GaiaPortal: ‘Uitgebreide Grote Poort Activiteiten koppelt Kosmis che Energetische Verbindingen voor alle Hue-Wezens…’ door ÉirePo rt, 14 september 2013

Uitgebreide Grote Poort Activiteiten koppelt Kosmische Energetische Verbindingen voor alle Hue-Wezens op dit moment. Dergelijke verbindingen zijn nu nodig als voorloper van de periode van ‘volledige openheid’ (full disclosure).

Alle Hue-Wezens ervaren verhoogde gevoeligheden op alle niveaus, inclusief de ledematen van het 3D lichaam zoals handen en vingers, voeten en tenen, mond, tong en tanden en het kruinchakra.

Aanbevolen voor Hue-Wezens in deze tijd wordt Zelf-geduld, rust (fysiek), en stilte als de veranderingen in de hogere-Dimensie DNA voortgaan. Dit resulteert uiteindelijk in het gereed komen van het energetische Kosmische DNA raster dat nodig is voor het Kosmische Hue-wezen Ascensieproces.

Vertaling: Frank Withoos http://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com

#gaiaportal

%d bloggers liken dit: