Elrah en eM: ‘Komt het Ritme van Jouw Hart Overeen met het Ritme van Jouw Naam?’ via Steve Rother, september 2013

Elkanders Hart Reflecteren. Introductie van eM.

Ik ben Elrah van de Ritmische dienst en ik moet jullie gewoon even vertellen dat die introductie (van Barbara Rother) prachtig was. Ik ga jullie vandaan niet de hele les geven. Ik ga het overgeven aan, eM. Hij gaat feitelijk over een onderwerp spreken welke mijn verantwoordelijkheid is, mijn gebied van expertise. Ik weet dat jullie erop wachten om met hem te praten, dus heb ik er geen probleem mee om hem de boodschap van vandaag naar voren te laten brengen. Ik vertel jullie dit om verschillende redenen omdat jullie allemaal daarbuiten jullie kleine ego’s hebben. Jullie allemaal hebben jullie eigen gevoel van zelf en jullie eigen persoonlijke boodschap te dragen. Maar ik zal jullie vertellen, wanneer je het in de wereld rondom jou heen gereflecteerd ziet en je hoort de mensen zeggen wat jij aan het denken was, dat je nu weet dat je op de juiste plaats bent omdat dat is wat er Thuis gebeurd. Want zien jullie, het maakt geen enkel verschil of ik jullie de boodschap geef of de Tijdopzichter komt en jullie een prachtige elegante boodschap geeft, of dat eM binnenkomt en jullie slechts een beetje aan het lachen krijgt. Wij geven er niet om omdat het nog steeds dezelfde boodschap is. Het is jullie hart, niet de onze. Het gaat op geen enkele manier over ons, het gaat over jullie. Dus ik hoop dat jullie genieten van dit prachtige gedeelte maar ik kan nergens naartoe gaan, voordat ik jullie één van mijn glimlachen gegeven heb. Oké, daar gaat ie … Ik heb jullie iedere keer te pakken, nietwaar? Goed.

Ik wil jullie er eerst een klein beetje over vertellen omdat het nogal interessant is. Want zie, jullie hebben al jullie waarnemingen van elkaar op de planeet en jullie allemaal kijken naar elkaar en zeggen, “Jij bent anders dan dat ik ben. Jij bent langer. Jij bent korter, jij bent knapper, jij bent lelijker …” Wat het ook is waar jullie elkaar mee definiëren jullie zien jezelf als afgescheiden op aldus vele verschillende manieren, wat zover gegaan is als tot het polariseren van jullie landen. Jullie zijn zo gepolariseerd nu dat wanneer één persoon dit zegt en een ander zegt dat, jullie een zware tijd krijgen om ook maar iets gedaan te krijgen omdat jullie de dingen heen en weer balanceren. In een zeer korte tijd, zullen jullie een egaliserende energie hebben en gaan jullie mogelijkheden hebben om samen te komen zoals wij dat hier Thuis doen. Wij geven er niet om wie er naar voren komt. Wij geven er niet om wie luistert, wie er spreekt, of hoe het kanaal zichzelf noemt. Jullie beginnen nu allemaal op een nieuwe manier te luisteren en dat brengt de kanalen in jullie allemaal naar buiten; jullie eigen inspiratie en spirit binnenin jullie lichaam verandert zich gewoonweg prachtig. Dus, zal ik jullie vertellen dat dit deel uitmaakt van de nieuwe energie en jullie allemaal kunnen opzettelijk beginnen meer van jullie eigen spirit te dragen als bewuste scheppers op deze planeet. Wij hopen dat jullie net zoveel plezier zullen hebben als wij hier Thuis, want wij lachen hierboven de gehele tijd al kijkend naar alle grappige dingen waar jullie mensen in verzeild raken. Het zal niet lang duren voordat jullie je om kunnen draaien en om ons kunnen lachen. Het is oké, dat kunnen jullie doen, wij kunnen het hebben; het is geen probleem. Weet slechts dat het een prachtig spel is en wij hopen dat jullie er plezier mee zullen hebben.

Espavo iedereen.

Je Bent een Gebalanceerd Mens aan het Worden

Groeten, Ik Ben eM.

Ik ben zo blij om hier te zijn deze dagen want er is zoveel gaande en ik vertel jullie dat de Opzichter (Steve) een beetje een probleem specifiek met mijn energie heeft. Hij probeert er het ritme voor te vinden. Hij zegt, “Nee, het klinkt teveel als de Opzichter van de Tijd.” Dus heeft hij alle soorten van problemen met het uitproberen van waar Ik Ben, en deel van het probleem is de polariteit waarmee jullie alles zien. Het is niet verkeerd; Het is hoe jullie op de planeet Aarde groot gebracht werden. Jullie zijn in een zeer gepolariseerde situatie geweest, in een gebied van dualiteit levend. Wel, jullie zien dingen zoals zwart en wit en boven en beneden, en goed en fout en al het andere daarvan. Nu beginnen jullie alles in een volledig ander perspectief te zien, want jullie beginnen de mogelijkheden te zien. Nu hebben jullie het, want jullie zijn de scheppers en jullie creëren via jullie keuzes. Zeer eenvoudig, zeer gemakkelijk om te begrijpen wanneer je achterom naar jouw leven kijkt, maar vooruit kijkend is het volledig anders en zeer uitdagend om te zien. Welnu, de polariteit waar de Opzichter het moeilijk mee heeft, met mij, is dat ik gebalanceerd ben. Ik ben niet mannelijk of vrouwelijk. In feite, heeft hij zelfs moeilijkheden met de woorden. Daar zijn geen woorden voor en dus heeft hij uitdagingen en, natuurlijk, komen alle leraren naar voren om hem de woorden te geven. Het is een nieuwe uitstrekking voor hem, een nieuw gebied om een gebalanceerd menselijk wezen in extreme polariteiten niet te omschrijven. Jullie allemaal keren je in deze richting en er gebeurd hier aldus veel. De vrouwelijke energie is naar de planeet Aarde terug aan het komen. Jullie hebben allemaal geweten dat het eraan komt, want jullie hebben de ommekeer in de mannelijke energie en de mannelijke dominantie gedurende jaren op de planeet Aarde gezien. Jullie hebben er allemaal een indrukwekkende tijd mee gehad. Wel, in ieder geval sommigen van jullie. Natuurlijk, sommigen van jullie zijn ook de slachtoffers geweest. Jullie hebben allemaal jullie spelletjes gespeeld, maar nu is het tijd voor de verandering, nietwaar?

Nu, hier is de situatie. De balans komt eraan maar jullie hebben nog nooit eerder gebalanceerd. Jullie gingen door het balanceren heen van het ene naar het andere uiterste en iedere keer hebben jullie dat op dezelfde manier gedaan: jullie bewogen. Oh, jullie herinneren je de tijden niet dat de vrouwen de leiding op de Aarde hadden. Wij kunnen jullie vertellen dat jullie je dit niet herinneren, maar jullie maakten er net zo erg een zootje van als de mannen er een zootje van gemaakt hebben, dus maak je er maar geen zorgen over. Weet gewoon dat het altijd deze uitbalancering heen en weer geweest is. Wij gaan jullie in het midden tegenhouden, jullie een kans geven om adem te halen en te ervaren hoe balans aanvoelt. Dit is het gebied van trialiteit waar jullie naartoe verhuisd zijn, weg van de dualiteit. Het is bijna alsof er bijna een nieuw gedeelte van jezelf is waar jullie over proberen te leren en jullie vragen je af, “Hoe gebruik ik dit in mijn dagelijkse leven? Hoe kan ik daardoor balans krijgen?” Wel, er komen enige nieuwe gedeeltes aan en ik zal een paar van deze gedeeltes met jullie delen vandaag. Het is gemakkelijker voor de Opzichter aan het worden om mijn energie te dragen; hij heeft het nu vier of vijf keren gedaan dus denkt hij dat hij een expert aan het worden is. Wij hebben echter enige verrassingen voor hem, want hij is alleen in staat om maar zoveel vrouwelijke energie te dragen in dit werkelijke mannelijke lichaam van hem, en hij heeft zijn geloofssystemen welke zo nu en dan nog steeds in de weg komen, dus dat zullen wij in orde maken, maak je geen zorgen.

Het Balanceren van de Mannelijke en Vrouwelijke Energieën in een Ieder van Jullie

Wij gaan over jullie trilling in de wereld spreken. Wij hebben er altijd over gesproken en feitelijk, is dit Elrah’s terrein; dit is zijn werk. Hij toont jullie hier de verschillende manieren om met trilling te werken en hoe jullie dat al doen. Een ieder van jullie heeft een trillingshandtekening zeer diep binnenin jullie zitten. Het wordt feitelijk geassocieerd met handtekeninggeluid waar wij eerder over gesproken hebben, dus er zijn vele verbindingen hier die jullie in verscheidene gebieden zullen zien. De handtekeningtrilling is jullie eigen trilling, het is jullie trilling op de manier dat jullie beslisten het op Aarde in dit fysieke lichaam te dragen. Sommigen van jullie dragen een zeer mannelijke, krachtige energie en anderen van jullie dragen een zeer vrouwelijke energie; jullie spelen heen en weer en jullie beslissen om jezelf op verschillende manieren tot uitdrukking te brengen. Wel, dat is wat er veranderd is. Het gebied is nu voor jullie open om in de polariteit te balanceren waar de vrouwelijke energie terug naar binnen kan komen. Mannelijke energie is meer krachtig geweest dan de vrouwelijke creatieve of toegevende energieën, alles van wat een deel van een ieder van jullie uitmaakt. Gedurende vele levensspannen hebben jullie een gewoonte ontwikkeld om als de ene of de andere binnen te komen, en velen van jullie hebben zelfs jullie voorkeuren geperfectioneerd in hoe je het spel op de planeet Aarde wenst te spelen. De meesten van jullie zijn vele keren als een man of vrouw binnengekomen omdat jullie je er comfortabel mee voelen. De Opzichter voelt zich zeer comfortabel in een mannelijk lichaam maar voelt zich zeer oncomfortabel met de vrouwelijke energie; Hij had keus met zijn voorkeuren aan het begin van deze incarnatie. Nu dat de energieën veranderd zijn, kunnen jullie allemaal beginnen te balanceren en hebben dat al gedaan. De uitdaging komt vanuit jullie geloofssystemen, die delen van jullie van een lange tijd terug die zeggen, “Oh, ik moet op deze manier zijn,” of “Oh, ik moet op die manier handelen.” Dit gebeurde niet zo lang geleden met de Opzichter en de Opzichter van de Opzichter. Zij waren in Amsterdam op de homoseksuele afdeling van het rode Licht district en Barbara zei, “Ik moet mijn schoen veteren. Kan jij mijn tasje voor een moment vasthouden?” Plotseling was zij ergens ander en de Opzichter stond daar, haar tasje vasthoudend en hij besefte dat hij zich zeer oncomfortabel voelde met wat hij aan het doen was. Ze hadden er allemaal groot plezier over en gingen verder, maar het bracht nochtans de oncomfortabelheid van de gewaarwording van seksualiteit naar boven. Deze zijn de gebieden welke jullie als eerste zullen blokkeren bij het vinden van jullie balans. Jullie allemaal hebben de capaciteiten en jullie gaan in deze richtingen die zo prachtig zijn om naar te kijken, jullie allemaal te zien streven voor volmaaktheid. Dat is wat jullie zijn. Jullie moesten onvolmaaktheden op jullie nemen om hier te zijn. De planeet Aarde is een onvolmaakte plaats. Jullie moeten jullie onvolmaaktheden verbergen terwijl jullie hier zijn en jullie streven naar volmaaktheid. Het is zo prachtig. Jullie zijn zo ongelooflijk.

Een Nieuwe Gevoeligheid tot Trilling
Jouw Naam: De Reflectie van JOU in het Universum

Jullie hebben er geen idee van waartoe jullie in staat zijn, maar jullie staan nu op het punt om dat uit te vinden. Ik zal jullie vertellen over het andere terrein, wat het terrein van Elrah is, trilling. Jullie allemaal zijn op een nieuwe manier gevoelig met betrekking tot trilling, hoewel jullie het nog niet ontdekt hebben. Wat jullie waargenomen hebben is jullie ongemakkelijkheid waar jullie al mee gebouwd hebben. Velen van jullie hebben levensstijlen opgebouwd, woningen, werkplaatsen, carrières, en relaties en plotseling voelden velen van jullie zich ontevreden, zeer oncomfortabel met waar jullie er behoefte aan hebben om te veranderen, maar helemaal geen aanwijzing hebben om het op welke manier of om wat te doen. Wij zullen jullie nu enige zeer eenvoudige ideeën geven en Elrah zal terugkomen en doorgaan dit werk een beetje meer te perfectioneren. Maar wat wij jullie vertellen is dat jullie vele keren door jullie eigen stem beïnvloed worden, en het woord dat jullie het meest herhalen en rechtstreeks naar jullie hart gaat is jullie eigen naam. Hoe kreeg je die naam? De meesten van jullie keken over de schouder van jullie vader of moeder toen zij namen aan het uitzoeken waren, jouw naam uitschreeuwend om te proberen tot hen door te dringen. Dan zouden zij zeggen, “Wat denk je van deze naam? Deze naam klinkt … maar ik vindt deze acteur leuk dus ik zal mijn kind naar een filmster vernoemen.” Veel mensen eindigen met alle soorten van verschillende ritmes en namen die niet bij hen passen. Waarom passen zij niet bij hen? Het is zeer eenvoudig, het is een ritme. Je kunt jouw naam ietwat veranderen door een extra letter aan het einde of in het midden eraan toe te voegen. Je kunt zelfs iets weghalen om het ritmepatroon van jou naam te veranderen. Jouw naam is de reflectie van jou in het universum en jouw geloof. Wanneer je die naam hoort, ben jij het. Verzeker je ervan dat het iets is waar je van houd, en zo niet, begin jouw universum te creëren door te veranderen hoe jij genoemd wordt. Er is geen probleem; het wordt voortdurend op de planeet Aarde gedaan. Nu vertellen wij jullie dat jullie naam op jullie vooruitloopt en dat jullie ongelooflijk gevoelig worden jegens de trilling welke gereflecteerd wordt tegen het universum en weer terugkomt naar jullie. Jullie kunnen nu op nieuwe manieren zien.

Muziek en Ritme: De Nieuwste Manier van Leren

Welnu, er is een interessant iets dat de Opzichter gezegd heeft en ik haat het om dit te doen, maar na verscheiden jaren moet ik hem ietwat corrigeren. Nu raakt hij in paniek maar hij zal over een minuut kalmeren. Hij zegt, “Wat bedoel met mij te corrigeren?” Simpel, hij heeft de mensen verteld dat er een ongewoon deel van jullie brein geweest is dat te maken heeft met muziek. Ik vertel jullie dit om diverse redenen, omdat jullie het allemaal op verschillende manieren gebruikt hebben, zelfs als jij jezelf niet als muzikaal beschouwt. Het zijn deze ritmes die de basis zijn van alles wat jullie noemen muziek. Het is feitelijke een ritmisch patroon. Neem alles stukken die aan jullie gegeven werden, die jullie uit het hoofd en via taalcentrums moesten leren. Neem dan al die stukken die je niet op die manier kon leren en de dingen die je leerde toen je een kind was via muziek zoals het alfabet. Velen van jullie leerden liedjes die je als kind zijnde herhaalde omdat zij in een ander deel van jullie brein verblijven. Wat wij jullie vertellen is dat er geen muzikaal deel van jullie brein is. Dat is de correctie van wat de Opzichter gezegd heeft dat er een muzikaal deel van jullie brein is dat je kunt ontwikkelen en gebruiken. De volledige rechter hemisfeer van jullie brein gaat met muziek om; er is een sectie net boven het oor en een andere sectie daar, welke specifiek met muziek omgaan. Hoewel velen van jullie binnenkwamen met het hoogst ontwikkelde muzikale deel van jullie brein, zijn er slechts zeer weinigen van jullie die het voor muziek gebruiken. Het gaat niet noodzakelijkerwijs over muziek, het gaat over ritme. Diegenen van jullie die iets geleerd hebben zoals het alfabet met gebruikmaking van muziek, kunnen zich de letters van het alfabet herinneren zonder hen te zingen. Dat is gemakkelijk, maar ik zou bereid zijn om te wedden dat de meesten van jullie het niet kunnen doen als je de melodie verwijdert. Je moet nog steeds gaan van; A, B, C…stop. D, E,F,G … H,I,J,K … L,M,N,O,P … het is een ritme voor jullie. Dat is waar jullie je kennis op gebaseerd hebben en dat zal de nieuwste manier van leren zijn, want het vereist niet van jullie om nieuwe groeven/er een sleur van te maken en om onophoudelijk de linkerzijde van jullie brein te versterken.

Zorgt het Ritme van Jouw Naam ervoor dat Je Glimlacht?

Welnu, het rechter gedeelte van jullie brein hebben wij altijd vergeleken met de Hemel en het linker gedeelte hebben wij altijd met de Aarde vergeleken. Het rechter gedeelte van het brein ziet alles – mogelijkheden, kansen, energiestromingen en al het andere van de dingen waar wij hier Thuis mee te maken hebben. Jullie proberen alles te labelen. “Het kan niet echt voor mij zijn totdat ik het in een kader kan plaatsen met een label eraan.” Dat is wat het linker gedeelte van het brein doet, maar de muziek gedeelten zijn specifiek de ritmes en dat is waarom wij jullie vragen om als eerste jullie eigen naam in overweging te nemen, een enorm groot gedeelte van jullie eigen reflectie. Wat is het ritme van jouw naam en past het bij jou? Dat is de grootste vraag, want jullie zullen beginnen door kleine dingen aan te passen om jullie weg door de wereld heen makkelijker te maken, of eenvoudigweg om het het pad van de minste weerstand te maken. Dat is waar de magie ligt, in alle delen waar je vanuit het hogere perspectief kunt zien dat jullie nog nooit eerder in staat waren om te ontdekken. Het is een nieuwe wereld. Jullie maken er allemaal deel van uit op een zeer prachtige manier en ik zal hier zijn om jullie te helpen dat op meer manieren te reflecteren dan dat jullie je voor kunnen stellen. Begin bij hoe je genoemd wordt. Hoe noemen ze jou? Hoe wordt je aangesproken? Hoe is dat? En hoe kan je het veranderen naar waar, wanneer jij jouw naam hoort, je glimlacht?

De Familie van E

Er zijn velen van jullie die zijn van de Familie van E. Ik zal eenvoudig zeggen dat het de familietrilling is die wij dragen in wat de Opzichter noemt De Groep. Wij gebruiken dat woord niet, De Groep. Wij gebruiken helemaal geen woorden om onszelf te omschrijven; het is een ritme en het is een zeer prachtig deel van ons dat voor jullie allemaal slechts beschikbaar kan zijn via jullie eigen hart. Het gaat niet over ons die jullie wat dan ook leren; het gaat over het helpen van jullie om jullie je eigen hart te laten herinneren. Jullie hebben er zoveel van genomen en ervan terzijde gezet zodat jullie dit spel konden spelen van het net doen alsof je een mens bent die pretendeert onvolmaakt te zijn. Jullie doen het behoorlijk goed en jullie kunnen nu de volgende stap nemen. Het wordt zeer goed gedaan. Jullie volmaaktheid begint op vele prachtige manieren gezamenlijk terug te komen, en deze zijn de volgende stappen naar menslievendheid.

In het Begin, Was Daar een Lachen

Jullie allemaal hebben een verantwoordelijkheid voor alle anderen op de Aarde. Jullie zijn allemaal met elkaar verbonden; jullie maken allemaal deel van elkaar uit en jullie kunnen niet deze vinger van die vinger scheiden zelfs als de vingers niet van elkaar afweten, nietwaar? Wel, dit is wie jullie zijn, en jullie beginnen dat te her/erkennen en versterken de verbindingen welke jullie allemaal op de meest prachtige manieren met elkaar verbindt. Ik deel één ding met jullie … een lachen … want dat is één van de grootste trillingen die er door het Universum heen bestaan. In het begin, was er een geluid en het was een lachen. Het creëerde alles en het was de meest prachtige expressie van licht op de planeet Aarde. Het zal jullie vele boodschappen brengen, dierbaren, maar Elrah trad terzijde zodat ik binnen kon komen en jullie deze ene kon brengen en zodat jullie gewend zouden kunnen raken aan mijn ritmes. Een klein beetje van mijn energie wordt tamelijk anders tot uitdrukking gebracht, want ik probeer zoveel van de balans van het mannelijke/vrouwelijke door dit lichaam heen te dragen als ik kan. Niet gemakkelijk, niet gemakkelijk. We zullen eraan werken maar ondertussen, weet dat ik van jullie houd. Jullie hebben zoveel belangrijkheid hier. Jullie hebben er geen idee van wat jullie aan het doen zijn en met zulke gratie. Blijf doorgaan met het ongelooflijke werk en weet dat wij hier zullen zijn met ideeën, concepten en gereedschappen voor jullie om te gebruiken in jullie nieuwe bekrachtigde rol. Jullie worden bewuste scheppers, iedere stap op de weg wandelend met het volledige bewustzijn van jullie spirit. Het is het meest prachtige iets dat wij aan deze zijde van de sluier gezien hebben … ooit. Dank je wel daarvoor.

Het is met de grootste eer dat ik aan jullie vraag om elkaar met respect te behandelen. Koester elkaar bij iedere kans en vergeet niet om goed met elkaar te spelen. Maar voordat ik vertrek, denk ik dat ik jullie moet achterlaten met een klein lachen. ~tee hee~

Espavo.

De Groep

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

http://lightworker.com/beacons/2013/2013_09-RhythmName.php

%d bloggers liken dit: