Ashtar on the Road Teleconference: ‘Onze bedoeling is om Lief te hebben – Dat uit te drukken. Dat te leven. En er mee te bekrach tigen…’ 10 september 2013

Ashtar: Gegroet Geliefde Familie! Wij zijn verrukt omdat jullie, Geliefde Lichtwerkers, Ashtar familieleden, en de wereld, aan het spreken zijn, en de stemmen zijn verenigd! En de stemmen zeggen: “Nu Vrede! We zijn klaar met oorlog, we zijn klaar met meer een cyclus van meer dan 26.000 jaren van boosaardige, hond-eet-hond, en zelfs mens-eet-kind soorten activiteiten, broeder tegen broeder en zo voorts. We zijn er klaar mee – het is voorbij!!!”

“En als ik zeg ‘we’ is dat omdat we met jullie samen zijn, omdat jullie ons gevraagd hebben te komen in jullie eigen Goddelijke verwerkelijkingen van Wie Jullie Werkelijk zijn, en om jullie Ascentie te doen, die jullie jezelf beloofden te doen, al lang geleden en hier ver vandaan!

%d bloggers liken dit: