Aartsengeloi van de ELOHIM: ‘ Boodschap aan de Planeet Aarde…’ via Karen Doonan, 14 september 2013

Birth+of+the+New+Earth.jpg

Gegroet geliefden, wij zijn de Aartsengeloi van de ELOHIM en wij komen om te begeleiden en te ondersteunen in deze tijd van GROTE energetische opwaarderingen, zowel aan het menselijke voertuig waarin jullie geïncarneerd zijn als ook aan de planeet waarop en waarin jullie geïncarneerd zijn. De nieuwe coderingen werken eraan om de lagere dimensionale frequenties los te laten en wij begeleiden voor jullie ALLEN om het toe te staan te STROMEN. Stevig vasthouden aan dat wat jullie GELEERD werd dat jullie menselijke levenservaring is zal erop toezien dat jullie frequentie wild begint te fluctueren. Dit dient niemand geliefden, het minst van ALLES ZELF. Diegenen die ernaar streefden om in te dammen en te onderdrukken wisten dat dit moment zou arriveren en aldus programmeerden zij de frequenties om tot actie over te gaan wanneer zij beginnen te ontbinden. Het is dit tot actie aanzetten waar velen van jullie nu doorheen gaan en wij begeleiden voor jullie om te allen tijde tijdens dit proces VERTROUWEN en GELOOF in ZELF te hebben.
JULLIE incarneerden niet in/naar deze dimensionale tijdlijn om ingedamd en onderdrukt te blijven geliefden en ALLEN reiken nu uit om jullie energetisch te helpen. Voor velen van jullie zal dit een beproevende tijd zijn, maar toch is deze beproevende tijd jullie tijd van het LOSLATEN, LOSLATEN van de pijn van de GECREËERDE menselijke levenservaring met het oog op dat jullie mogen beginnen om jullie werkelijkheid via ZELF te manifesteren, via de hartruimte en vanuit de frequenties van de LIEFDE welke in WAARHEID IS. Begrijpen jullie onze begeleiding dierbaren?
Diegenen die hier zijn om jullie op het menselijke fysieke niveau door dit proces heen te helpen hebben hun plaatsen ingenomen dwars over de wereld heen binnenin het menselijke ras. Het werk van ons kanaal breidt zich nu uit en verdiept zich. Werkend om te VERBINDEN via de LIEFDE welke in WAARHEID IS. Deze menselijke levenservaring is niet wat er aan jullie geleerd werd, het leven in het universum is niet wat er aan jullie geleerd werd en wij begeleiden dat het proces dat nu volledig onderweg is jullie deze WAARHEID zal laten zien.
Wij sturen verdere coderingen uit van 333, 222 en 77 aan ALLEN die hier zijn om nauw met ons samen te werken. Wij sturen uit de frequenties van ZILVER, TURKOOIS en SCHARLAKENROOD en vragen dat ALLEN die hier zijn om met ons te werken deze coderingen en frequenties binnenin de hartruimte plaatsen en de ontbinding toestaan om de OVERGANG binnen te gaan. Het is niet mogelijk om een ras te helpen ondertussen zijnde GEBONDEN AAN DAT RAS en wij vragen voor onze afgezanten van het LICHT om LOS TE LATEN en te allen tijde te ZIJN.
Dit proces is niet lineair, het is niet logisch en toch is het noodzakelijk voor de loslating van de lagere dimensionale frequenties van de resulterende duidelijkheid van visie dat verkregen wordt door door de OVERGANG heen te gaan. Geliefden jullie zijn in het geboortekanaal, het mag bij tijden donker toeschijnen te zijn maar het geboortekanaal is waar jullie verhuizen van 3D Aarde naar de Nieuwe Aarde. Een baby die geboren wordt probeert niet om om te keren en terug te gaan naar de schoot, de baby plaatst diens volste VERTROUWEN in het proces en wordt afgeleverd naar buiten de wereld in. Gebruik deze analogie wanneer jullie dat moeten geliefden, want het pad dat jullie nu bewandelen vraagt voor dit niveau van VERTROUWEN en van GELOOF in ZELF, want jullie zijn zowel de moeder als het kind in dit scenario en dit zal aan jullie in technicolor getoond worden.
Wij sturen in deze tijd veel LIEFDE uit aan ALLEN die nu bewegen, verschuiven en in/naar de WAARHEID komen op nieuwe niveaus van hun Wezen. De pracht van de LIEFDE welke IS zal WAARHEID aan nieuwe niveaus laten zien geliefden. Ontspan en BEN want ALLES is niet zoals het toeschijnt te zijn voor jullie blote menselijke ogen. ALLEN komen nu bijeen om zich te verheugen met betrekking tot de geboorte van het menselijke ras in WAARHEID in/naar de Nieuwe Aarde en om het GOUDEN TIJDPERK VAN DE MENSHEID in WAARHEID te creëren, in het UNIVERSUM van 3, in de oude 3d Aarde context van een lineair jaar genaamd 2013.
ALLES ZAL GEDAAN WORDEN UIT NAAM VAN DE LIEFDE WELKE IS, dat deze frequentie helder VOOR ALLEN OM TE ZIEN en ALLEN OM TE ACCEPTEREN mag stralen. DE GEBOORTE IS NU geliefden, want ALLEN ZIJN ÉÉN en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
Wij zijn de Aartsengeloi van de ELOHIM en wij lopen eeuwig bij jullie.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Karen Doonan, all rights reserved
http://www.crystalline-sanctuary.com
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this copyright notice is clearly stated. Article must remain free to access at all times and no permission is granted to change the format, which is written, of this article.

%d bloggers liken dit: