‘De Winden van Verandering zijn Niet Verminderd…’ door Aisha North, 7 september 2013

winds-e1333428983979.jpg
Zoals jullie er de laatste tijd meer dan bewust van gemaakt zijn, zijn de winden van verandering niet verminderd, en noch staan zij op het punt om dat te doen. Wij horen een gekweld gekreun van velen van jullie, maar laat ons jullie slechts verzekeren dat hierin, jullie bemoediging en ondersteuning zullen vinden, geen verwoesting en chaos. Want jullie hebben allemaal een lange tijd geleden jullie bestemming gekozen door jezelf vroegtijdig open te stellen voor deze energetische uitstotingen, en jullie zullen ontdekken dat deze winden jullie zeilen letterlijk zullen vullen en een betere snelheid zullen geven in de richting van jullie bestemming. Met andere woorden, wat voor sommigen geconstrueerd zal worden als een verwoestende terugslag voor hun illusie, zal voor jullie een machtige duw in de rug worden.
Dus koester deze krachtige winden voor alles dat zij zijn, en voor alles dat zij brengen. Maar voor diegenen die zich nog steeds vastklampen aan de loskomende wortelen die hen netelig verbonden houden aan het oude, zal het geen goed nieuws zijn. Want deze keer, zullen de wortelen definitief beginnen op te geven, en tenzij zij hun grip verschuiven en zich aan iets vastgrijpen dat meer betrouwbaar is zoals jullie gedaan hebben, zullen zij zich in een vrije val bevinden richting de schijnbare vergetelheid. Want met dit, heeft iedereen een keuze, en nochtans, is de keuze een open keuze voor diegenen die nog steeds niet besloten hebben. Maar denk eraan, het tijdskader voor deze definitieve beslissing, want dat is wat het werkelijk is, is niet een onbepaald tijdskader. Eerder, zal er een keerpunt komen welke ja of nee zegt, als in “Ja, ik wil afzien van mijn greep op de oude en afbrokkelende wereld van vorig jaar,” of “Nee, ik weiger om mijn ogen en mijn hart voor dit krachtige licht te openen.”

En dus is de tijd om richtingen te kiezen nu voor jullie allemaal gekomen, en voor diegenen die zich nog steeds aan het oude vastklampen, zij zullen ontdekken dat hun hachelijke verankering op het punt staat om voor eens en voor altijd los te komen. Herinner je, het oude kan niet overleven in dit krachtige licht dat binnen blijft gutsen, want het kan niet gedijen in dergelijke hoge trillingen welke de nieuwe bron voor deze gehele planeet aan het worden is. Want jullie Moeder Aarde is al begonnen een geheel andere toon dan voorheen te neuriën, en als zodanig, zal iedereen die niet met haar mee neuriet zich enorm uit te toon voelen vallen op alle soorten van manieren. Dus voor diegenen die nog steeds hun vingers in hun oren stoppen om het geluid van het NU te blokkeren, zal het inderdaad een zware aankomende tijd zijn. Herinner je slechts, iedereen kan meezingen met deze nieuwe hemelse trilling – als zij ervoor kiezen om dat te doen. Niemand is ervan uitgesloten, alles dat het neemt is om letterlijk hun oren en hun hart te ontstoppen, en het lied zelf zal hen tot overstromend aan toe opvullen.
Dus wederom zeggen wij, herinner je dat dit een keuze is welke elke en ieder lid van het menselijke ras voor zichzelf moet nemen, en het is een keuze die op zielsniveau genomen moet worden, het is geen oppervlakkige keuze. Want dan, en alleen dan, zal je beginnen te luisteren met je hart, en dat is de enige manier om in staat te zijn je aan te sluiten bij dit verheffende koor van menselijke stemmen die al meezingen met die prachtige melodie van de hemelen boven en de Aarde beneden.
The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan –
www.aishanorth.wordpress.com

%d bloggers liken dit: