SaLuSa van Sirius: ‘Wij zijn er klaar voor om jullie je geschiedenis te laten zien zoals het heeft plaatsgevonden…’, via MADAD, 6 september 2013

 

salusa3

Zodra wij arriveren in jullie realiteit, zullen alle twijfels die jullie misschien nog steeds hebben,  compleet verdwijnen. Wij weten dat jullie erg hard werken om op één lijn te komen met de “nieuwe”  manier van denken en na wat een erg lange tijdsperiode leek, kunnen jullie nu de verandering zien en voelen binnen jullie gedachten. Ze zijn veel zachter, veel positiever, veel liefdevoller en geven je een fijn gevoel van blijdschap en tevredenheid dat je het uiteindelijk door de verwarring heen gered hebt, die deze verandering met zich mee heeft gebracht. Voel de vreugde van iedere mooie gedachte die in je denkgeest komt, en wanneer er om de één of andere reden niet-liefdevolle of lagere energie gedachten je denkgeest binnen komen, vergeet dan niet ze te accepteren en laat ze gaan, daar ze je simpelweg moeten verlaten omdat er geen plaats voor ze is wanneer alle gedachten vanuit je liefdevolle Hart komen, rechtstreeks naar je hersenen. Deze dagen voelen velen van jullie dat “er veel plaatsvindt  in hun hoofd” en wij willen jullie verzekeren dat wij en jullie Gidsen en jullie Engelen dit proces nauwkeurig overzien en jullie voorzichtig naar jullie gewenste verandering manoeuvreren.  De snelheid van deze veranderingen zijn altijd afhankelijk van je wens, en accepteer daarom dat niet iedereen die ontwaakt is hetzelfde voelt op dit moment. Wees gerust in de wetenschap dat alles plaatsvindt op het enige juiste moment en jou de meest genoegzame ervaring geeft.

Veranderingen in jullie samenleving beginnen snelheid te vergaren en je kunt die om je heen waarnemen. Jullie als zielencollectief samenlevend als Natie van planeet Aarde besloten dat jullie weer verder wilden, en niet meer in de voorgaande positie van negatieve gevoelens en onbegrip van jullie ware realiteit en origine wensten te verblijven. Wij zijn er klaar voor om jullie je geschiedenis te laten zien zoals het heeft plaatsgevonden, daar wij voelen dat dit het basispunt is in jullie ontwaken, en de druk op jullie Leiders is enorm om nu alle nodige informatie vrij te geven voorafgaand aan deze openbaringen. Wees ervan verzekerd dat wanneer wij voelen dat het juiste moment gekomen is, jullie verbaasd zullen zijn over alle informatie die vanuit vele bronnen stroomt en jullie bevestigen wat jullie reeds als waarheid voelen. Jullie zullen het onmiddellijk voelen, daar jullie met zekerheid weten wat soort van energie iedere informatie bij zich draagt, dus niemand kan jullie voor de gek houden met valsheid en negativiteit verscholen achter lieve woorden. Zie je, dat ook jij het nodig had om naar dit moment toe te groeien daar heel lange tijd dat oude systeem  probeerde om jouw ware gevoelens omlaag te brengen naar een zo laag mogelijke staat van bestaan,  jou niet toestond te voelen en dat het alleen maar gedaan werd om zijn meesters te dienen.

Nu schijnt jullie Licht zo schitterend, dat het niet mogelijk is om jullie allemaal onder zulke omstandigheden te houden en jullie de gebruikelijke leugens te vertellen. Jullie zijn nu zo wijs dat de waarheid van binnen geen negatieve gevoelens naar boven zal brengen, daar jullie begrijpen dat het jullie niet zal helpen en het de oude manier is van denken, welke jullie nu aan het vervangen zijn of reeds vervangen hebben met de nieuwe liefdevolle manier. Jullie  zullen je zo gelukkig voelen  om eindelijk te weten hoe alles werkelijk heeft plaatsgevonden, hoe jullie evolueerden, hoe wij naar jullie toe kwamen en welke rollen wij speelden in jullie evolutie, dat jullie “geen tijd” hebben om terug te keren  naar deze oude boze en hatelijke gevoelens die jullie misschien hadden aan het begin van jullie ontwaken. Deze waarheid komt tot jullie omdat jullie je dat gewenst hebben en wij zijn erg gelukkig te zeggen dat jullie er klaar voor zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en zend jullie groeten namens de hele Galactische Federatie van Licht, waar een ieder van ons klaar en gereed is voor de komende dagen die gevuld zullen zijn met immense vreugde en dat zal ons heel dicht bij jullie brengen, dichterbij dan wij ooit eerder konden komen. Voel onze verbinding met jullie.

Channeller: MADAD

Vertaling André

 

 

%d bloggers liken dit: