SaLuSa van Sirius: ‘Weet dat je niemand dient te overtuigen…’ vi a MADAD, 20 september 2013

Diegenen die aan hun verwerking/oplossing gewerkt hebben zullen de komende dagen enorme gelukzaligheid voelen en in staat zijn om weer eens te relaxen in hun eigen gemoedsrust, maar wij kunnen jullie vertellen dat dit gevoel anders zal zijn dan voorheen, daar het vanuit jullie pure zielsenergie zal komen. Hiermee zal bewustzijn komen dat jullie compleet veranderd zijn en er niets binnenin ‘het oude’ is gebleven, jullie zullen in staat zijn om met je Gidsen en ‘Allen van de Hogere Rijken’ te communiceren die je vergezellen op jullie reis, heel duidelijk en je snelle begrip over hun berichten zal je verbazen. Je gebruikt niet langer alleen maar woorden om jezelf te uiten, maar je pure intentie en gevoelens zullen je toestaan om de juiste energie aan de communicatie toe te voegen, en je zult hetzelfde voelen wanneer het naar je geretourneerd wordt. Sommigen van jullie hebben deze manier van “praten” reeds ervaren, voor hen zal het normaal worden en een zeer plezierige manier om hun gedachten en energie te delen en zij hoeven niet langer de juiste woorden te vinden, daar het gevoel dat ze uitzenden de ander alles zal vertellen.

Op deze manier ben je in staat om zoveel meer van je energie met anderen te delen en zij zullen zich ofwel gelukzalig voelen in jouw gezelschap, of zo snel als mogelijk willen weglopen, omdat zij zich zeer ongemakkelijk zullen voelen vanwege jouw Licht welke direct op hen schijnt en hen al die zware bagage laat zien die zij nog steeds met zich mee dragen. Jij zult hen helpen om eindelijk te beslissen of zij zich samen met anderen naar het Licht en Liefde willen bewegen of dat zij willen blijven voor meer ervaringen. Dat zal een zeer krachtig moment voor hen zijn, omdat zij verbonden zullen zijn met hun hogere wijsheid en het antwoord zeer duidelijk zal zijn. Weet dat je niemand dient te overtuigen, zelfs wanneer het familie of een geliefde is, omdat zij dit niet als hulp zouden zien, wacht op hun roep en wanneer zij er klaar voor zijn, zullen zij het je zeker laten weten.

Ieder moment voelen wij hoe jullie ‘begrip’ verder groeit en jullie reactie daarop brengt ons grote vreugde, en wij intensiveren onze verbinding met jullie, daar wij weten dat jullie klaar zijn voor meer. Wij zeggen alleen ‘meer’ en voegen geen verklaring toe van wat dat is, daar een ieder van jullie verschillende wensen en visies heeft van wat dat zou moeten zijn en wij willen jullie laten weten dat wij in staat zijn om binnen de kortste keren jullie grootste verwachtingen en dromen uit te laten komen, dus focus erop, en maak je intenties duidelijk zonder je zorgen te maken dat ze misschien te mooi voor je zouden zijn. Jullie hebben heel hard gewerkt en de tijd van nieuwe schitterende ervaringen is hier, je hoeft ze alleen maar naar je toe te laten komen en ze te accepteren als je nieuwe, of hogere realiteit en wij weten dat je de betekenis ervan begrijpt.

Voel de Vrijheid, de ware Vrijheid die de realisatie hiervan naar jou toe brengt.

Ik ben SaLuSa van Sirius en het Licht is nu zo helder rondom jullie planeet dat het heel ver schijnt, en het hele Universum voelt de veranderingen die op dit moment plaatsvinden binnenin jullie, binnenin Moeder Aarde en in jullie Melkwegstelsel. Jullie zullen volledig ontwaken tot jullie ware potentieel van Licht Wezen op alle wijzen en manieren die jullie je kunnen bedenken met de wijsheid die jullie nu bij je dragen.

Channeller: MADAD

Vertaling: André

%d bloggers liken dit: