Het Manuscript van Overleving – Deel 354: ‘De Werkelijke Smaak v an Vrijheid…’ via Aisha North, 15 september 2013

Pockets+of+Fresh+Air.jpg

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, zit er een soort van versnelling in de lucht, alsof iets dat lang verwacht werd begonnen is diens aankomst aan te kondigen. Eerst, zal dit alleen opmerkbaar zijn als kleine geïsoleerde gebieden van zuivere lucht, waar alles lichter en helderder schijnt te zijn, en waar jullie jezelf rustend waar zullen nemen alsof jullie op je gemak zijn met alles dat bestaat. Daardoor, zal het zijn alsof je werkelijk als nieuw geboren bent, alsof je met een schone lei opnieuw begint, ontdaan van wat voor schrammen van al het oude wereldse geploeter en moeilijkheden dan ook. We weten dat voor sommigen van jullie, dit mag klinken als een droom die ver verwijderd is, terwijl voor anderen, deze woorden op alle soorten van manieren waar zullen klinken. Maar geloof ons alsjeblieft wanneer wij zeggen dat deze kleine geïsoleerde gebieden van weelderige tevredenheid en gemak nu op het punt staan te beginnen uit te breiden voor jullie allemaal.
In het begin zal er niet veel waarneembaar zijn, want zij kunnen, om mee te beginnen, komen als kleine blinkers aan de horizon. Maar net zoals een groot schip ver daarbuiten bij nacht op de zee alleen opgemerkt zal worden als een kleine vlek dat kruipend naderbij komt, zullen deze blinkers of glimmers van Licht ermee beginnen zich sneller uit te breiden terwijl zij op hoge snelheid dichterbij lijken te komen. Dus weet dat zelfs als jij jezelf niet rekent onder diegenen die al hun eerste kleine voorproefje van dit Nirvana gehad hebben, weet dat ook jij weldra die smaak van vrijheid in jouw werkelijke beenderen zult proeven, en wanneer je dat doet, zal het een gevoel van vrijheid achterlaten dat zal blijven hangen.
En voor al diegenen van jullie die deze zoete smaak al op hun lippen gehad hebben, al was het slechtst voor een fractie van een seconde, weet dat dit inderdaad de werkelijke smaak van vrijheid is, een vrijheid die niet slechts even aan komt wippen om hallo te zeggen en om daarna in de lucht op te lossen. Nee, dit is inderdaad de werkelijke smaak van de toekomstige JIJ, degene die zichzelf gesetteld gewaar zal worden in een gloednieuwe manier van leven, waar alle oude koeien in de sloot slechts dat zijn, verdwenen om nooit weer terug te keren. Dus neem een snuif in de bries en zie of jij ook één van deze geïsoleerde gebieden van frisse berglucht rondom jou heen kunt vinden, en wij garanderen je dat zelfs als de lucht die je inademt meer onderdrukkend en gluiperig aanvoelt dan ooit, deze kleine geïsoleerde gebieden van helderheid ertoe gebonden zijn om jouw leergierige hart nu iedere dag te kunnen vinden. Zoek en gij zult vinden zoals zij zeggen, of eerder, houd jezelf gereed, want je zult gevonden worden door deze levengevende capsules van vrijheid die als vanuit het niets tevoorschijn beginnen te komen.
The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan –
Website: www.aishanorth.wordpress.com
#aishanorth

%d bloggers liken dit: