Ann Albers en de Engelen: ‘Verandering is Natuurlijk…’ Week 38, September 2013

Engel.jpg

Het is de aard van het Universum om uit te breiden. Verandering is onvermijdelijk en hoewel jullie allemaal door zeer natuurlijke periodes van winterslaap heengaan, zullen er ook fasen van jullie leven zijn wanneer het tijd is om het oude los te laten om ruimte voor het nieuwe te maken.
Dit kan zo eenvoudig zijn als het wegdoen van oude kleding om kleding te krijgen die jou beter bevallen. Het kan het loslaten van een woning zijn waar je niet langer van geniet ten gunste van eentje die meer financiële flexibiliteit en vrijheid verstrekt. Het kan betekenen het opgeven van een oude manier van denken om groter geluk toe te staan. Wanneer het ook is dat je iets nieuws wilt creëren, is het natuurlijk dat je zult ontdekken dat je iets los moet laten ofwel binnenin of buiten jezelf om ruimte hiervoor te maken.
Dus vraag jezelf wanneer je dat wat je ook maar in jouw leven wilt brengen in overweging neemt, “Wat zou ik op moeten geven? Zou ik oude gedachtepatronen op moeten geven? Zou ik een compromis met wat dan ook moeten maken? Zou ik mijn leven op wat voor manier dan ook moeten veranderen? Is er wat voor weerstand dan ook in mij jegens deze verandering?” Want als er weerstand is, is het mogelijk dat je nog niet gereed bent voor jouw creaties om in het bestaan te komen. Jouw gehele wezen moet uitgelijnd zijn met dat wat jij wilt creëren.
Verandering is natuurlijk dierbaren. Soms geef je oude comfortabele gedachten en dingen op om een grotere vreugde te hebben. En toch zoals een kind het oude speelgoed loslaat waar hij of zij niet langer meer mee speelt, is er waarschijnlijk een beetje nostalgie en misschien zelfs een beetje weerstand. Alles in jullie levens, nochtans, is geboren van de energie van God. Het verandert eenvoudig van vorm.
God Zegent jullie! Wij houden heel veel van jullie.

%d bloggers liken dit: