Nine-for-News: Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere ‘cabal': “Amerika is in groot gevaar”… 25 maart 2015

Nine-for-News: Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere ‘cabal’: “Amerika is in groot gevaar”…, 25 maart 2015
image
De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft in een nieuwe videoboodschap gezegd dat de VS ‘in groot gevaar is’.
Hij roept ‘trouwe Amerikanen’ op de VS en haar overheid tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 te heroveren op de duistere kliek die actief is in het bankwezen, de olie-industrie, het inlichtingenapparaat (inclusief de CIA en de FBI) en onderdelen van het Amerikaanse leger.
Volgens Hellyer zijn de verkiezingen van 2016 mogelijk de laatste kans om te kiezen tussen een vreedzame en positieve toekomst en de vernietiging van onze beschaving.
Hellyer gaat in zijn boodschap dieper in op de geheime Operatie Paperclip en Area 51. Pas toen president Eisenhower dreigde Area 51 te laten bestormen door het leger, kreeg hij toegang tot de geheime legerbasis. Later hield Eisenhower zijn beroemde toespraak waarin hij waarschuwde voor het militair-industrieel complex.
Rothschild
Ditzelfde militair-industrieel complex, zo zegt Hellyer, is verantwoordelijk voor 9/11 en de oorlog tegen terrorisme, volgens hem allebei false flag-operations (valse vlag-operaties). Deze operaties hebben gezorgd voor de ergste vorm van sociale achteruitgang in 800 jaar tijd, stelt Hellyer.
De oud-minister roept op het bankwezen te ontmantelen, te beginnen bij de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank is volgens hem op illegale wijze opgericht door bankiersdynastie Rothschild.
Paul Hellyer roept alle wereldreligies op de door de duistere kliek opgelegde dualiteit te doorzien (ik win, jij verliest) en over te gaan op eenheidsbewustzijn (we zijn één).
Oceanen
Hellyer wil dat alle informatie over verdragen en overeenkomsten met aliens naar buiten wordt gebracht. De US National Security Act uit 1947 moet worden teruggedraaid, zodat mensen die betrokken waren bij dit soort projecten niet hoeven te vrezen voor vervolging als ze besluiten naar buiten te treden, aldus de oud-minister.
Volgens Hellyer is het mogelijk om in zeven jaar tijd over te schakelen van een op aardolie gebaseerde economie naar een op schone energie gebaseerde economie.
De valse vlag-operaties in Fukushima en de Golf van Mexico (olieramp) hebben een verwoestend effect gehad op onze oceanen, aldus Hellyer. Hij vindt dat de nieuwe regering stappen moet ondernemen om de oceanen te redden.
HAARP en chemtrails
Oud-minister Hellyer noemt HAARP en chemtrails ‘de tweeling van dood en verderf’. Volgens hem vormen ze onderdeel van een sinister plan om mensen te veranderen in zielloze robotjes.
Paul Hellyer zegt tot besluit dat we zijn aangekomen op een kruising. Er zijn volgens hem twee mogelijke richtingen. Genocide en ecocide of een positieve en vreedzame toekomst als de overige 99 procent van de mensheid ontwaakt.
Boek:  The Money Mafia

Bron:  http://www.ninefornews.nl/canadese-oud-minister-paul-hellyer-ontmaskert-duistere-cabal-amerika-groot-gevaar/

%d bloggers liken dit: