Recreating Balance: 'Untwines Interview met Cobra…' 15 maart 2015

Recreating Balance – Dinsdag, 17 maart 2015:
‘Untwines’ Interview met Cobra op 15 maart 2015…’
image
Veel dank nogmaals aan Cobra voor zijn tijd en de uitvoerige antwoorden.
Voor het gesprek zou ik graag een oproep doen aan Lichtwerkers in de steden Toronto, Montréal, Washington DC en New York.
Ik ben zo’n 2 jaar bezig met het co-creëren van PFC groepen en het organiseren van fysieke rasterwerk (lichtwerk op specifieke punten van het raster) en ik ben nu van plan een reis naar deze steden te maken om dat juist daar ook te doen. U kunt hier  meer over dit proces te weten komen, waarover Cobra zei dat het een van het meest krachtige is wat we kunnen doen tegen de bezetting van deze planeet.
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/10/invitation-to-physical-gridwork.html
Ik ben ook bezig met het decoderen van de heilige geometrie in steden en plaatsen rond de planeet, u kunt een aantal artikelen hierover aan de rechterkant van deze blog vinden. Voor degenen die willen deelnemen dan kunt u contact met mij op untwine1@yahoo.com
Een goede vriend gaat ook hetzelfde organiseren in Phoenix, Las Vegas, Salt Lake City en Denver. Als u hieraan wilt deelnemen kunt u contact met hem opnemen via  per_neter_kemet@outlook.com
Dit zal uiteraard een co-creatie worden en dus zal de deelname gratis zijn.
We zijn ook bezig om een rasterwerk sectie direct op de PFC website te creëren, dus als je ergens wilt deelnemen kijkt u dan hier eens om aan een lokale groep deel te nemen of te creëren, en wij zullen u op de hoogte brengen wanneer het rasterwerk project klaar is:
http://prepareforchange.net/create-join-a-group/
En zoals gewoonlijk wil ik een nummer delen, maar deze keer gemaakt door mij. Het werd gemaakt met behulp van 432Hz en Pythagoras ‘muziek van de bol’ tuning, en bevat Lichtcodes uitgezonden door walvissen, die rechtstreeks bijdroegen aan het maken van dit nummer, zodat ze jullie allemaal een zegen kunnen geven:

Dit lied is onderdeel van mijn nieuwe sound healing CD, helemaal gemaakt in 432Hz Pythagoras heilige frequenties, en alle gecreerd tijdens het maken van een bewuste verbinding met diverse sterrenstelsels, Lichtwezens, kristallen, en andere goddelijke aspecten. In een zeer professionele 28 pagina’s wetenschappelijke studie blijkt duidelijk het verminderen van ontstekingen, stress en andere symptomen door slechts 3 keer te luisteren naar de frequenties die ik gebruik, en dat steeds 35 minuten, voor een periode van 7 dagen.
U kunt het hele onderzoek hier lezen:
http://scribd.com/doc/202351974/Spiritual-Results-Music-Study
De cd bevat 12 nummers, plus 12 toning tools en een kort e-book over soundhealing. Een groot deel van de aanvallen van de duistere krachten zijn frequentie gebaseerd, en dus kunnen deze heilige frequenties helpen. Zoals u waarschijnlijk weet, wordt het geluid hoofdzakelijk door Sterrenrassen gebruikt voor healing en diverse andere doeleinden. Deze muziek is erg geschikt voor het healen door beoefenaars, healing centra, en in het algemene dagelijkse leven.
Ik besteed talloze uren aan de bevrijding van deze planeet, doe in veel landen rasterwerk, werk voor PFC (Prepare for Change), het maken van dit blog en deze interviews onder andere en dit alles kost veel energie en tijd, dus als je het gevoel hebt om te ondersteunen in wat ik doe, kun je een krachtige helende tool te krijgen om dit te doen. ! Win-Win
U kunt een ander nummer hier horen:

En je kunt de hele cd-pakket hier downloaden:
https://antoan.selz.com/item/5507c3aeb79872092cf5fb86
Geniet ervan!
Cobra Interview Transcriptie

Untwine: Wie was Valiant Thor, waar komt hij vandaan en waar is hij nu?
Cobra: Valiant Thor was een vertegenwoordiger van de Galactische Federatie, hij kwam naar dit zonnestelsel kwam via een portaal op de planeet Venus, en vervolgens op de planeet Aarde had hij enig contact met de Amerikaanse regering, en hij is nu terug op de moederschepen, hij bevindt zich op dit moment in dit zonnestelsel en neemt hij deel aan de activiteiten om het zonnestelsel schoon te maken.
U: Had hij moeten vertrekken omdat de situatie hier te moeilijk werd?
C: Hij ging weg omdat zijn missie op dat moment wad afgelopen.
U: Welke technologie is er in de Millenium Dome in Londen?
C: Ik zal zeggen dat er geen bijzondere speciale technologie in die Millenium Dome is, het is gewoon gepositioneerd op een vortex punt en energetisch werkt het als een acupunctuurnaald die helpt om het energienet voor de Archonten in stand te houden.
U: Bestaan feeën ​​door het hele universum of hebben ze een specifieke oorsprong?
C: Ja, ze bestaan ​​over het hele universum.
U : Hoe zit het met eenhoorns (unicorns)?
C: Ze bestaan ​​niet overal, maar ze zijn vrij universeel, zoals je de humanoïde archetype hebt, heb je in het hele universum ook het paard als archetype en dat is heel gewoon.
U: ls de asteroïdengordel een planeet geweest die geexplodeerd is?
C: Het was een potentiele planeet die nooit gevormd werd, het was niet een planeet die explodeerde.
U: Het kan moeilijk zijn om je voor te stellen hoe het leven is op hogere gebieden boven het mentale vlak, kunt u wat informatie hierover geven?
C: In de gebieden verder dan het ​​mentale vlak is het leven pure gelukzaligheid en liefde, het is een leven van absoluut positief bestaan.
​U: Dus alle wezens op Aarde, worden ze bestaan ​​op de gebieden boven het mentale, zelfs archons en andere duistere wezens?
C: Er zijn een aantal mensen die niet bestaan ​​op de hogere mentale vlak, maar er geen archons op de hogere mentale vlak zou zijn.
U: Ok. Zelfs niet de hogere aspecten van de ziel van de archonten er wonen?
C: Nou hun ziel aspect is er aanwezig, maar er is zeer klein percentage van dat wezen op zielsniveau.
U: Zijn er fotonen buiten de sluier of zijn het gewoon allemaal tachyonen?
C: Fotonen bestaan ​​ook buiten de sluier.
U: In een vorigartikel heeft u vermeld ( klik hier om het te lezen ) dat ieder mens had een amoebe op de solar plexus op het etherische vlak, kunt u een update geven over die situatie?
C: Die situatie is een beetje beter, maar nog niet helemaal opgelost.
U: Werken de Chimera en Archons samen, of is er een hiërarchie tussen hen?
C: Ze moeten samenwerken op een bepaalde manier, en er is een zekere hiërarchie, maar de Chimera heeft de neiging om meer technologisch georiënteerd en de Archonten zijn, zou ik zeggen, gericht op het beheersen van de hogere niveaus.
U: Zijn de huidige Chimera ook op de niet-fysieke vlakken?
C: Ja, er zijn een aantal van hen op het etherische vlak.
U: Zijn Archons humanoïde of hebben ze een andere vorm?
C: Zij die geïncarneerd zijn natuurlijk in een menselijk lichaam. Van degenen die niet fysiek zijn houden sommige die humanoidevorm en sommige kiezen om verschillende vormen te hebben, waarvan enkele de neiging hebben om zichzelf te vormen in een reptielen lichaamstype. Maar dit is puur hun eigen keuze, het is niet iets waartoe ze worden gedwongen om te doen, het is iets waar ze voor kiezen om te doen.
U: Is het mogelijk dat een tweelingziel is opgevaren, terwijl de andere helft dat nog niet is?
C: Ja, het is mogelijk.
U: Kunt u uitleggen waarom wij gebruik maken van de blauwe kleur in de wekelijkse meditatie, voor de zuil van licht?
C: Omdat de blauwe kleur de kleur is die ons verbindt met de galactische centrale zon.
U: Bestaat de ondergrondse stad nog die Marconi in Zuid-Amerika heeft gebouwd?
C: Die stad is onderdeel van het Agarthaanse netwerk en is verbonden met het verzet (Resistance Movement).
U: Is de black box van de Archons nog actief, die u in een vorig artikel heeft genoemd?
C: De black box is niet meer actief, maar er is een bepaald aspect van de blackstone die nog actief is. Die blackstone heeft de neiging om de anomalie op zijn plaats te houden zodat de lichtkrachten niet zo snel vooruit kunnen gaan. De black box verzond gewoonlijk informatie uit het etherische vlak naar het fysieke en andersom.
U: Wat wordt er getoond in de film Sirius van Steven Greer?
C: Dat wezen is eigenlijk een van de vele soorten die deze planeet hebben bezocht.
U: Ok. Was het negatief of positief?
C: Nee, het was niet negatief. Er zijn vele rassen die deze planeet uit nieuwsgierigheid hebben bezocht omdat ze een aantal wetenschappelijke ontdekkingen wilden doen, en ze waren over het algemeen neutraal in hun benadering van de mens. Maar die bezoeken werden na 1996 drastisch verminderd.
U: Oh, dus het was vrij recent, dus ook tijdens de quarantaine?
C: Het is relatief recent, ja.
U: Hoeveel rassen zijn direct betrokken bij de bevrijding van deze planeet?
C: Ik zou zeggen dat er honderdduizenden verschillende rassen op de één of andere manier bij de bevrijding van de planeet betrokken zijn, maar ze zijn niet zozeer alleen op de mensheid gericht. Ze weten van de anomalie die de planeet omgeeft, en ze kennen de oorzaak van de primaire anomalie, de oorzaak van het lijden en duisternis. Zij zijn bezig die te verwijderen.
U: Zijn ze allemaal van deze galaxie (Melkweg) en Andromeda of ook van andere plaatsen?
C: Sommigen van hen zijn ook van andere plaatsen afkomstig, maar wezens van deze Melkweg en Andromedanevel hebben de mogelijkheid om beter te begrijpen wat er hier gebeurt.
U: Ok. Dus voor wezens van buiten deze sterrenstelsels is al dit drama erg vreemd?
C: Ook voor vele wezens in deze galaxie is dit drama erg vreemd, eigenlijk is het voor mij ook erg vreemd, want de duisternis is iets dat niet mag bestaan. Het is iets dat nooit was bedoeld om te bestaan, en voor de oudere wezens in dit universum vreemd is.
U: Ja. De wezens die er niet direct bij betrokken zijn, hebben zij hier kennis van, hebben ze een of ander belang hierbij?
C: Elk wezen in dit universum moet een zekere mate van begrip hebben en iedereen heeft simulaties ontvangen van hoe dit voelt, zodat ze dit tot op zekere hoogte begrijpen, maar velen van hen zijn niet direct betrokken bij het ​​opruimen ervan.
U: Zijn alle wezens die in onze bevrijding helpen opgestegen?
C: Bevrijding van de duisternis betekent niet noodzakelijkerwijs hemelvaart (ascentie), de bevrijding van de duisternis betekent gewoon dat je niet langer onderworpen bent aan de primaire anomalie, maar je kunt nog steeds het fysieke lichaam behouden, je kunt nog steeds met je bewustzijn in deze dimensie blijven, maar je bent niet meer op dezelfde manier aan negativiteit of dualiteit onderworpen als de mensen op deze planeet.
U: Dus sommige Sirianen en Pleiadiers die ons helpen bijvoorbeeld, zijn niet opgevaren?
C: Sirianen en Pleiadiers als ras zijn niet opgestegen, ze hebben nog steeds een fysiek lichaam, ze moeten nog steeds tot op zekere hoogte slapen en eten, maar veel minder dan mensen op deze planeet.
U: Zijn er twee Sirius sterren, of meer?
C: Er zijn er eigenlijk drie van, en twee van hen hebben planeten waarop leven mogelijk is.
U: Ok. En hoeveel planeten zijn er in totaal?
C: Het hangt ervan af hoe je een planeet wil definiëren, de wetenschappers op aarde hebben hier een probleem mee, zelfs met het definiëren wat een planeet in dit zonnestelsel is.
U: Het ras van de leeuwhoofdige wezens, zoals Sekhmet, zijn die van Sirius?
C: Ja
U: Omdat het universum uitdijt en samentrekt, betekent dat dan dat er een specifiek formaat is en dat het niet oneindig is?
C: Ja, het gematerialiseerde universum heeft een bepaalde grootte, iets dat zich manifesteert is altijd tot op zekere hoogte onderworpen aan de beperkingen van ruimte en tijd.
U: Dus wat gebeurt er als je naar de grens ervan gaat?
C: Je kunt niet naar de grens, omdat de ruimte-tijd kromming ervoor zorgt dat je altijd ergens in het universum bent. Als je binnen deze universum-bel bent, kun je niet naar buiten, want als je naar de grens zou gaan zou je ook de schepping zelf uitbreiden.
U: Is er zoiets als een universum-raad, een structuur die de vertegenwoordigers van het hele universum kan verzamelen, zoals de Galactische Federatie, maar dan voor het hele universum?
C : Ja, die is er.
U: Ok. Wie zijn de wezens die de ‘Lange Blanken’ (tall whites) worden genoemd?
C: De Lange Blanken is een generieke term waarmee meestal positieve rassen zoals Pleiadiers of Sirianen worden bedoeld. Het is de term die sommige groepeen van militairen gebruiken in hun contacten met deze positieve rassen.
U: Kunt u meer vertellen over hoe de mensheid de duistere krachten hebben uitgenodigd aan het begin van de quarantaine?
C: Eigenlijk was er een bepaalde periode in Atlantis toen de mensen nieuwsgierig waren en dualiteit wilden ervaren, zodat ze contracten tekenden waarin zij vrijwillig toestonden om implantaten ingebracht te krijgen, en later ook vrijwillig de duistere krachten uitnodigden in ruil voor meer macht en materiële welvaart.
U: Kunt u meer uitleggen over wat de AN Stargate is?
C: De AN Stargate is een zeer hoge frequentiele, hoger dimensionale sterrenpoort binnen de Orion constellatie, die van deze lokale sector van de Melkweg naar hogere kosmische gebieden leidt.
U: Zijn Shiva en Shakti aspecten van Osiris en Isis?
C: Shiva en Shakti zijn eigenlijk namen die mannelijke en vrouwelijke aspecten van de schepping beschrijven.
U: Ok. Is Ganesha een aspect van Horus, of is het anders?
C:. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat Osiris een symbolische manifestatie van het mannelijke principe is, en Isis de symbolische manifestatie van het vrouwelijke principe. En Horus of Ganesha is een symbolische voorstelling van het kind.
U: Ok. Maar opgestegen wezens planten zich niet voort, is het wel?
C: Ze hoeven zich niet voort te planten, maar ze kunnen nog steeds een bepaalde archetype hebben waarmee ze zich manifesteren. Dus is er een geascendeerde meester waarvan het doel is om het goddelijke kind in ieder mens te activeren, dan is dat Horus of Ganesha, of andere namen in ander mythologieën.
U: Kunt u een beetje meer vertellen over dit archetype, wat het doel ervan is?
C: Het doel van dit archetype is om het innerlijke kind, de onschuld in ieder mens te wekken, want de mens is geprogrammeerd om het innerlijke kind te onderdrukken, omdat het innerlijke kind onze sleutel is tot toegang tot onze emoties, en wanneer deze toegang niet geblokkeerd, is het niet mogelijk om de mens te controleren en te manipuleren. Dus de archonten hebben veel gedaan om het innerlijke kind te onderdrukken, om de menselijke populatie gemakkelijker te contoleren.
U: Ok. Dus het is een archetype dat buiten de re-incarnatie cyclus is?
C: Ja natuurlijk.
U: Hebben wezens op andere planeten soortgelijke talen als die van ons, komen sommige talen op aarde van andere planeten?
C: Eigenlijk hebben de talen op aarde zich ontwikkeld van Pleiadische taal, die zich op de Aarde tot de Atlantische taal heeft ontwikkeld, en de meeste talen op deze planeet zijn afkomstig uit Atlantis.
U: Dus de Pleiadische taal heeft gemeenschappelijke woorden met talen van andere sterren?
C: Ja
U: Is het woord OM universeel?
C: Ja
U: Hebben olifanten een oorsprong van specifieke sterren?
C: Olifanten maakten eigenlijk deel uit van genetische experimenten in het verleden, en zijn in feite op deze planeet gefokt, maar ze hebben wel buitenaardse DNA in hun genen.
U: Hoeveel mensen hebben onlangs de wekelijkse meditatie gedaan?
[ De Weekly Liberation Meditation, zondagavond 20:00 uur wintertijd en 21:00 zomertijd in NL, BE, D, DK, S, N, L, F of 7:00 pm UTC/GMT ]
C: Niet zo veel, gewoon een paar duizend mensen, dus dit is nog lang niet de kritische massa.
U: Ok. Wat is de situatie in de ‘internationale vredestuin’?
C: Die locatie is een belangrijk punt vortexpunt en wordt door de cabal misbruikt om het energieraster te blijven controleren, maar het kan ook door de lichtkrachten worden gebruikt om het energieraster te bevrijden.
U: Hoe zit het met de HAARP basis in Holt, Australië?
C: Die basis werd in het verleden gebruikt door de Chimera-groep, dat aspect van de basis is verholpen, maar het is nog steeds een van de belangrijkste bolwerken van de negatieve militairen op deze planeet.
[Opmerking: Die basis is officieel genoteerd door google maps als een ‘HAARP’ basis, en heeft een zeer interessante vorm, klik dan hier om het te zien ]
U: Kunt u uitleggen waar hyperborean naar verwijst?
C: Het was in een ver verleden een continent en een beschaving op deze planeet.
U: Waar werd het gevestigd?
C: Dat was in verre noorden. Eigenlijk moet u begrijpen dat de as kanteling van de aarde in die tijd anders was. De as is vele malen verschoven en de planeet is in de afgelopen miljoenen jaren vele malen verschoven. Toen was het klimaat anders, het was warmer en aangenamer om intelligent leven in stand te houden.
U: Dus de Noordpool is van locatie veranderd?
C: Ja natuurlijk.
U: Hoe zit het met de mythe van Avalon, naar wat verwijzen ze?
C: Naar Atlantis.
U: Er is veel sprake van Agarthaanse aanwezigheid in Noord- en Zuid-Amerika en Azië, maar weinig in Europa, kunt u wat zeggen over hun aanwezigheid daar?
C: Er is ook heel veel vermeld van Agarthaanse aanwezigheid in Europa maar het is niet zo bekend. Vooral in de lokale folklore verhalen in Midden-Europa, in Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Frankrijk, zijn er vele legenden over reuzen, over onderaardse grotten en wezens die er wonen. Er is bewijs van Agarthaanse contact tijdens de Tweede Wereldoorlog in Tsjechië. Er zijn ingangen op bepaalde locaties, ik kan Italië, het eiland Malta te noemen, ik zou ook een aantal andere plaatsen kunnen noemen, dus er is heel veel Agarthaanse activiteit in Europa, maar het is een beetje meer verborgen, omdat de controle van de cabal heel sterk is, met name de controle van de Archonten.
U: Ok. Dus er zijn officieel 350km ondergrondse tunnels onder Parijs, is dat iets dat over de hele planeet plaatsvindt of is het iets specifieks?
C: Veel grote steden hebben enorme tunnelnetwerken, Parijs, Londen, Rome, Napels, New York, die steden zijn de degenen met de meest uitgebreide tunnelsystemen van honderden kilometers.
U: Wat is de geschiedenis van die tunnels, wie hebben ze gegraven?
C: Er waren veel verschillende groepen die hen hebben gegraven, een aantal van ervan, die dieper ondergronds liggen, zijn oude tunnels van Atlantis, sommigen ervan zijn gemaakt in de Romeinse tijd, en in de Romeinse tijd werd het netwerk uitgebreid, sommige van hen werden gebouwd tijdens de Tweede Wereldoorlog als schuilkelders, sommigen van hen werden na de Tweede Wereldoorlog gebouwd voor militaire doeleinden, een aantal van hen zijn gebouwd door de maffia, een aantal van hen werden gebouwd door de cabal, dus er zijn veel belangengroepen die deze tunnels voor verschillende doeleinden hebben gebruikt.
U: Leven Agarthanen overal op de planeet onder ons?
C: Ik wil geen informatie over de Agarthaanse aanwezigheid op het oppervlak vrijgeven, maar ze gebruiken sommige van die tunnels, maar niet allemaal.
[ Klik hier om meer te leren van een Agarthaanse contact ]
U: Kunt u praten over de oorsprong van de Orde van de Ster organisatie, gecreëerd door Krishnamurti ?
C: Eigenlijk is het net weer nieuw leven ingeblazen door een oude occulte orde van Atlantis, en het doel van de Orde van de Ster was altijd om de mensheid heling te brengen en aan het einde dualiteit weer naar eenheid terug te brengen. Krishnamurti had een leraar op het fysieke vlak, vor een lange tijd en dit is waar zijn instructies vorm hebben gekregen, of zullen we zeggen het te doen herleven, in de Orde van de Ster. Maar later koos hij zijn eigen pad dat hem uit de buurt leidde van die Orde van de Sterpoject in een meer directe ervaring van de waarheid. Dus dat was een fase van zijn werk, dat tot een bepaald punt werd afgewerkt, en vanaf dat moment kreeg hij verschillende projecten op zijn pad.
U: Waarom kunnen we bepaalde kleuren zien, is het natuurlijk of als gevolg van de duisternis?
C: We kunnen de kleuren zien die het oog kan ontvangen. Het hangt af van de structuur van het oog, en van de golflengte van het licht zelf.
U: Dus het is een natuurlijk onderdeel van ons lichaamsbouw ?
C: Ja
U: En als je je ontwikkelt kun je dan alle kleuren gaan zien?
C: Dat is mogelijk ja, op een bepaald moment.
U: Hebt u wat advies voor verwijdering van entiteiten en healing?
C: Verwijdering van entiteiten kan gemakkelijk gedaan worden in de natuur, als je langere tijd in de natuur bent, en een bepaalde periode zuiver water drinkt en gezond voedsel eet, worden veel entiteiten uit het lichaam verwijderd, maar sommige van de entiteiten moeten drastischer worden aangepakt en door een vakman worden verwijderd. Ook zijn er plasma verwijderapparaten die kunnen helpen bij het ​​verwijderen van entiteiten. De violette straal machine is er een van en ik heb het benoemd en een link ernaar geplaatst in een van mijn artikelen.
U: Kunt u wat zeggen over het effect van dolfijnen en walvissen die op de planeet zingen?
C: De dolfijnen en walvissen zijn de brengers van energieën van vreugde en zij stabiliseren het planetaire energienetwerk van de planeet. En ze ontvangen eigenlijk direct het licht van Sirius.
U: Zijn ze op een ander evolutionair pad dan de mens of kan de mens incarneren als dolfijnen en walvissen?
C: In de meeste gevallen zijn ze op verschillende evolutionaire paden, maar in sommige zeldzame gevallen, kan de mens incarneren in dolfijnvormen en andersom, maar dat is uiterst zeldzaam.
——– Einde van de transcriptie ——–
Veel liefde en moed voor iedereen…
Bron:  http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/cobra-interview-15th-march-2015.html
Vertaling:  FrankW  zielsvreugde@live.nl
   

%d bloggers liken dit: