Saul: ‘Het menselijke collectief maakt de essentiële keuze om va n richting te veranderen…’ via John Smallman, 15 september 2013

Enorme veranderingen doen zich steeds sneller over de gehele wereld voor, en de mainstream media zijn niet in staat om ze nog langer te negeren. Ja, ze kiezen nog steeds, heel zorgvuldig, welke kwesties ze zullen behandelen, maar zelfs aan die zelf opgelegde censuur wordt vrij regelmatig voorbijgegaan, en met zoveel alternatieve nieuwsbronnen die nu beschiknaar zijn, worden de mainstream netwerken steeds irrelevanter. Transparantie ligt in de ascendant, deel uitmakend van de Nieuwe Tijd, en vele moedige klokkenluiders zijn het dikke en verduisterende vuil aan het schoonmaken dat zich gedurende de eonen heeft opgebouwd op de ramen van de meest geheime en verborgen instellingen van degenen die jullie wilden controleren.

De tijden van de misleiding van de mensheid door een kleine kliek van egocentrische en zelfbenoemde, grandioze elites is voorbij. Geheimhouding, die altijd angst-gebaseerd is, zwicht voor de Liefde, en de Liefde omarmt innig, compassievol, en enthousiast alles en iedereen op Haar pad, en allen bevinden zich op Haar pad. Er is echt geen manier om aan de Liefde te ontkomen, en daarvoor mogen jullie je hemelse Vader bedanken, die jullie alles biedt, en absoluut niets onthoudt!

Ontwaken uit de nachtmerrie van de illusie is jullie onvervreemdbare recht, en jullie bereiden je er allemaal op voor om dat te doen door ijverig te werken aan de problemen die in jullie bewustzijn openbarsten, je onmiddellijke aandacht opeisend. In de meeste gevallen is het slechts zaak ze te observeren, erkennen, ze te bedanken voor hun intentie om jullie langs jullie levenspaden te helpen, en als ze niet in afstemming zijn met de Liefde, ze gewoon los te laten. Je hoeft niet echt iets met ze te doen. Zodra ze worden gezien, erkend en bedankt zullen ze oplossen, jullie stress-niveaus verminderend, en jullie gevoel van vrede, van tevredenheid, verhogend.

En natuurlijk barsten deze kwesties ook voor het collectief op een zeer grote schaal open, en ze worden zeer goed gedemonstreerd door de internationale onderhandelingen en discussies over het conflict in Syrië. Er zijn ook de economische, sociologische, armoede en religieuze problemen van de wereld, die uiteindelijk de dringende aandacht krijgen die nodig is om ze op te lossen. Dit alles laat heel duidelijk zien dat het menselijk collectief de essentiële keuze aan het maken is om van richting te veranderen en naar de problemen te kijken vanuit een nieuw en veel wijzer perspectief. De collectieve wil is voor vrede, veiligheid en overvloed voor al haar leden, en het begrijpt dat krachtige of dogmatische interventie niet de weg is naar de bevredigende oplossing van deze problemen.

De wijsheid van de Nieuwe Tijd is onmiskenbaar over de gehele wereld, terwijl mensen samenkomen om te discussiëren en doelgericht en transparant te onderhandelen, met achterlating van de oude destructieve verdenkingen die voorheen alleen dienden om jullie verder van elkaar af te scheiden, zowel in de internationale arena als in het persoonlijke. De hoek is omgeslagen, de Liefde is binnen genodigd, en de wijsheid, warmte, en compassie die het ondersteunt, zal ervoor zorgen dat er geen weg terug meer is, en dat de intentie rechtvaardig en eerlijk te zijn in alle situaties en relaties, wordt gehandhaafd.

Blijf Liefde sturen naar elk gebied van de wereld waarvan je je, individueel, intuïtief geleid voelt om Het aan te bieden. Wat jullie hebben gedaan is zeer effectief. Al jullie individuele inspanningen brengen de essentiële veranderingen binnen – de veranderingen ten goede die jullie wereldwijd beginnen te zien – door het samen mengen in een reeks van krachtige energiegolven die samengaan met het goddelijke Liefdesveld, die de planeet omhult en enthousiast mensen aanmoedigt om hun hart te openen, en toe te staan dat Het hen overgiet.

Jullie liefdevolle intenties zijn een essentieel onderdeel van jullie ontwakingsproces, en jullie incarneerden om ze in praktijk te brengen. Velen van jullie voelen zich moe, zelfs in de steek gelaten of teleurgesteld, omdat het erop lijkt dat jullie hieraan hebben gewerkt met zo weinig zichtbare resultaten. In feite zijn de resultaten die jullie bereiken bepaald verbijsterend, dus blijf je Licht hoog dragen en weet dat wat jullie doen de beoogde resultaten bereikt. Dit zal jullie duidelijk worden als jullie jullie twijfels kunnen loslaten en jezelf toestaat jezelf te prijzen, en elkaar, vanwege de vastberaden en zeer succesvolle prestaties die jullie liefdevolle intenties tot bloei brengen.

Zonder jullie inspanningen zou er geen ontwaken zijn. Jullie zijn hier om te doen wat je doet, en de eerbewijzen die jullie ontwaken wachten, gaan voorbij aan alles wat jullie je maar kunnen voorstellen. Blijf volhouden. Ja, jullie hebben deze aansporing vaker gekregen, maar falen is onmogelijk! En jullie doorgaande inspanningen zijn nog steeds een essentieel onderdeel van het goddelijke plan.

Met heel veel liefde, Saul.

Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/

Vertaling: René

%d bloggers liken dit: