? Nee, want dat is niet nodig voor de Illuminati doeleinden. Donkere geest voeden met de energie van angst, en ISIS en andere tirannieke regimes en groepen zijn het creëren van de overvloed van de angst energie die houdt het tanken van de Illuminati kracht.
Wat zijn gedachten Matthew’s over House Speaker Boehner uitnodigend premier Netanyahu aan het Congres te pakken? Dit is zuiver politiek van aard, en, zoals vermeld in eerdere berichten, zielen op dit station zijn apolitiek. Dus het is zonder oordeel of partijdige vriendjespolitiek dat we eens met uw analisten die de uitnodiging als een “klap in het gezicht” van president Obama voor de voortzetting van de onderhandelingen met Iran in plaats van het nemen van de harde maatregelen die Netanyahu gunsten en dat doen sommige leden van het Congres te interpreteren .
Sommige congres leden zijn Illuminati zichzelf en vele anderen worden gecontroleerd door Illuminati via campagne financiering, chantage, omkoping of dire bedreigingen; en een deel van het kleine aantal die niet in Illuminati klauwen een of andere manier hebben geesten gesloten over het oplossen van problemen op een andere dan hun smalle perspectief middelen. Dit is de reden waarom, van alle regeringen die je democratisch noemen, de een in de Verenigde Staten kan worden genoemd “de meest slecht gebroken.” In tegenstelling tot wat wordt gezien door veel van de burgerij, sinds president Obama aantrad, heeft hij tracht te “repareren” van de regering door het bevrijden van het van de Illuminati invloed die verder verrijkt de rijken en wurgt maatregelen die zouden voldoen aan de behoeften van de mensen.
Is Netanyahu in de Illuminati of is zijn oorlogszucht vanwege zijn zware verantwoordelijkheid voor de veiligheid van Israël? Hij is op het hoogtepunt van de Illuminati en zo zijn, of waren, al zijn voorgangers in die positie. Zoals vermeld in eerdere berichten, de Illuminati nooit het belang van Joodse volk in Israël of ergens anders in de wereld hebben gediend-de Illuminati op instigatie alle pogroms in Europa en hun nazi-element uitgevoerd van de Holocaust.
Met behulp van het jodendom of het zionisme als rechtvaardiging voor hun daden, hebben de Illuminati lang hield het Midden-Oosten koken, en ze hebben iedereen die hun oorlogszuchtige ondervraagd door het labelen van die personen in diskrediet “antisemitisch.” Masters op het creëren van verdeeldheid, de Illuminati geïnitieerd een assortiment van etiketten voor verschillende religieuze overtuigingen, vormen van bestuur, theorieën, filosofieën en ideologieën. Grotendeels door religieuze en wetenschappelijke leringen en mainstream media, die onder Illuminati controle door de jaren heen zijn geweest, heeft uw maatschappij zorgvuldig geleerd om alles buiten hun eigen label categorie minachten; en de Illuminati succes ingeprent de mentaliteit dat iedereen die ze het label “antisemitisch” is een hatelijk persoon die tegen het welzijn van de Joodse bevolking.
Maar Netanyahu inderdaad zeer serieus “nemen de veiligheid van Israël. ” Lang voordat de 1948 oprichting van het huidige Israël, een Illuminati bedoeling was om Jeruzalem hun Midden-Oosten hoofdkantoor om hun economische en politieke schansen uit te breiden in het Vaticaan, Londen, New York en Washington, DC.
Heeft Matthew weten of “herijking” relaties tussen de VS en Israël betekent dat om te blijven krijgen van financiële steun, Israël moet stoppen met het onderdrukken van de Palestijnen en ten slotte is er vrede kan zijn in die regio? We weten niet welke bepalingen zouden worden opgenomen in een ” herwaarderen. “Wat we wel weten is, als de Illuminati hardliners in de Israëlische regering en het leger zijn uncloaked, om zo te zeggen, kan er samenwerking tussen Israëli’s en Palestijnen. Als trillingen blijven verhooging in uw oorlogsmoe wereld, vrede en harmonie zal komen waar onderdrukking, vechten of tirannie bestaan.
Is er meer betekenis aan NBC’s Brian Williams ‘Irak-oorlog verhaal, misschien iets karmische, of is het zo simpel als hij vertelde een leugen en betrapt? Hoewel dit onderwerp niet langer is headline-waardig, de vraag biedt ons de gelegenheid om te laten zien hoe karma is niet in steen gebeiteld, maar biedt een grote flexibiliteit in de middelen waarmee het wordt ervaren. Spreken van de heer Williams, die we kennen van collega’s in het Nirvana, dat hij koos als zijn primaire taak “om het publiek te informeren.” Hij zou dat gedaan hebben als basisschoolleraar, universiteitsprofessor, vakschool docent, schrijver, milieuactivist onderzoeker of krant editor als voorbeelden; maar hij had zijn belangen die leidde tot de televisie berichtgeving gevolgd.
Er is dezelfde flexibele breedtegraad in het ervaren van een gekozen karmische “les.” In die context, misschien meneer Williams ingestemd met de vernedering van de ontdekking dat hij een oorlog verhaal had vervalst om het publiek te laten zien het belang van het gebruik onderscheidingsvermogen over mainstream media-informatie . Het kan een sterke verklaring aan de media dat de rapportage moeten nauwkeurig zijn of geloofwaardigheid verloren zullen gaan zijn geweest. Het zou kunnen zijn dat de opkomst van zijn verhaal jaren later als een voorbeeld dat uiteindelijk de waarheid zal komen zou dienen. De heer Williams echter ziet wat hij deed en de gevolgen, het is in lijn met zijn ziel contract keuze “aan het publiek voor te lichten.”
Verschillende lezers hun bezorgdheid geuit over vaccins en de aanhoudende controverse over hun veiligheid versus risico’s, en één schreef: Waarom heeft slechts een paar gevallen van mazelen uitgegroeid tot een dringende vaccinatie situatie? Dit is geen dodelijke ziekte! Voor zover wij weten, geen van uw arts heeft uitgelegd waarom ze aandringen vaccinaties voor zo’n milde ziekte of hoe een ziekte die ogenschijnlijk was uitgeroeid in de VS plotseling opdook. Uw medische instelling is “in bed met” de bedrijven die vaccins produceren; en werden een paar kinderen ingeënt met potente doses te “geven” ze mazelen, van hen een paar kinderen met een lage immuniteit systemen “gevangen” het, en wat gaf het door aan een paar anderen die had ook immuunsysteem aangetast.
De eerste vaccins zijn ontwikkeld door wetenschappers wiens doel was welwillend en het gebruik van vaccinaties was ook. Echter, de Illuminati zag dat vaccins een van hun belangrijkste doelen-het elimineren van de meeste van de aarde zou kunnen bereiken populatie-dus werden ze gebruikt om te veroorzaken ziekten die het publiek werd verteld dat ze zouden voorkomen . Tijdens de afgelopen halve eeuw of zo, hebben een verscheidenheid van virussen ontwikkeld in Illuminati laboratoria is vrijgegeven aan een pandemie te starten, en in eerdere berichten die we hebben uitgelegd waarom in de afgelopen jaren al die pogingen mislukten. [ De 12 augustus 2014 bericht heeft de meest uitgebreide informatie .]
Voor lezers die vroeg of vaccins veroorzaken of bijdragen aan autisme, vroeg ik mijn moeder naar ons antwoord op een voorafgaand bericht te kopiëren naar deze vraag.
Is de aanzienlijke toename van autisme in verband met de verschuiving in bewustzijn? Helemaal niet. Het groeiende aantal kinderen die symptomen die vergelijkbaar zijn met autisme zijn te wijten aan giftige stoffen in inentingen hebben, en de symptomen worden verergerd door verontreinigende stoffen in de lucht, water en bodem, en chemicaliën in voedsel conserveringsmiddelen en voorgeschreven medicijnen. True autisme, dat is veel zeldzamer, is de keuze van de ervaring van de ziel, waaraan alle anderen te delen dat leven overeengekomen. En noch autisme noch haar look-alike voorwaarde wordt voorkomen dat deze personen tussen fysiek oplopend met de Aarde, tenzij een korte levensduur is een onderdeel van de ziel contract. [ 13 februari 2011 ]
Dank je, moeder. We weten niet of de nieuwe regering van Griekenland kunnen omdraaien economie van het land in de loop van de lening verlengingsperiode, maar het is zeer onwaarschijnlijk. De ernst van de economische situatie en de andere naties ‘vergelijkbare ellende zijn een noodzakelijke prelude op het inluiden van een nieuwe mondiale economische systeem. De huidige rampantly corrupt systeem, ontworpen en gemanipuleerd door de Illuminati, heeft te storten om plaats te maken voor de nieuwe die is gebaseerd op edelmetalen. Achter-de-schermen vooruitgang wordt geboekt om dit te brengen tot bloei in een transitieproces dat de kans op chaos zal minimaliseren.
Misschien omdat ik hoor of lees de zelfde ding over en voorbij, ik ben het geven geloofwaardigheid aan informatie die niet verdienen het. Zo is Poetin zo meedogenloos als hij wordt afgeschilderd door onze media? Worden hij en Obama echt werken bij “tegenpolen”? Het antwoord op beide vragen is “nee”, maar deze nauw verwante situaties bedelen uitleg.
Beide presidenten worden geconfronteerd met ernstige nationale situaties die voor een groot deel zijn het werk van de Illuminati, maar schuld valt op de presidenten, wiens daden vaak publiciteit als “te zwak” of “te agressief.” Beide leiders zijn in de positie van het hebben van om politieke retoriek tuit om kracht en vastberadenheid hun respectieve naties ‘te tonen. Noch de heer Poetin, noch de heer Obama wil conflict neerslaan of veroorzaken economische ontberingen in andere landen, veel minder oorlog voeren; en off-stage, om zo te zeggen, ze werken samen in het streven naar vrede in de wereld, de mondiale economische stabiliteit, en de eliminatie van de ziekte, armoede, misdaad en corruptie te bereiken.
Een lezer in Spanje schreef over bomen in Madrid. Moeder, kopieer de betreffende deel van zijn e-mail en mijn antwoord.
“Een groot percentage van de bomen van onze stad zijn plotseling ernstig ziek zonder
duidelijke reden. Twee van hen stortte vorig jaar het doden van 2 personen, zodat het stadsbestuur is van plan om af te snijden duizenden, tot 20% van de
bomen in sommige gebieden.
“Ik hoorde dezelfde informatie uit 3 verschillende personen die communiceren
met gidsen: Madrid lijdt een energetische aanval om de bomen levenloze en losgekoppeld vertrekken van elkaar, en de volgende stap is om dit te doen met de bevolking. Veel mensen zeggen dat Madrid is een hub en wat gebeurt hier heeft veel consequenties nationaal en internationaal. Wij zijn het creëren van bewustzijn over dit hier, maar ik denk dat we kunnen hulp gebruiken van andere vrienden in het buitenland die ons hun gebeden kunnen sturen. ”
_____________________
“Matthew zei dat hij zich niet bewust was van deze situatie en met collega’s in het Nirvana zou spreken. Ze vertelden hem dat in een regeling met Gaia ongeveer 10 jaar geleden in de lineaire tijd, de bomen vrijwillig absorberen negativiteit voornamelijk afkomstig uit angst gebaseerde gedachten, gevoelens en handelingen van mensen in Madrid. Dit was zo effectief in het verhogen van trillingen die de bomen aangeboden aan te trekken en te absorberen negativiteit voortvloeiende ver buiten de stad. Uiteindelijk assimileren negativiteit lage vibraties in het hele land ernstig verzwakte de bomen. Ze gaven gewillig hun leven om te helpen de aarde ontdoen zich van negativiteit zodat het niet ophopen en een nadelige invloed hebben of mensenlevens te vernietigen. Overal langs bomen de planeet en de menselijke bevolking gezondheid-wijs hebben geholpen, maar dit was een buitengewone inspanning om planetaire en persoonlijke ascensie te helpen. Na verloop van tijd zal de mensheid begrijpen de onderlinge verbondenheid van alle leven op de planeet, dat alle zielen, en dankbaar voor de vele bijdragen van het plantenrijk en alle dierlijke leven. ” Dank je, moeder. Elke levensvorm op aarde is een aspect van een ingewikkelde synergetische organisme en hebben allemaal een belangrijke rol; Echter, als er geen bomen, zou er geen leven er op alle. Talloze zielen met oude wijsheid belichaamd als bomen aan de behoeften van alle andere levensvormen te dienen, en een aantal van uw oudste, grootste bomen hebben zo’n hoog niveau bewustzijn dat ze verhogen het bewustzijn van het andere leven in uitgestrekte gebieden. Als dit besef groeit in je samenleving, zullen bomen worden geëerd voor hun onmisbare diensten. We houden in hoog aanzien allen die streven naar uw bossen te redden en het opleiden van de bevolking over het belang van het beëindigen van willekeurige houtkap.
Verlichte wezens in dit universum zijn juichende je steeds verder en velen zijn daar onder u, het helpen op tal van manieren om uw reis te versnellen in de richting van de volle glorie van Aarde’s Gouden Eeuw.
______________________________________
Liefde en vrede
Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
E-mail: suzy@matthewbooks.com
Als u dit bericht ontvangen als een vooruit en willen geen berichten direct te krijgen, dan kunt u lid worden van de Yahoo groep. De link is aan de bovenkant van Matthew’s Berichten pagina op www.matthewbooks.com . Lid worden van groep vereist nu een mobiel nummer. Om te voorkomen dat in een nieuw e-soort messagesfrommatthew@yahoogroup.com in de regel en messagesfrommatthew-abonnement in de onderwerpregel: lijn, dan klikt u op Verzenden.

%d bloggers liken dit: