Portal 2012: Cobra’s Update ‘De Pleiadische Poort…’ maandag 12 mei 2014

Portal 2012: Cobra’s Update ‘De Pleiadische Poort…’ maandag 12 mei 2014

Op 17 mei zal de Pleiadische Poort openen. Het zal een zeer belangrijke mijlpaal zijn in de voortgang van de Lichtkrachten naar de laatste planetaire bevrijding.

Op dat moment, zullen de lichtschepen van de Galactische Federatie, een aantal van hen zijn honderden en honderden mijlen in diameter groot, hun definitieve posities in de Oortwolk aannemen, dat een samenvoeging is van miljarden kleine ijzige lichamen rond ons zonnestelsel tot 1 lichtjaar van de Zon:

http://en.wikipedia.org/wiki/Oort_cloud

 

 

 

Deze moederschepen zullen dan beginnen om als vernieuwde stations te dienen om de kosmische energieën van de Galactische Centrale Zon voor de bevrijding in ons zonnestelsel te sturen. Kosmische bevrijdings energieën zullen beginnen om de heliopauze te doordringen, de energiegrens van ons zonnestelsel:

http://en.wikipedia.org/wiki/Heliopause_% 28astronomy% 29 # heliopause

Zij zullen dan ons zonnestelsel binnengaan, en de energie patronen in de heliosfeer drastisch herschikken. Na de opening van de Pleiadische Poort zullen veel Confederatie schepen (met de Pleiadische vloot op de voorgrond) het zonnestelsel betreden met het doel om de strangelet bommen van de Chimera-groep op het oppervlak van de planeet Aarde te deactiveren. Hoewel deze operatie enige tijd zal duren, zal de zeer belangrijke eerste stap worden genomen.

De Lichtkrachten hebben besloten om de oppervlakte bevolking niet rechtstreeks te betrekken bij deze operatie, omdat de oppervlakte bevolking niet betrouwbaar genoeg is om bij een dergelijk delicaat proces te worden betrokken. Daarom zal het proces wat langer duren, maar zal meer stabiel en harmonieus zijn.

Het is nog steeds goed om te mediteren op het moment van de Pleiadische Poort activering. Het zal worden geactiveerd op 17 mei om 17:11 uur Nederlandse tijd (CEST). Dit is gelijk aan 04:11 BST in Londen, 11:11 EDT in New York, 10:11 CDT in Chicago, 09:11 MDT in Denver en 08:11 PDT in LA. U kunt de timing voor andere wereldwijde locaties hier zien:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PLEIADIAN+PORTAL&iso=20140517T1710&p1=3165

U kunt verbinding maken met de schepen van de Galactische Federatie, de Pleiadische, Sirische en Andromedaanse vloot en andere welwillende buitenaardse rassen op je eigen manier op het moment van de Pleiadische Poort activering. En je bent nog steeds uitgenodigd om mee te doen in Zwitserland:

http://portal2012.org/Switzerland.html

Hoewel het 2014 Raam van Mogelijkheden (Window of Opportunity) op 17 mei zal sluiten, zal dat de kans dat de Gebeurtenis (Evenement / Event) in een zeer nabije toekomst plaats vindt niet afnemen. De acties van de Lichtkrachten zullen blijven doorgaan totdat ze als een waterval met de definitieve doorbraak doorstromen. De vrije wil van alle betrokkenen zal bepalen wanneer dit precies zal gebeuren.

Geplaatst door Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2014/05/pleiadian-portal.html

Vertaling: FrankW – [info@frankwithoos.nl]

%d bloggers liken dit: