Aartsengel Gabriël: ‘Versnelde Beweging…’ door Shelley Young, September 2013

Gegroet, Dierbaren! Wat voor onverschrokken zielen jullie allemaal zijn. Wij hebben ernaar verlangd om deze transmissie naar jullie voort te brengen. Wij zijn verheugd en vereerd om hier te zijn om jullie bij jullie begrip te helpen en om jullie energetisch te ondersteunen bij de beweging voorwaarts gedurende deze zeer versnelde, zeer opwindende, ongeëvenaarde energetische tijden op jullie geliefde planeet.
Jullie doen het fantastisch. Dit is het eerste dat jullie moeten begrijpen. Wij begrijpen dat velen van jullie de energieën moeilijk vinden. Laat ons jullie vertellen dat jullie niets verkeerd doen. Jullie navigeren deze energieën als goddelijke professionals. [glimlacht] Jullie zijn zeer vlot in het verschuiven, in het stromen, in het aanpassen, in het loslaten, in het transmuteren van andere energieën geworden, dat jullie steeds meer en meer hiervan nemen. Jullie zijn aan het creëren en aan het aanpassen op manieren welke jullie je niet eens voor kunnen stellen. Jullie doen het op zo een diep cellulair niveau.
Wij begrijpen dat het bij tijden oncomfortabel kan zijn, maar laat ons jullie geruststellen dat de grote verandering zich voordoet en het is het absoluut waard. Zoals met alle ascentiesymptomen, duren zij niet lang. Probeer om jouw focus te houden op wat energetisch juist voor jou is. Het is echt gemakkelijk om samen te komen en te klagen over de ascentiesymptomen die jullie ervaren, maar meer dan ooit moeten jullie bedachtzaam zijn op waar jullie je focus plaatsen. Als jullie je kunnen focussen op het feit dat jullie in/naar een gloednieuw tijdperk bewegen en het schitterend doen, zullen jullie een veel grotere gratie en gemak met het proces ondersteunen.
Wij begrijpen dat jullie door een andere specifieke diepe periode van loslating heengegaan zijn. Deze diepe periodes zijn prachtig omdat jullie door zoveel lagen heen gewerkt hebben, wij zouden het op dit punt beschouwen als energetische verfijning. Dus denk daar over na. Wanneer je eerst begint iets te verfijnen, zou je het mogelijk door een breed scherm heen laten lopen en de grote vieze stukken van dichtheid eruit vandaan trekken. En als je helderder wordt, als je meer verfijnd wordt, gebruik je een steeds smaller scherm, zo je wilt. Dit is waar jullie doorheen gaan. Jullie zijn nu op het punt waar jullie jullie energieën op dat diepe cellulaire niveau verfijnen. Klinkt dat niet prachtig? Dit is verrukkelijk om te zien en je weet wanneer je op het punt aankomt waar je werkelijk in het fijnste van verfijndheid aankomt en dat je nabij het einde van het verhelderingsproces bent.

Welnu, natuurlijk, zullen jullie altijd nieuwe energieën ervaren. Jullie zullen altijd verschuiven en uitbreiden, dat is de aard van het universum. Dat zal niet veranderen. Je wilt niet dat dat veranderd, Dierbaren. Nochtans, zoals met alle grote vaardigheden, zullen jullie aldus volledig ingewijd raken met het doen van dit en de energieën zullen niet zo intens zijn met betrekking tot wat jullie ervaren hebben.
Net zoals je het energetisch voelt als jullie in/naar een ander jaar van jullie leven gaan, of een nieuw jaar op jullie kalender, begrijpen jullie dat je in/naar deze nieuwe energieën gaat. Jullie verhuizen in/naar een nieuw tijdperk. Het is een monumentale verschuiving, en jullie zijn op de planeet als een ongelooflijk essentieel deel van het volledige proces. Dat is hoe belangrijk en glorieus jullie zijn.
Net zoals jullie weten met jullie geliefde kinderen dat groeipijnen zich vaak voordoen voordat er een grote sprong van groei is, is dit wat jullie allemaal ervaren. Focus jullie op het feit dat jullie zoveel meer gevoelig zijn, focus op het feit dat jullie steeds vaker in staten van Zijn binnengaan. Vier het feit dat jullie jullie authentieke macht als nooit tevoren omhelzen. Eer jullie zelf voor het zijn van scheppers, voor het moedig zijn, voor de pioniers te zijn. Als je een stap terug doet en kijkt naar wat het is dat jullie aan het doen zijn, zullen jullie zien dat jullie tijdelijke ongemakken inderdaad zeer klein zijn in vergelijk met de fantastische beloningen van wat jullie creëren. En wij verzekeren jullie dat jullie terug zullen kijken naar deze tijd en jullie je het ongemak niet zullen herinneren.
Wij kunnen jullie niet voldoende op het hart drukken hoe versneld jullie energieën op dit moment zijn. En toch, hebben velen van jullie het gevoel alsof jullie helemaal niet bewegen. Wij horen regelmatig, hoe kunnen wij in versnelde energieën zijn wanneer ik het gevoel heb klem in cement te zitten? Slechts omdat jullie de beweging niet kunnen zien betekend niet dat het er niet is. Jullie planeet roteert iedere enkele dag maar jullie voelen het niet. Jullie ervaren het van waar jullie zon is of waar jullie maan is in de hemelen maar jullie voelen het niet. Als je niet naar buiten zou gaan en geen ramen had, zou je absoluut geen waarneming hebben over in welke dag je bent, nochtans zou je in een voortdurende beweging zijn. Dus, om jullie een prachtig voorbeeld te geven van hoe je in de versnelde beweging kunt zijn en nochtans het gevoel hebt dat je helemaal nergens naartoe gaat, zullen wij jullie deze analogie geven.
Voor wie van jullie dan ook die ooit met een vliegtuig gereisd heeft, jullie begrijpen dat wanneer je voor de eerste keer opstijgt jij een uitermate versnelde beweging waarneemt en wanneer je land je een waarneembare beweging ervaart, maar voor het overgrote deel van jouw reis, wanneer je daar boven in de lucht bent en de meeste vooruitgang is gemaakt, is er zeer weinig waarneming van beweging. Je weet dat je ergens naartoe gaat wanneer je aan boord van een vliegtuig bent, doch je raakt verveeld. Jullie raken verkrampt op jullie stoelen. Je vraagt je af of de reis ooit eindigt. Je vraagt, “Zijn we er al?” Dingen om te lachen mogen een klein beetje opwindend raken tijdens jullie reis als er enige turbulentie in jullie vliegtuig is. Je zou een klein beetje meer comfortabel kunnen zijn als je in het eerste klasse gebied zit. Je hebt mogelijk iets te eten of kijkt naar een film om de tijd door te komen, maar zelfs als je uit het raam kijkt, voel je niet echt de snelheid of de ongelooflijke afstand die jullie overbrugd hebben. Jullie voelen niet echt hoe ver jullie gekomen zijn totdat jullie landen en dan zijn jullie in een gloednieuw land, nietwaar? Je haast je met grote vreugde weg bij jullie aankomst en alle van jouw voorafgaande ongemak is onmiddellijk vergeten.
Jullie zien geen mensen in jullie vliegtuigen die hun kaartjes gekocht hebben en aan boord gaan met een intentie om ergens naartoe te gaan en dat als zij halverwege zijn dat zij denken dat zij nergens komen, eraf springen. Je herkend dat de mensen die tegen elkaar klagen over hoe ongemakkelijk hun vluchten zijn een veel langer durend gevoel zullen hebben, een veel ongemakkelijker ervaring hebben dan diegenen die beslissen om van de reis te genieten en zichzelf te amuseren en het zich gemakkelijk te maken hoe het ook is dat voor hen juist aanvoelt. Jullie landen allemaal op dezelfde plaats, Dierbaren. Jij krijgt te kiezen, via jouw focus en houding, hoe comfortabel of niet je het maakt.
Jullie zijn niet allemaal op dezelfde vlucht. Sommigen van jullie zijn al geland en raken georiënteerd jegens jullie nieuw vergezichten. Sommigen van jullie maken zich slechts gereed om aan boord te gaan, en anderen zijn gedurende een behoorlijke tijd nu in de lucht geweest. Waar het ook is dat je bent op jouw reis is wat perfect voor jou is.
Dus zelfs als je geen tasbare beweging in jouw leven ervaart, betekend dat niet dat het niet jouw kant op komt. Jullie gaan allemaal op de meest wonderbaarlijke manieren veranderen. Mensen vragen, “Gabriel, hoe weet ik dat ik beweging gehad heb? Hoe weet ik dat er verandering en groei geweest is?” Dierbaren, jullie zien het al op ontelbare manieren.
Velen van jullie ontdekken dat jullie oude kwesties gewoonweg niet langer meer geladen zijn. Velen van jullie vinden zichzelf kalmer, meer vreedzaam. Je kunt vinden dat, energetisch, sommige dingen niet langer meer overeenstemmen. Je kunt vinden dat je naar een ander gebied of naar een nieuwe woning moet verhuizen. Je kunt jouw carrière veranderen. Je vrienden kunnen veranderen. Dit is allemaal een reflectie van de verandering in jouw trilling. Het gaat allemaal over energie en trilling.
Je kunt ontdekken dat oude, chronische gezondheidskwesties voor jou genezen. Jullie kunnen gewoon van jezelf vinden dat jullie je meer gesetteld voelen, meer accepterend, meer toestaand. Jullie zullen de veranderingen in jullie levens zien. Jullie zien al de veranderingen in jullie levens. Jullie navigeren met gemak door deze energieën heen welke verbijsterend is, in overweging nemend dat waren jullie aan deze energieën slechts een paar jaar geleden blootgesteld, de meesten van jullie niet in staat zouden zijn geweest om het te doorstaan. Wij spreken over de evolutie, niet alleen van jullie planeet, maar van de mensheid. Dit is wat jullie aan het doen zijn.
Dus wij zouden willen zeggen vier feest. Blijf gefocust op wat het is dat je wilt creëren zelfs als je het niet voor jouw ogen samen kunt zien komen. Dat is het geloofselement, Dierbaren – geloof in jezelf als een schepper, en geloof in het universum om het aan jou te verstrekken. Geef je over en sta jezelf toe te landen op de plaats welke voor jouw hoogste goed is en ook voor het hoogste goed van allen. Er is een prachtige vrijheid daarin.
Geniet. Jullie mogen het je niet realiseren van waar jullie momenteel zijn maar wij verzekeren jullie dat jullie zielen verrukt zijn om in de fysieke vorm te zijn, deel uitmakend van dit verbazingwekkende proces, en dit proces gaat niet zoals dit voor altijd blijven. Jullie zullen terug kijken op deze tijden en genieten met wat jullie bereikt hebben. Jullie zullen verbijstert zijn, net zoals jullie doorgaan ons te verrassen en te verbijsteren.
Dus ja, er zal altijd verandering zijn en ja, er zal altijd groei zijn, en ja er zal altijd uitbreiding zijn, en ja er zullen altijd dingen zijn om te creëren, en dingen om te polijsten, en dingen om aan te passen en dingen om af te stellen, dingen om opnieuw te definiëren. Dat is onderdeel van de pracht van het zijn in het lichaam en het zijn op jullie planeet. Maar wij verzekeren jullie dat jullie nooit in een situatie zullen zijn die meer is dan dat jullie aankunnen, en dat jullie geliefd zijn en ondersteund worden bij iedere stap op de weg. Het zal niet voor altijd op dit niveau van intensiteit zijn, ongeacht van wat je op dit moment mag voelen.
Geef jullie zelf de liefde, de koestering/voeding, de zorg die jullie nodig zijn. Pas toe wat jullie weten. Jullie zijn hier voor een reden, en jullie zijn de fantastische leraren door voorbeeld. Jullie gaan door om voorwaarts te komen in/naar dit gloednieuwe gouden Gechristende tijdperk en wij zouden niet gelukkiger of meer opgetogen voor jullie kunnen zijn. Jullie zijn geliefd en jullie zijn fantastisch. Dit is wat ik vandaag met jullie wenste te delen.
Aartsengel Gabriel via Shelley Young

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Website: trinityesoterics.com

%d bloggers liken dit: