Magatha van Agartha ~ Het menselijke brein zijn moleculaire herv orming ~ Gechanneld door Méline Lafont, 5 september 2013

brain

Mijn geliefde Aardegebroeders, wonderlijke tijden zijn het in dit Nu moment op Aarde. Magnifieke verschuiving bereiken langzaam jullie realiteit om zo het ene en het andere naar voren te schuiven en weer open en bloot te leggen, want laten we zeer duidelijk zijn; de tijd voor verandering is nu wel echt aangebroken!

Er is geen tijd meer voor spelletjes te spelen of om op onderzoek uit te gaan hoe verder te moeten in het leven en het oude een plaats te kunnen blijven geven. Het is nu tijd om de wonderlijke wereld van Ascentie te laten plaats vinden op zulk manier dat de Aarde een ganse metamorfose bereikt in jullie collectieve realiteit. Dit wil zeggen; maak nu plaats voor alles wat u nu belangrijk gaat vinden in het leven… en dat is onder andere het Christus bewustzijn en het ervaren van uw eigen groei in bewustzijn wat uiteindelijk op Ascentie slaagt.

Menselijke breinen ondervinden nu een moleculaire aanpassing in frequentie die het brein mogelijk maakt om meer te gaan beginnen functioneren op een ander niveau en frequentie die de spirituele en etherische gaven van u zullen aanwakkeren en ook kunnen hanteren binnen u bewustzijn. Met andere woorden, uw hersenhelften worden terug in gelijke stand en balans gebracht waardoor een groter geheel van uw ganse brein zal functioneren binnen deze realiteit.

Het zal u onder andere de functies aanbieden als mogelijkheden, die u tot nu toe nog geen enkele keer hebt kunnen gebruiken op een bewuste of Aardse manier. Wij hebben het over telepathie, telecommunicatie via patroon golven die onzichtbaar zijn maar het brein wel opvangt en vertaalt, het inzoomen in frequenties en het opvangen van een ruimer frequentie gebied zoals lichtgolven en kleuren, energieën… Het brein zal onder andere nu meer gaan functioneren in jullie fysieke lichamen dan voordien.

Dit is de voorbode van een grote verandering in jullie leefwereld en innerlijke wereld, voor waarom zou het brein zich anders hoeven aan te passen als het niet zal of kan functioneren? Inderdaad, een teken. Velen van die hersengolven zullen zich nu gaan uitbreiden en zullen beginnen te functioneren met hogere patroon golven en lichtfrequenties die van een hoger niveau zijn en omdat dit net aangewakkerd wordt en de lichamen zich hier op voorbereiden en zich op aanpassen, zal het hoofd nu enorm veel onder druk staan en dingen ervaren zoals een drukkend gevoel op de kruin, een tintelend gevoel op de schedel en de hoofdhuid, een afwisselende vibratie in de hersenhelften waarbij de ene helft kan vibreren, elk afzonderlijk.

Er kan op sommige momenten ook een verdovend gevoel optreden in de hersenen waarbij er dan gewerkt wordt aan een diepere activatie in de pijnappelklier die zich in het midden van het brein bevindt en daarom ook een bepaalde stof af geeft als het wordt aangesproken te werken/activeren. Wees hier echter niet ongerust over, voor het is als het herstarten van de motor in het brein waar alles dan eventjes “ge-reset” wordt.

Degene die voor deze taken instaan zijn de Arcturiërs en zij zijn erg ervaren hierin, als geen ander! Het hervormen van deze menselijke brein kan best wat tijd in beslag nemen en energie vragen van iemands dagelijkse energiepijl, maar zoals alles heeft het zijn tijd en stappen nodig om het bestwil van die individu. Wij, de agarthanen, hebben zulk proces net achter de rug gehad en werken nu samen met de Arcturiërs tot op zekere graad om meer individu’s te kunnen bereiken en bij te staan waar we kunnen.

Het hervormen van het brein is de grootste transformatie het fysieke lichaam kan doormaken omdat alles van uw fysieke lichaam tot nu toe nog functioneert via het brein. Dus kunnen jullie u voorstellen dat als heel dit ingenieuze systeem volledig omgezet wordt en geactiveerd wordt, wat de mogelijkheden gaan zijn voor een fysieke lichaam om zich om te zetten naar een lichtlichaam? Veel zal dit teweegbrengen, en niet alleen het brein maar ook de hartcellen en al de cellen van het ganse organisme van een fysieke lichaam zal weer hervormingen blijven ondergaan tot dat het meer en meer capabel is om licht op te vangen en vast te houden.

Dit licht vast houden is nodig voor de groei van een cel in een licht cel en zo het kristallijne lichtlichaam een vorm te kunnen geven als afwachting van een transformatie naar puur licht. Het fysieke lichaam is altijd het laatste om zich aan te passen aan het licht en een transformatie, en nu jullie lichamen dit stadium bereiken, wil dit enkel maar 1 ding zeggen: en dat is dat het tijd is voor deze fysieke realiteit om zich eindelijk om te vormen in een meer licht en aangename realiteit binnen het hart waar alles binnen bereik zal blijven voor uw bewustzijn!

Groei is onderweg en meer verspreiding van licht is al een feit! Wij verheugen ons zo op deze komende en lopende tijd, voor de spanningen zijn te snijden op momenten omdat niemand van ons weet hoe het verder zal evolueren voor jullie mensheid. En dit wil ook maar 1 ding zeggen en dat is dat jullie nu een frequentie en tijdslijn hebben bereikt die nog nooit eerder bewandeld is met een planeet en haar mensheid!

Inner Aarde is vredevol op dit moment, ook al zijn er etherische en fysieke plaatverschuivingen aan het plaats vinden op sommige plaatsen van Gaia. Door die plaat verschuivingen komt er telkens veel los en vrij, zowel etherisch als op de fysieke realiteit en dat is er nu aan het gebeuren. Moeder aarde is haar fysieke omhulsel aan het losschudden en dat brengt effecten met zich mee. Agartha is klaar om bij te springen waar nodig, blijf vooral steeds rustig in het hart en denk, voel en stuur altijd liefde, wat dan ook.

Magatha van Agartha

Méline Lafont 2012 – 2013, permission is given to share freely in its entirety and unaltered http://awakeningtohigherlove.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

%d bloggers liken dit: