SaLuSa van Sirius: ‘Jullie fysieke lichamen hebben nog een beetj e tijd nodig om zich aan te passen aan deze hogere energieën…’ via MADAD, 24 september 2013

Nu jullie zon zoveel helderder is op dit moment, schijnt jullie Licht nu ook zo helder en dit staat ons toe om met jullie samen te werken en iedere dag dichterbij jullie te komen. Dit staat ook alle veranderingen toe om zich veel sneller te bewegen, daar jullie wensen nu bijna gelijktijdig worden vervuld. Oefen om zonder angst te wensen en zie voor jezelf hoe het zich manifesteert in jouw realiteit. Zonder angst te zijn is het meest belangrijke punt in jullie huidige transformatie proces, dat is waarom wij jullie constant bewust maken van het feit , dat alleen angst en twijfels jullie er nu van weerhouden om jullie dromen waar te maken. Jullie moeten een manier vinden om die oude herinneringen en gedachten op te schonen/te verwerken, die ervoor zorgen dat je terug kijkt en je afvraagt of datgene waar je over droomt werkelijk datgene is wat je wenst. Wij willen je laten weten dat je dromen je met zekerheid laten zien in welke richting te kijken en ervaar ze daarom als begeleiding op jouw pad. Vertrouw op jezelf, omdat je je nu bewust bent van de basisprincipes binnenin deze gehele Schepping, en dat is dat jullie de schepper zijn van je eigen realiteit en mede-scheppers van de realiteit die jullie delen met alle Wezens die je op je reis ontmoet.

Met het manifesteren van jouw gedachten en wensen in de realiteit komt ook de verantwoordelijkheid voor al jouw handelingen. Wij weten dat dit het feit is waar sommigen van jullie misschien moeilijkheden mee heet, maar weet Lieve Mensen, dat alles schitterend gepland en gewaarborgd is, en geen enkel Wezen zal gekwetst worden door jouw enige gedachte. Ten eerste, worden jullie verschoont van alle ongewilde gedachten, die zullen simpelweg niet langer aanwezig zijn in jullie denkgeest, en ten tweede is er een mechanisme die je zal waarschuwen voordat je in staat bent om kwetsende gedachten te manifesteren. Het is een functie van jullie connectie tussen je hart en je hersenen en het wordt geactiveerd op het moment van jullie voorbereiding om in de hogere rijken te stappen. Degene die voorbereid zijn, hebben reeds opgemerkt dat wanneer dit soort gedachten hun denkgeest binnenkomen, dat daar binnen hetzelfde moment ook een andere gedachte binnenkwam. Deze gedachte was niets anders dan om het oude te laten gaan, onnodig en vandaar dat de eerste gedachte niet voldoende kracht ontving om zich te manifesteren. Dezer dagen kan dat vaak voorkomen, maar wees ervan verzekerd dat al deze oude gedachten niet meer terug zullen keren, dankzij jullie eigen vastberadenheid, verwerken/opschonen en intentie.

Wij genieten erg van het alsmaar dichterbij jullie komen en in staat zijn om zoveel meer met jullie te delen. Wij voelen jullie blijdschap/geluk en wij weten dat jullie klaar zijn voor meer, maar jullie fysieke lichamen hebben nog een beetje tijd nodig om zich aan te passen aan deze hogere energieën. Aan de andere kant, transformeren jullie lichamen sneller wanneer onze energie aanwezig is, dus moeten wij allemaal een balans zien te vinden in onze connectie, omdat onbalans van energie veroorzaakt vermoeidheid binnenin onze lichamen en wij zijn ons bewust van het feit dat het twijfelachtige gedachten kan veroorzaken die door jullie denkgeest vloeien, wanneer jullie niet voldoende rust kunnen krijgen in jullie drukke dagen. Jullie zijn nu zo dicht bij om het punt te bereiken in jullie transformatie dat dit niet meer voor zal komen en wij zullen jullie helpen, door voldoende van onze energie met jullie te delen, om jullie hogere realiteit binnen te gaan die jullie voor jullie zelf gecreëerd hebben .

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben blij dat ik jullie kan vertellen dat ‘heel nabij’ ook ‘heel nabij’ is binnen jullie termen van tijd en voel reeds jullie vreugde hierover. Samen zenden wij zeer krachtige intenties naar de Schepping Krachten en zij staan ons toe om onze dromen en visies te volgen en verder over ons zielenpad te bewegen. Voel de kracht binnenin jullie. Zo is het.

Channeler: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Vertaling: André

%d bloggers liken dit: