Cobra’s maandelijkse update voor augustus 2013 – Cobra en Alexandra Meadors transcriptie en Listener’s Q & A voor 27 augustus 2013

galacticconnection

 

 

Vertaling: Automatisch via Google, niet bewerkt.

 

Als u denkt dat deze gesprekken zijn, zodat u met een uitgebreid perspectief, meer aanmoediging, en aanvullende inzichten in onze dagelijkse planetaire en galactische lopen, overweeg dan te doneren aan mijn website GalacticConnection.com. Dank u voor uw steun! En bedankt voor het komen door GalacticConnection.com om onze online bibliotheek van galactically gerichte informatie en education.-AM kennisnemen

 

Alexandra: Goedemiddag iedereen. Dit is Alexandra Meadors van www.Galacticconnection.com. Vandaag is het 27 augustus 2013. Ik heb mijn geplande gast Cobra aan het einde van de maand aan de actualiteit te beoordelen en ook eventuele vragen van de luisteraars hebben herzien. Ik wilde dat iedereen strak te hangen. OMG. Er is zoveel te herzien en zo veel spannende dingen gebeuren. Ik kijk ernaar uit om dit interview in het bijzonder om te zien wat Cobra’s perspectief is. Dus hello Cobra, dank u voor uw komst op de lucht met mij.

 

COBRA: Hallo iedereen. Bedankt voor het luisteren.

 

Alexandra: We hebben zoveel te dekken vandaag. Ik weet niet eens waar te beginnen. Ik wilde eerst brengen een controversieel artikel over het vals licht gebaseerde spirituele hiërarchie. Bent u bekend met dit artikel?

 

COBRA: Ja ik ben.

 

Alexandra: Veel mensen hebben in geschreven en zijn commentaar op het in mijn e-mail box. Ik wilde horen wat je te zeggen dat veel van deze Verheven Meesters, dat velen van hen hebben geen menselijke incarnatie gehad. Omdat een deel van een corrupte demiurg en ook dat er aartsengelen en positieve ET betrokken bij deze.

 

COBRA: Allereerst wil ik het niet eens met dat artikel of niets geschreven in dat artikel. 1. Verrezen Meesters zijn geen onderdeel van de corrupte hiërarchie. Verlichte Leraren zijn Wezens. Elk heeft een incarnatie op deze planeet hadden en door hun eigen discriminatie zijn erin geslaagd om al de matrix te overstijgen en zich te bevrijden en nu helpen ons aan de andere kant van de sluier.Reptielen hebben een massale campagne gestart. Beginnend in 1996. Zij maken geen deel uit van het valse licht. Verrezen Meesters zijn onderdeel van de echte licht. Elke persoon die een persoonlijke ervaring met de Geascendeerde Meesters gehad zal kunnen getuigen dat het zo is.

 

Alexandra: Ik ga akkoord en 100% mee eens. Een vraag is: Kan er niet een schepping in bol of gebied van die persoon of wat heb je te zijn. Niet klonen per se. Konden we ze niet zien als een knock off van de originele Verheven Meester. Is dat een mogelijkheid?

 

COBRA: Wie?

 

Alexandra: Gewoon iedereen. Als iemand roept St. Germain. Konden ze hebben iemand die niet de real deal?

 

COBRA: U kunt een beroep doen op St. Germain vindt u de reactie van St. Germain te krijgen. Het antwoord zou je niet bereiken. De archonten kan nog steeds een etherisch filter wilt maken en maak een nep St. Germain hologram.

 

A: Dat is wat ik probeer te zeggen. Dank u

 

COBRA: Dit is nog steeds gebeurt. Dit is verwarrend veel mensen. Veel van die kanalen zijn channeling die hologrammen.

 

Alexandra: OK Dat is wat het artikel is waarschijnlijk te verwijzen.

 

COBRA: Ja waarschijnlijk, maar het is niet duidelijk geschreven en de mensen worden steeds verward.

 

Alexandra: Je praat hoe de negatieve energieën en archonten zijn verwijderd uit het astrale gebied. Corrigeren? (Yes) Waar zijn we op dit moment? Wat overblijft om duidelijk over Archonic energieën?

 

COBRA: Ik zal heel duidelijk zijn. Het astrale gebied rond de aarde is gewist. Het enige dat is overgebleven is het etherische deel van de Archon net en alleen het gedeelte binnen implantaat halfrond van sommige mensen. De meeste mensen implantaat halfrond zijn uiteengevallen reeds.Degenen die zijn overgebleven zijn rond de belangrijkste mensen op het oppervlak van de planeet.De archonten zijn nu hun aandacht richten op de belangrijkste mensen en proberen hun vrije wil te beïnvloeden. (Interessant) Ik heb het over de belangrijkste mensen op de positieve en negatieve kant. Ze proberen het licht te onderdrukken en versterken het donker. Dit is hun laatste geconcentreerde inspanning op dit punt.

 

Alexandra: Dat is een goed punt. Zelfs die van het duister die komen in een uitgebreide licht bewustzijn, zijn ze zelfs worden onderdrukt.

 

COBRA – Ja.

 

Alexandra: Ja, dat is logisch. Dat brengt mij op een ongelooflijke reeks van 3 audio-opnamen, ja channelings Ik luisterde naar. Ze sloeg me hard. Een paar mensen daadwerkelijk zag de begeleiding van miljoenen volgelingen van reptielen off wereld. Kunt u commentaar op geven?

 

COBRA: Ja, dit wordt dagelijks gebeurt. Dit is iets dat echt is gebeurt elke dag. Ik zal geen commentaar geven op de nummers. Er zijn massa’s worden dagelijks begeleid uit het implantaat hemisferen naar bepaalde bestemmingen en ze krijgen begeleiding en kruis in het licht en degenen die weigeren naar de centrale zon.

 

Alexandra: Cool. Dat is geweldig nieuws. (Ja, het gebeurt elke dag) Heeft het versnellen in augustus? We hadden Davidster Merkaba, Blue moon, Lions Gate veel CME’s. Heeft dat te verbeteren die beweging?

 

COBRA: Ja. Het clearing proces is drastisch versneld in augustus en verder versneld zal worden in september.

 

Alexandra: Far out. Voelde je de vrede portal activering dat we op zondag was een succes?

 

COBRA: Ja, een enorm succes. We zijn erin geslaagd om kritische massa te bereiken. Ik heb net een rapport gezet over het op mijn blog. De archonten hebben veel negatieve vortexen voordat die werden omvat een groot gebied. De laatste 2 vortexen die werden ontruimd waren The Egypte vortex die vorige week werd ontruimd en vervolgens afgelopen zondag het Syrië vortex werd gereinigd als gevolg van deze meditatie. Nu de archonten kan geen invloed natie gebeurtenissen niet meer. Ze hebben niet deze energetische infrastructuur niet meer. Dit was een groot succes.

 

Alexandra: Very cool. Ik voel dat ook. Ik ben net terug van een van mijn opdrachten kreeg. We hebben veel van vortex werk in Arkansas. Ik voelde een enorme release voor dit land in dat gebied.

 

COBRA: Het gebeurt overal op de planeet op dit moment.

 

Alexandra: Ik ben echt blij dat te horen. Op naar actuele gebeurtenis onderwerpen. De nucleaire wapen schrik in Syrië. Er is zo veel dingen gaande. Rusland coming out schaamteloos bedreigt de VS dat als ze geen geavanceerde raketten naar Syrië te sturen is er duidelijke waarschuwing dat ze zullen aanvallen. Wat is uw visie op dat?

 

COBRA: Dit was een false flag aanval. Dit chemisch wapen ding. De Cabal is vrij wanhopig. Ze zijn van plan om de oorlog te activeren in Syrië, maar dat zal niet worden toegestaan. 1 negatieve etherische ondersteuning is gewist, dus het is niet mogelijk. 2.De positieve leger heeft geuit als de Cabal probeert oorlog te beginnen zullen ze worden verwijderd. (Fantastisch!) De kliek zal proberen om dingen te duwen naar de rand, maar ze zullen niet oversteken over de rand. Zij zullen niet in slagen in te gaan op de werkelijke oorlog invasie. Er is een mogelijkheid dat het geval zal leiden en ze te verwijderen van het oppervlak van de planeet. Er zijn een aantal leden van de positieve militairen die zijn heel boos op dit moment, maar dat afgeremd wordt. Maar ze kunnen niet terug te houden voor veel langer als dit zo doorgaat.

 

Alexandra: Dit incident kan tot een blikje wormen.

 

COBRA: Dit is de situatie op dit moment en het is heel spannend. Het licht heeft grote vooruitgang geboekt de afgelopen paar dagen. Je hebt misschien gemerkt dat de meeste van de krantenkoppen over Syrië zijn uitgebracht op 25 augustus.

 

Alexandra: Ja, ik deed. Ik merkte in de laatste 2 dagen was het bam bam bam en het was allemaal over Syrië, elk land en welke rol zij zou spelen. Irak zei nee, ik zal niet toestaan ​​dat luchtruim te worden gebruikt.

 

COBRA: Het is omdat de Cabal wilden het vredesproces te stoppen. Ze wilden de energie te onderdrukken. Zij faalden.

 

Alexandra: Dat is zo’n goed nieuws!

 

COBRA: Dat is de reden waarom er zoveel aandacht in de media de afgelopen dagen.

 

Alexandra: Ik was echt bezorgd om je over praten. Op de planeet mensen zijn nerveus. Een van de dingen die ik dacht dat je zo goed in is samen binden dingen, de galactische geschiedenis, de bijbelse spul. Wat is de betekenis van Syrië? Bijbelse profetie zegt Het zou eindigen als een vervallen steenhoop in de laatste tijd. Dit is de laatste strohalm waar de landen tonen wie ze zijn in lijn met.Hoe gaat dat past in? De profetieën van oude zijn niet degenen van nu. Corrigeren?

 

COBRA: Ja.

 

Alexandra: Waarom is Syrië zo’n belangrijke plaats voor hen om te vallen?

 

COBRA: Het is een zeer oude godin vortex en de archonten wilde dat onderdrukken. Die vortex werd opgericht na de val van Atlantis. Het hield de godin energie van de planeet voor een zeer lange tijd. De Cabal wilde het te onderdrukken. Nu de etherische Archons werden verwijderd uit daar, zal de vortex beginnen met het verspreiden het licht. Een ander aspect is Syrië heeft een strategische ligging tussen de buurt van Oost-Europa en er is ook vrij grote hoeveelheden aardgas die zijn ontdekt. Zij kunnen de balans van de olie, het oude paradigma energie houden. Er zijn veel dingen er gebeuren in een keer. Het was de laatste kans van de Cabal om iets te triggeren, maar nu is het voorbij voor hen.

 

Alexandra: Dat is fenomenaal. Ik vind het heel interessant dat Damascus is de thuisbasis van vele vooraanstaande terroristen. Ik vroeg me af vanuit een licht perspectief is het geen verrassing dat het een centraal punt op te heffen dat zou zijn. Is het soort gebonden in dat – om de aarde te reinigen?

 

COBRA: Damascus is als Rome. Het is een zeer belangrijke stad. Trekt veel licht en heel donker tegelijkertijd.

 

Alexandra: Hmmm. Dat is logisch. Een interessante video kwam uit een 4 sterren generaal. Hij werd geciteerd zoals zeggend, Er was een oorlog en de VS hadden een overeenkomst gemaakt en ze was van plan na deze landen: Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië en Soedan en Iran. Wat denk jij erover? Wat voel je is de implicatie achter het feit dat ze kozen deze 7 landen om hun oorlog richten tegen het terrorisme?

 

COBRA: In principe de agenda was om een ​​centrale Rothschild bank te creëren. De meeste van die landen niet over een centrale bank Rothschild in die landen. U kunt alle veranderingen in Libië en de landen die werden binnengevallen zien. De centrale bank is operationeel zijn. De Rothschild had de Rockefeller factie geïnstrueerd om de negatieve militaire druk te zetten om deze oorlogen.

 

Alexandra: Interessant. Iran is een van de laatste landen liet dat niet is gedomineerd door de centrale banksysteem. Is dat juist? (Tot op zekere hoogte ja) en ook No-Korea?

 

COBRA: Ja, Nee Korea is een zeer interessant land. Het is een zeer geïsoleerd land. ook al is het niet direct door de Rothschild het wordt gecontroleerd door de andere factie van de Cabal en het is niet een goede situatie. (Nog steeds niet) Er zijn gesprekken van de voortgang en de intenties van de vooruitgang, maar er was geen doorbraak nog.

 

Alexandra: OK Ik wilde je dit vragen: ik had verteld door enkele vrienden van mij die communiceren met de federatie op een regelmatige basis. Een van de opmerkingen. Ze hadden een ahh ha ogenblik. Het licht hoopte dat een coalitie zou ontstaan ​​tussen de Mid-Oost-Europese landen. Tot op dit punt in het westen na de verdeel en heers is gegaan. Ik las vandaag dat een van de artikelen ging over van de coalitie tussen Iran, Irak, Libanon en Syrië, die zouden reageren op eventuele aanvallen als ze moesten, dat weer door Israël werden gebracht. Ik wilde weten of je kunt commentaar op geven.

 

COBRA: Ja. Ik kan geen commentaar geven op alles. Er zijn coalities die nu worden gevormd. Een van de dingen die moet gebeuren is de Cabal verwijderd moet worden door bepaalde landen als Qatar en Saoedi-Arabië. Cabal heeft veel invloed in Qatar en Saoedi-Arabië. Als dit het resultaat zal er vrede in het Midden-Oosten zijn.

 

Alexandra: Ik ga rond hop. Terug naar ons land hier. Er zijn meldingen en veel video’s en foto’s van de enorme hoeveelheid militaire vervoerd naar locaties als nieuw Orleans geweest. Wat denk je van deze? een. Is dit een valse vlag. b. schrikken de hel uit ons. c. Bereiden ze voor iets dat ze moeten worden in de verdediging over?

 

COBRA: Er is een stille oorlog gebeuren binnen de vijfhoek tussen de negatieve en positieve facties.Good guys en bad guys verwachten een verandering heel snel en ze zijn beiden voorbereiden voor.

 

Alexandra: OK ze zijn uiteraard bewust van het evenement (ja) en zij zich bewust zijn wat het betekent.

 

COBRA: Het hangt af van hoe hoog hun veiligheidsmachtiging is. Ze hebben een behoefte om te weten, weten ze.

 

Alexandra: Helemaal waar. Hier is nog een biggie. Ze zogenaamd, lanceerde NASA 2 raketten die een hele hoop van lithium spuwen langs de oostkust van ons land van Main naar So. Carolina.Lithium is een geestverruimende stemmingsstabilisator. Het is zeer giftig voor het lichaam. Het veroorzaakt veel misselijkheid en braken en verwardheid en lethargie. Is dit een van de reden waarom sommige van ons hebben het gevoel dat soort symptomen.

 

COBRA: Dit is niet alleen de raketten maar de Cabal gaat tot het uiterste om de lucht, water en voedsel vergiftigen omdat ze willen het ontwaken van de bevolking te onderdrukken. Ze zijn zo ver gaan dat het van invloed is op de gezondheidsproblemen vanwege dit.

 

Alexandra: Wat is uw advies? Ik schreef dit op mijn blog. We zijn krachtig. Wat zou je mensen op dit punt adviseren doen? te beschermen tegen deze lucht bio oorlogsvoering.

 

COBRA: 1. verbinden met je ziel, omdat je ziel kan alles doen. 2. Wees je bewust en voorzichtig van je water en voedsel en doen wat nodig is en indien nodig opnieuw te lokaliseren is.

 

Alexandra: Hoe zit dit: vermoedelijk een laser werd direct doodgeschoten aan onze centrale zon – op 8 augustus. Zo helder als de dag visueel in deze video. Het bleek dat meteen was er een directe CME en het was gericht naar de aarde. Worden de kliek met behulp van de zon als wapen nu?(Nee). Was dat een hoger wezen van licht dat probeert te intensiveren het bewustzijn op de planeet?

 

COBRA: Stuur mij de link en ik zal het controleren. De kliek heeft geen invloed op de galactische proces. Nul. (Geen mogelijkheid dan) Zij beseffen het einde van de cyclus. Ze hebben geen manier om het te stoppen.

 

Alexandra: OK Iets wat we nog niet over gesproken in een lange tijd. De Golf van Aden. Is er een activiteit op die locatie. Het is een belangrijke poort Star – een zeer belangrijke sterrenpoort.Waarom. Eventuele aanvullende activiteit?

 

COBRA: Dit is een ster poort die kreeg veel publiciteit, want er waren enkele lekken via internet. Er zijn veel meer sterren poorten die worden geactiveerd. Ik heb net gesproken over een aantal van hen vandaag en er zal meer zijn. Aden ster poort is niet de hoogste prioriteit op dit moment.

 

Alexandra: OK springen terug naar een Bijbels perspectief. Daar zijn de besprekingen van Armageddon als de laatste strijd. Maar ook is er een strijd tussen Gog en Magog. 1. Zijn ze anders.2. Hoe zie je dat het spelen in de actualiteit?

 

COBRA: Die visies zijn projecties in de tijd. Dat zijn ongeveer 2000 jaar oud en waren projecties van de mogelijke tijd-lijn. Dingen zal niet gebeuren door de brief. Het algemene idee van die visie was over de uiteindelijke zuivering, de laatste strijd tussen licht en donker. De uiteindelijke overwinning van het Licht. Dit algemene thema is wat er gebeurt, maar die visie is een idee dat is 2000 jaar oud over wat er gaat gebeuren. Die mensen die proberen om deze profetieën te analyseren om een ​​grote deal en proberen te projecteren die profetieën over toekomstige tijdlijnen verspillen hun tijd. We hebben vrije wil. Veel dingen zijn eenvoudiger gemaakt. Er is een enorme hoeveelheid genade zet de mensheid. Het kon veel erger geweest zijn. Veel dingen zijn voorkomen.Veel dingen zijn verbeterd. Dingen zijn ingekort. Dingen kon veel erger geweest zijn. Veel dingen zijn voorkomen. Negatieve tijd lijnen zijn gewist. We zijn in een andere positie dan 2000 jaar geleden.

 

Alexandra: Excellent, blij dat te horen. Is Libië nog steeds in de achterzak van de EU. (Hoe dat zo) Zijn ze een marionet voor Europa en niet werken naast hun collega mid-oostelijke landen.

 

COBRA: Libië is uiteengevallen en de samenleving is desintegreren door de invasie 2 jaar geleden.Het is niet een stabiel land op dit moment. Veel goede dingen zijn vernietigd.

 

Alexandra: Zo triest. Wat dacht je – heb je over Orbon? Premier van Hongarije. Hij vertelde het IMF dat ze niet langer hun hulp nodig hebben. (Ja, ik hoorde het) Hoe zal dat andere landen beïnvloeden. Zullen andere landen volgen. Zal het instellen van een president voor andere landen om hetzelfde te doen.

 

COBRA: Het gaat niet alleen over hem, maar bepaalde belangrijke personen in Hongarije die genoeg moed en genoeg soul aansluiting om NEE te zeggen tegen het IMF. De meeste politici in de meeste landen worden omgekocht door de Cabal, de Fed Reserve, het IMF en andere financiële instellingen.Omdat de meeste politici kochten ze (Cabal) besloten dat ze dat zou doen. Als het land heeft een kritische massa van denken een IJsland of Hongarije kan gebeuren. Het is gewoon niet om een ​​premier. Het is niet alleen een positief politicus maar kritische massa in een land.

 

Alexandra: Het grootste deel is. Dit is niet iets wat iedereen heeft geprobeerd sinds 1930. Ik dacht dat was echt een grote verschuiving. Zelfs in een politiek bewustzijn. (Ja, het is waar)

 

Alexandra: Op een meer lokaal noot. Wat kunnen we achterhalen als een positieve gebeurtenis van deze verschrikkelijke branden in Yosemite. Waarom die locatie. Het is zo enorm.

 

COBRA: De meeste van deze branden die gebeuren in de VS zijn niet natuurlijk – ze zijn door de Cabal. (Zo triest). Er is bewijsmateriaal en wordt vrijgegeven, zo niet eerder de gebeurtenis en achteraf

 

Alexandra: Waarom in dat gebied?

 

COBRA: Nou, ze zijn triggering bepaalde gebieden om bepaalde resultaten te krijgen. Het is een natuurlijk park met een vrij delicate natuurlijke ecosysteem. Het is een energie-ding.

 

Alexandra: Heb je ook de US State Department heeft een waarschuwing voor mensen om te reizen niet gedoofd. Ze sloot 21 ambassades in het Midden-Oosten en Afrika. Wat is de ware werkelijkheid achter die. Er zijn zo veel verschillende verhalen.

 

COBRA: Het is gewoon een afleiding. De Cabal wil meer angst bij mensen te creëren. En dit zal toestaan ​​dat een veel lawaai om meer angst te scheppen.

 

Alexandra: Er was niet een strategische ding gaande is op het gedeelte van de Cabal, gewoon afleiding.

 

COBRA: Afleiding ja, en als mensen bang zijn ze niet reizen ze gemakkelijker onder controle.

 

Alexandra: Het creëren van angst porno.

 

Alexandra: Laten we springen over naar Edward Snowden. 1 jaar tijdelijk asiel in Rusland. Die een enorme vertakking. Kun je ons wat feedback.

 

COBRA: De heer Poetin is verbonden met niet alleen de Oost-Alliance maar meerdere positieve krachten. Rusland is het beschermen van hun meest waardevolle bezit op dit moment.

 

Alexandra: Vergeef me als ik fout zit, dat is de eerste die ik heb gehoord dat je volledig zegt Poetin is aangesloten bij de positieve krachten. Waar?

 

COBRA: Ja, hij is. Er werden een aantal krachten van de Cabal probeerde hem te kopen. Hij is een beetje dictator met veel Spite. Hij is erg gekant tegen de Cabal en het oude financiële systeem.

 

Alexandra: Ik heb echt het kijken naar de alliantie van landen in de BRICS-landen. ze lijken te zijn met enige affect en zijn meer humanitaire basis. Zijn ze vooruitgang boekt? Is er echt een demarkation lijn wordt getrokken. Landen gepresenteerd met hun agenda en proberen hen te overtuigen om hun perspectief / agenda te sluiten.

 

COBRA: BRICS alliantie is een uiterlijke manifestatie van een lange tijd moeite om het financiële systeem te transformeren. Het is een noodzakelijke stap voor de re-set kan gebeuren. Deze alliantie wordt steeds sterker en sterker, zodat meer mensen kunnen zich bewust zijn van het huidige financiële systeem. Veel landen en invloedrijke entiteiten zijn aanpassing aan de oostelijke Alliance en de BRIC-landen. Dit is noodzakelijk stap voor de re-set kan gebeuren. Het nieuwe financiële systeem is actief gebaseerd is. Het zal niet alleen rekening met Amerikaanse dollars. Het zal een mandje van valuta’s. Het grootste deel van de sterkste valuta’s ter wereld zal worden opgenomen.

 

Alexandra: Ik dacht dat ik had een artikel dat er veel aanwijzingen zijn dat een nieuw financieel systeem zou komen op de lijn geblogd. Een van de meest belangrijke banken die naar beneden ging – Deutsch bank. Was de positieve weerstand achter dat.

 

COBRA: Nee, Deutsch bank het niet naar beneden gaan. Er is enige verstoring in de handel, veel verstoring in de bank. Er is veel desinformatie via internet. Dinarian Guru zegt de reset gebeurt vandaag, RV’s gebeurt vandaag / morgen. Het gaat niet gebeuren als dat.

 

Alexandra: Het zal gebeuren na het evenement.

 

COBRA: Het zal gebeuren na het evenement. Het zal niet gebeuren in de manier waarop ze verwachten dat het gebeurt. Het gaat niet over de Irak Dinar of de Vietnam Dong. het hele financiële systeem zal opnieuw worden ingesteld. Een re-boot. Het nieuwe systeem zal komen op de lijn. Het zal komen on-line op een enkel moment. Banken zullen sluiten voor een tijd, zodat dit ding kan worden opgelost.

 

Alexandra: Het is zo’n groot ding, want het is mondiaal. Hoe verklaar je Nasdaq naar beneden voor 3 uur. “Wegens technische problemen.” Van wat iedereen zegt het is het gevoel gemanipuleerd.Werd gemanipuleerd?

 

COBRA: Het werd gemanipuleerd. Als de kliek bedrijven verliezen hun waarde die ze afsluiten van de beurs of een technisch probleem.

 

Alexandra: Ahhh. Dit is een weergave van de wanhoop.

 

COBRA: ja, ze worden steeds verder gaan. meer en meer wanhopige maatregelen zij niet methoden die ze niet gebruiken met behulp van een paar maanden geleden.

 

Alexandra: Mensen waren gewoon gedaan. Mensen zijn verbaasd dat dit ging op voor 3 uur.

 

COBRA: Ja, kan je verwachten dat dit soort dingen om meer en meer gebeuren.

 

Alexandra: Hoe zit het met de veiligheid van onze PIN, onze persoonlijke accounts?

 

COBRA: Haal uw geld uit de banken ASAP. U wordt vergoed na het evenement. Voor het evenement uw accounts kunnen worden geblokkeerd, in beslag genomen. Ik zal het nogmaals zeggen, Haal je geld uit de banken.

 

Alexandra: Hij is zeer consistent met wat.

 

COBRA: Als je geld hebt krijg het in edele metalen en land, iets tastbaars.

 

Alexandra: Hoe zit het met Bitcoin?

 

COBRA: Het is een heel goed idee. Het is een alternatieve valuta op het moment. Het zal ook nog een alternatief valuta. We zullen zien wat er gebeurt.

 

Alexandra: Het is goed voor de privacy.

 

COBRA: Het is veel beter dan het huidige financiële systeem. Er is geen 100% veilige plek op de planeet op dit moment. Het bestaat niet.

 

Alexandra: Elke correspondentie, e-mail, elk telefoontje, elk document wordt bijgehouden. Als de NSA documenten gelekt.

COBRA: Wij hebben geen digitale privacy. Nooit gedaan.

 

Alexandra: Nooit deed. Het was een illusie. Er was een stemming om de financiering te verwijderen op NSA spionage. Er waren nogal wat mensen in het huis dat op de stemming. Het was succesvol.Om me te laten zien dat er een verandering in het huis van rep.

 

COBRA: Goed nieuws, maar we zullen zien hoe dit wordt toegepast in de praktijk.

 

Alexandra: Bummer. Is er iets dat we moeten zich bewust zijn van de in Nicaragua en Honduras.Nieuws headline mysterieuze luchtbrug van ton cocaïne in het gebied. Wat het toont mij is de Cabal is wanhopig op zoek naar geld.

 

COBRA: Dit is precies wat er gebeurt.

 

Alexandra: OK Wat denk je over militaire transporten en militaire vliegtuigen uit naar Cypress en Engeland

 

COBRA: Cabal proberen om de oorlog te krijgen in Syrië. Cypress is dicht bij Syrië. 200 mijlen kunt u een raket gemakkelijk schieten.

 

Alexandra: Maar natuurlijk – het lijkt alsof het is een wonder dat we niet in een volledige geblazen in een WO III.

 

COBRA: Het licht krachten zal dit niet toestaan. Cabal zal niet worden toegestaan ​​in de buurt van een WO III. Ogenblikken voordat dit zou gebeuren zouden ze worden verdampt.

 

Alexandra: Wat kunnen we doen, het licht gemeenschap om het positieve licht verzet te steunen.Ze zijn daar hun kont zetten op de lijn voor ons allemaal.

 

COBRA: Er zijn veel dingen. 1. Wekelijkse bevrijding meditatie elke zondag. 2. Maak Event support groepen. Duizenden overal nodig op de planeet om het proces te stabiliseren op het tijdstip van de gebeurtenis. Die groepen zullen belangrijke informatie centra. Deze plaatsen zullen vreselijk zijn nodig op het evenement. Mensen zullen worden verward. Ik roep iedereen op event support groepen te vormen in hun gebied. Er zijn enkele aanwijzingen op mijn blog en de prepareforchange.net groepsruimte. We komen steeds dichterbij.

 

Alexandra: Ja, hoe spannend. Nu Cobra, hoe zit het met China – ze hebben echt agressief de laatste tijd in duidelijk te maken dat ze geen ondersteuning voor de dollar als reserve valuta. Ze willen by-pass het in hun handel en BRICS alliantie overweegt hetzelfde. Wat is dit impliceert?

 

COBRA: Het is heel goed. Het oude financiële systeem is gebaseerd op de dollar als reserve voor de planeet. Als dit verandert de hele regels te veranderen. Dit is wat er gebeurt. Dit moet gebeuren voordat de re-set kan gebeuren.

 

Alexandra: Ik wilde u vragen een beetje over de NSA. Ene kop na de andere. Zie je dit gewoon voortgezet. Gaan we blijven zien Geheime documenten blootgesteld. Hoe lang gaat dit gaan.

 

COBRA: Er zijn lagen van de informatie die wordt vrijgegeven en lagen. Bovenste lagen te maken met informatie-uitwisseling. Diepere lagen die nog niet zijn blootgesteld. Ons govt. en ET’s.Ondergrondse bases bijvoorbeeld. Info over wat er gebeurt met Mashita Gold. Dingen van die aard.NSA heeft documenten en ze zijn nog niet vrijgegeven. Snowden heeft toegang tot dat niet.

 

Alexandra: Interessant. Zeer opwindende tijd om te leven. Ik wilde dit lezen. Dit is zo monumentaal: Dr Coburn en senator Paul Introduceer Wetgeving om Constitutionele Beperkingen herstellen op Congres Vermogen
31 juli 2013

Vandaag, Amerikaanse senatoren Tom Coburn, MD (R-OK) en Rand Paul (R-KY) introduceerde de opgesomde bevoegdheden Act van 2013. Dit wetsvoorstel geeft de leden van het Congres de procedurele instrumenten die nodig zijn om ongrondwettelijke wetgeving te stoppen. Dr Coburn en senator Paul introduceerde het wetsvoorstel samen met 34 mede-indieners. Wat denk je daarvan? Is dit een deal breaker?

 

COBRA: Dit is een van de vele politieke en juridische pogingen om de republiek te herstellen. Er zal veel meer en nog veel meer zijn in voorbereiding op de achtergrond zijn.

 

Alexandra: Dit is enorm. De implicaties zijn enorm. Wat er gaande is in Egypte. Het was echt goed daar. 16 M of 24M mensen die betrokken zijn in Egypte. Weet je, die betrokken waren bij het protest?

 

COBRA: Nog meer afhankelijk van welke fase of tijdstip. We bereikten een grote overwinning in Egypte. De meeste van de Moslim Broederschap, (Cabal leden) is gearresteerd. Ze gaan naar een nieuw niveau van stabiliteit. Zij zullen fegular democratisch proces te beginnen. Dit is het begin van de laatste vrijheid voor het Egyptische volk. Niet alleen Egyptische volk, maar dit zelfde proces zal gebeuren over de hele wereld.

 

Alexandra: Fantastic. Dat is echt een big deal. Het is een soort van een mekka voor wat er gaande is.

 

COBRA: Egypte was de eerste van de positieve militairen. Alles wat niet vlot gaan, maar het was zeer succesvol. Dat is een herinnering voor ons dat de gebeurtenis niet soepel zou gaan. Er kunnen mensen het creëren van geweld. Het is goed te zijn voorbereid en aan zoveel event oplossingen mogelijk.

 

Alexandra: Correct – dat is ons doel. Zoveel mensen hebben mij gevraagd wat is de status van de Kerncentrale Fukashima’s. Het ziet er erg eng. Is er enige interventie geweest daar, weer? Ze hebben niet alleen gelaten het. 300 ton water lekken. Ze hebben het een upgrade naar een niveau 3. Wat is uw back-grond?

 

COBRA: Niveau 3 is geen level 7. Ja, er is water lekt uit. Het is niet in de manier waarop de media te presenteren. De media wordt verspreidt angst en desinformatie. De lichte krachten helpen die situatie. Het is niet zo ernstig als de media te presenteren. Het wordt opgenomen en zal worden opgelost en verholpen na het evenement.

 

Alexandra: Vorige maand spraken we kort – er is ontzettend veel over hoe de Cabal is bezig met een stage performance te veel angst gezet met de VS, maar – er is veel van de acties gebeurt hier met de tanks en de aankoop van munitie, maaltijden voor troepen, de scheepvaart in van de buitenlandse troepen die moeten engels leren, doen civiele boren. Hebben mensen zorgen te maken?

 

COBRA: Nee nee. Er is een sterke desinformatie campagne over de bewegingen van het leger.Bepaalde delen van de CIA willen meer angst voor het leger te verdelen voordat het gebeurt.

 

Alexandra: Heb je het gevoel de VS is het veranderen van hun tune met tussenliggende op het Syrische conflict. (Welke kant op?) Ik las vanochtend dat Obama nodig heeft om terug te houden, beoordelen en meer lezen voordat springen in, hoewel hij krijgt veel druk om dat te doen. De VS is terug te trekken en niet door de oorlog campagne.

 

COBRA: Zoals ik al zei, was de Archon draaikolk rond Syrië verwijderd op zondag. De Cabal heeft een aantal waarschuwingen dat als ze bewegen te ver zal er actie ondernomen ontvangen.

 

Alexandra: Ik weet dat je wilt en lijken aan te sluiten bij Benjamin Fulford’s informatie. Hij was op een aantal vakantie van soort. Hij ontving een dringend telefoontje en moest worden opgespoord.Fundamentele veranderingen hebben plaatsgevonden in het mondiale systeem.

 

COBRA: Het verslag van de nieuwe Fulford’s. Hij spreekt over de onderhandelingen die zijn te nemen plaats. Er zijn onderhandelingen plaatsvinden voor de laatste 2 weken geweest. Ik kan niet in te veel informatie nu. Er is een aantal leden van de Cabal die denken en onderhandelen over overgave op het moment van de gebeurtenis.

 

Alexandra: Dat is wat ik het over heb. Ik heb zowat bladerde mijn deksel. De witte draak samenleving is hen te vertellen dat als je wilt een obligatiehouder van biljoenen dollars zijn, waarom ga je niet zitten met mij en zien wat er zou een win / win situatie voor de hele planeet.

 

COBRA: Wat Fulford zegt, dit is het plan voor het evenement. De federale reserve om failliet te gaan door het hebben van hun obligaties terug te betalen. Dit zal helpen leiden tot de financiële re-set. Dit is de actie die de terugstelling zal leiden.

 

Alexandra: Zijn we er nu. Bijeenkomsten om te bespreken obligaties op dit moment.

 

COBRA: Voor de actie die moet worden geactiveerd. Als deze actie wordt geactiveerd, zal u de gebeurtenis hebt. (Wow) Het is een beetje vroeg om commentaar op geven. Hij gehoord Geruchten dat er plannen zijn voor deze actie worden genomen. (Dat is enorm) Het is een zeer interessant verslag en houd je ogen op het.

 

Alexandra: Ja, houd je ogen op het. Hij zei dat Neal Keenan rechtszaak was een onderdeel van dit proces.

 

COBRA: Ja, het is onderdeel van het proces.

 

Alexandra: Wow – Ik ben gewoon afgehaspeld op wat je net zei. Is er een gevoel van organisatie met al deze landen op dit moment. Is er een duidelijke structuur met landen aan boord die klaar zijn om deze naar voren te brengen om armoede te beëindigen en uiteindelijk vernietiging van het milieu zijn.

 

COBRA: Er is een akkoord over bepaalde dingen. Er is onenigheid over andere dingen. Dit is waarom het zo lang duurt. De lichte krachten hebben besloten dat wanneer de tijd voor het evenement moet worden geactiveerd zullen ze niet wachten tot iedereen te richten op alles. Mensen zullen moeten de veranderingen wanneer ze gebeuren geconfronteerd. Alle regeringen en ambtenaren regering zal moeten realiteit onder ogen zien en maken afspraken een of de andere kant op.

 

Alexandra: Dat is waarom u krijgt “We hebben dit gedaan op dit moment te krijgen”.

 

COBRA: Ja, dit is waarom ik ben het geven van instructies om het proces te versnellen voor de prepareforchange.com beroep op mensen om groepen bij elkaar te krijgen. Er is niet veel tijd meer. Ik zeg niet dat het deze week of volgende. Tijd is zo snel loopt. Als u een groep starten en beginnen met het verzamelen, heel snel zul je zien veranderingen gebeuren.

 

Alexandra: Cobra, dit is de meest opwindende interview dat ik ooit heb gehad met jou. Het voelt zo veel dichterbij.

 

COBRA: Het komt steeds dichterbij Nu is het augustus. In september verwacht ik een aantal veranderingen. In september zullen we zien een aantal maatregelen worden genomen. Heel zeker zeer concrete acties zullen plaatsvinden – Er zijn bepaalde plannen van het licht krachten te activeren dingen nog volgende week maandag.

 

Alexandra: Fantastic. Gaan ze in financieel gebied?

 

COBRA: Alle gebieden – Dit zijn slechts plannen. Plannen zijn om het starten trekker dingen vanaf volgende maandag.

 

Alexandra: Dit hele ding op zondag – van begeleiding de reptielen, archonten, minions, off wereld.Dit is een van de hugest verwezenlijkingen tot nu toe zou je zeggen?.

 

COBRA: We hadden meer dan zulke grote aantallen. We had 1/4 miljoen kijken naar de video. We hadden enorme aantallen mediteren. Dit heeft kritische massa gecreëerd.

 

Alexandra: Right on. Soort van het schakelen hier. Wat is uw mening dat er niet zo veel UFO’s in Aziatische landen, zoals India en Pakistan? Waarom worden ze alleen weergegeven in typische landen als Engeland en Duitsland?

 

COBRA: Dit is niet waar. Nee, India is zeer actief in het bijzonder gebied in Norther India in de bergen – vele Pleiaden bases. Als je India kranten lezen ze rapporteren, maar de westerse media zijn ze niet te rapporteren in de VS. Volgende laag van censuur.

 

Alexandra: Het is interessant omdat het kwam van een heer in India. Hij is niet het zien van UFO’s of graancirkels.

 

COBRA: Ik ontvang veel meldingen uit India anders. Ik heb bezocht dat gebied jaar geleden. Er zijn pleiadians bases en UFO’s zijn er te zien.

 

Alexandra: OK nog een vraag die hij had – voel je de energie-uitstoot (CME’s) gaan ze verder, omdat ze leiden tot vermoeidheid. Hoe lang zal dat gaan?

 

COBRA: De zon zal actief zijn – het gaat om te gaan door middel van een magnetisch polaire flip zeer binnenkort – in een paar maanden. (Dat klopt). Mensen zullen veel activiteit van de zon ervaren als gevolg van de Galactische centrale zon ook.

 

Alexandra: Ik vergat te vragen over die. Wat kunnen we verwachten – hoe gaan we om te worden beïnvloed door de magnetische klep van de zon?

 

COBRA: Het zal een zeer sterke energetische gebeurtenis. Zal je waarschijnlijk wel abel om de energieën te voelen. Het kan produceren CMA’s – sterke uitbarstingen van straling buiten de atmosfeer van de aarde, kan het verstoren sommige van de elektronische aan de oppervlakte. Ik ben niets dramatisch op dit moment verwacht.

 

Alexandra: Hij werd ook de vraag: maakt de staat van de volgende incarnatie afhangen van karma uit het verleden of de invloed van de archonten.

 

COBRA: De gehele reïncarnatie of recycling proces zal op deze planeet worden gestaakt.

Alexandra: Dat is wat ik ook dacht. Wat is de bron cobra’s van inspiratie achter alle onbaatzuchtige werk dat hij doet?

 

COBRA: inspiratiebron Cobra’s is de wens om de planeet te bevrijden. Het kwam uit mijn eigen persoonlijke ervaring van de Cabal te worden aangevallen. Ik kan niet tolereren. Ze maakten een grote fout door een aanval op mij. Ik kan niet tolereren. Deze planeet moet veranderen. Wanneer een persoon maakt deze beslissing 100%, zal het veranderen. Dat is de kracht van de vrije wil. We hebben al dat vermogen.

 

Alexandra: Wanneer u stap in uw warriorness – niet het maken van oorlog.

 

COBRA: Er zijn vele lagen aan deze. Ieder individu kan dingen doen, wat je talent is. Gebruik je verstand en creativiteit, wilskracht. Wat je talent is, gebruik die om de planeet te bevrijden.

 

Alexandra: Dit was een artikel coolste ooit – een team van internationale astronomen waargenomen 4 explosieve gebeurtenissen boven het vlak van ons Melkwegstelsel. Deze uitbarstingen gaf off meer energie in een milliseconde dan onze eigen zon in 3000 jaar. Wanneer ze onderzocht het later kwamen ze erachter dat het uit een ander sterrenstelsel en niet onze eigen. Heb je enig commentaar.

 

COBRA: Evenementen als deze gebeuren de hele tijd in ons universum. Er zijn enorme krachten en enorme energie uitbarstingen. Uitdrukking van het dynamische heelal. Mensen zullen meer bewust zijn van wat er gebeurt er als we bevrijd zijn en worden een onderdeel van de galactische samenleving.

 

Alexandra: Planet is een wezen, kijk naar de ster-systeem. Alles heeft bewustzijn. Hogere bewustzijn probeert ons te helpen (ja, ja) Ik heb nog veel te vragen, maar we krijgen aan de top van het uur. – Cobra en ik gaan echt proberen en doen een andere follow-through in nog een paar weken. Stuur uw vragen binnen 2 weken. Wil je iets meer weten over de beweging http://www.prepareforchange.net zeggen

 

COBRA: De web-site wordt vertaald in veel verschillende talen. Zeer binnenkort zullen we het grootste deel van de bevolking. Ik verzoek iedereen actief betrokken bij de ondersteuning van de inspanningen met name in de voorlichting en het creëren van evenementen rond de planeet te worden.

 

Alexandra: Overeengekomen. de genezers netwerk is een dochteronderneming deel van de website www.prepareforchange.net. Kunt u ons steunen. We hebben net gewacht dingen te regelen met de web-site. Het was een enorme onderneming. Vooral met verschillende talen en communiceren.Cobra, wil ik u bedanken voor het werk dat je hebt gedaan.

 

COBRA: Ik wil iedereen bedanken die ontelbare uren van hun vrije tijd en vrijwilligers werkt om het mogelijk te maken bedanken.

 

Alexandra: Ja, als je dragen van uw tijd en energie de komende paar maanden voor het licht, herinneren wie je dit doet voor. We hebben de neiging om verstrikt raken in de tijd -. Met dat ik wilde iedereen bedanken voor uw steun. Kunt u terecht op mijn site: http://www.Galacticconnection.com. Als u bereid bent om, kijk op de donatie button zijn. Dit is een gratis dienst, maar ik heb wat ondersteuning en, net als Cobra.

 

COBRA: Iedereen heeft steun nodig en kunnen we elkaar ondersteunen.

 

Alexandra: We houden van je. Wij danken u voor uw aandacht. Wij wensen u het beste. We kunnen niet wachten om te horen wat Cobra te zeggen heeft in een paar weken vanaf nu. Dank u Cobra voor uw tijd.

 

COBRA: Bedankt iedereen voor het luisteren.

 

Einde.

 

 

Ik wil Danell Glade bedanken voor haar hulp en snelle levering van deze transcriptie. Ze heeft haar steun aangeboden met enthousiasme, dus als je nodig hebt transcriptie diensten, neem dan steun haar! Dank je Danell!

 

Copyright © Alexandra Silby-Meadors Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal te kopiëren en verspreiden zolang je geen wijzigen op enigerlei wijze aanbrengt, de inhoud volledig blijft en u inzake dit bericht copyright vermeld.

 

Om meer Interessante artikelen te lezen, ga naar: galacticconnection.com / dag-blog

 

Originele Engelse tekst op:

http://galacticconnection.com/all-interview-transcripts/cobra-and-alexandra-meadors-transcription-and-listeners-q-a-for-aug-27-2013/

 

Interview is te horen via:

http://www.bbsradio.com/syncf/Galactic_Connection/Galactic_Connection_2013-08-27.mp3 

 

 

%d bloggers liken dit: