INLEIDING van het boek: ‘de aarde vindt zichzelf opnieuw uit’, doorgegeven door de Aartsengel Chamuël, gechanneld door Christop h Fashing.

Van: winnyd, een belangrijk boek voor deze tijd, voor nu..

Aartsengel Chamuël: Er gebeurt op dit moment heel erg veel op de aarde, dus is het belangrijk dat iedereen zich realiseert dat er veranderingen gaande zijn. Iedereen moet weten dat dit alles uiteindelijk maar één doel dient, namelijk de opstijging van deze aarde naar een dimensie die de dimensie van liefde wordt genoemd.

Deze aarde zal in de zeer nabije toekomst een totaal nieuwe manier van leven meemaken. Veel mensen hebben al begrepen wat er met de aarde gaat gebeuren, en veel mensen verlangen ook naar een fundamentele verandering. Jullie weten allemaal dat de aarde dringend redding nodig heeft en dat de maatschappij helemaal anders moet worden ingericht, anders gaan we onherroepelijk de ondergang tegemoet.

De aarde heeft zich er al heel lang op voorbereid, zodat alles wat de mens diep in zijn hart weet, nu allemaal kan worden volbracht.

Wat zich nu voltrekt is een groot plan dat al vele duizenden jaren is voorbereid en dat niets minder is dan een reinigingsproces dat de aarde zuivert van energieën die er niet meer thuishoren.

De energieën die gezuiverd gaan worden zijn al geruime tijd bekend. Alles wat wij tot nu toe hebben voorbereid is duidelijk geherstructureerd. , en we weten waar de energieën zich bevinden, zodat we er samen met de mensheid iets aan kunnen doen om het oude uit de weg te ruimen en het nieuwe te vestigen. Wij roepen jullie op om samen met ons alles uit de weg te ruimen wat niet goed voor de aarde is – jullie worden dringend verzocht om de aarde te steunen tijdens dit veranderingsproces. Help allemaal mee, zodat de aarde haar reinigingsproces met succes zal voltooien. Hoe meer mensen eraan meedoen en meehelpen, hoe minder moeite het iedereen kost. Van nu af aan kunnen jullie niets anders meer doen dan je erop voorbereiden – dat is trouwens ook het belangrijkst – en jullie kunnen er zeker van zijn dat alle systemen van jullie uit elkaar vallende maatschappij van nu af aan langzaam maar zeker zullen ophouden te bestaan.

Alles beweegt zich in de richting van een nieuw begin, maar eerst moeten de hindernissen van de oude wereld nog uit de weg worden geruimd. Alles wat jullie tenslotte heeft belet om de wereld vanuit jezelf te veranderen is de macht van de oude wereld en die moeten wij samen met jullie omverwerpen om haar uit de weg te kunnen ruimen.

Jullie wereld is in deze tijd één groot bouwproject dat op alle fronten word verbouwd, zodat hij als het werk straks klaar is, met een totaal nieuwe gloed kan stralen. Jullie kunnen je verheugen op iets wat jullie nog nooit eerder hebben meegemaakt. Jullie zullen dan volledig bevrijd zijn van alles wat jullie nu nog zo hindert en beperkt: jullie zullen bevrijd zijn van alle angsten waar jullie dagelijks mee te maken hebben en jullie zullen verlost zijn van alle verplichtingen die jullie zijn opgelegd.
Jullie zullen verlost zijn van alle andere taken die de maatschappij jullie oplegt, zodat jullie eindelijk datgene kunnen doen waarvoor jullie zijn gekomen. Deze aarde heeft jullie allemaal nodig, want het is niet te bedoeling dat slechts een paar mensen het werk voor alle anderen doen; iedereen moet zoveel mogelijk meehelpen.

Dat is het belangrijkste wat ik jullie hier wil vertellen. Alles wat hierna komt zijn details en informatie over wat jullie te wachten staat als de dingen die onvermijdelijk gaan gebeuren, achter de rug zijn.

%d bloggers liken dit: